lauantai 7. huhtikuuta 2012

BIO2YOU Omega 3-6 seerumi

Sain aiemmin kokeiluun BIO2YOU merkin Omega seerumin

Tämä on tarkoitettu ikääntyvälle iholle virkistykseksi. Lupailee lisää nuorekkuutta ja joustavuutta, tasoittaa ihon väriä ja pehmittää. Parantaa myös ihon vastustuskykyä.


Seerumi on pipettipullossa ja sitä laitetaan vähintään 5 tippaa puhdistetulla iholle ja sen jälkeen levitetään vielä päivävoide. Itse koin 5 tippaa turhan paljoksi, jo muutama tippa imeytyy hitaasti enkä voinut kuvitella laittavani tätä meikin alle.
Tykkäsin siis enemmän käyttää illalla, iho jää kuitenkin hyvin kiiltäväksi ja seerumi imeytyy hitaasti. Iho on aamulla kivan tuntuinen ja ravitun oloinen.
 En ole käyttänyt tätä ihan säännöllisesti ja nyt kevään korvilla harvemmin joten en päässyt tähän "ihan kiinni" mutta hyvältä seerumilta tuntuu. Se aiemmin kokeilemani BIO2YOU naamio jäi kuitenkin käyttöön ja sarjasta on muutenkin positiivinen mielikuva, BIO2YOU sanoo olevansa sitä luksusta luonnonkosmetiikan seassa ;)


Hintaa 35,90 ( 15 ml ) e ja Stockmann myy BIO2YOU tuotteita, aiemmin olen arvostellut tämän huipun naamion joka kuuluu edelleen suosikkeihini. 

4 kommenttia

 1. Ootko kokeillut sekoittaa seerumia johonkin toiseen tuotteeseen? Se voi auttaa nopeampaan imeytymiseen. Mun tän hetken suosikkisekoitus on seerumi+kasvovesi+öljy, yöksi sekoitan vielä kosteusvoiteenkin tuohon. Tosin mulla on kuiva iho eli se nyt tietty imee mitä vaan, mut ilman tuollaista sekoitusta jotkut aineet voi jäädä kelmuksi ihan
  ihon pintaan.

  VastaaPoista
 2. ^Sekoitatko nuo siis ihan kämmenellä? Miten se kasvovesi pysyy joukossa mukana?
  Varmaan tääkin imeytyy nopeammin voiteen seassa mutta ohjeiden orjana laitoin tätä ensin, ohjeissa tätä suositeltiin päiväkäyttöön :)

  VastaaPoista
 3. Juu ihan kämmenellä ja kun annostelee varovasti ja sekoittaa nopeasti niin kasvovesi sekoittuu eikä karkaa. Musta on vähitellen tullut aikamoinen kemisti :) mut tietty kannattaa huomioida ettei nyt ihan mitä tahansa kannata sekoittaa eli esim. päiväksi jotain semmosta mikä vaikuttaa auringon kanssa haitallisesti tai spf tuotteita yöhoidoksi.

  VastaaPoista
 4. ^Kiitos vinkistä, voisin joskus kokeilla :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥