torstai 1. maaliskuuta 2012

Revvvolution

Color Club Revvvolution
Musta hologrammilakka. 2 kerrosta riittää mainiosti, hyvin nopea kuivumaan. Kaveriksi Chez Delaneyn Water Decals tarroja, pisteet tein Dotting Toolilla + CesarsShopin akryylimaaleilla.

Lakkaa myy CesarsShop.

18 kommenttia

 1. Ihanat! Onneks mulle tuleen ensi viikolla sama lakka postissa! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit kynnet! Jotenkin ihana yhdistelmä tuo musta hololakka ja sitten hempeät ruusut. Tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanat! Musta väri vetoo aina meikäläiseen :P Meinasin tuon lakan kerran jo tilatakin, mutta sitten piti karsia (valtavaa) ostoskoria ja se tipahti sitten siinä pois - ehkä joskus vielä.

  Ja hyvännäköiset koristukset!

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit :-o Kertakaikkisesti vain wau!

  VastaaPoista
 5. Kävin eilen hoitolassa laittamassa lakkauksen China glazen lakoilla. Jälleenmyyvät China glazean uotteita. Kun lähdin paikalta, yli puoli tuntia, n. 45 min hoidon päättymisen jälkeen, sovitin sovituskopissa ja lakkaus meni ruttuun. Toisesta kädestä irtosi pala lakkausta samana päivänä ja useassa kynnessä lakkaus on niin paksu, että näen ilmakuplia lakassa. Soitin likkeeseen, että mitä tehdään, ja vastaus oli että koko lakkauksen kuivuminen vie jopa 24 tuntia, sanoivat laittaneen päällilakan mutta tulepa näyttämään niin voidaan sanoa onko niissä jotain vikaa.... Voi apua! Enhän mä kotonakaan kuivata China Glazea tai muitakaa lakoja vuorokautta...tuli tunne että ei voi olla totta että jossain liikkeessä sanotaan tai toimitaan näin!! Eihän tässä muutakaan tehtäis kun kynsissä kuivateltais jos joka lakkauksen jälkeen 24 h pitäisi odottaa vai mitä sanot CN?

  VastaaPoista
 6. Hih,mulle on postissa tulossa tuo lakka :)

  VastaaPoista
 7. Nuppu: Heh, onpas siellä ollut tumpeloita töissä :) liian paksut kerrokset lakkaa yksinkertaisesti. Jos lakkaus kuivaa 24 tuntia niin eihän me naiset muuta ehdittäisi tehdä? Sinuna vaatisin korvausta tumpeloinnista!

  Kiitos kaikille kommenteista :)

  VastaaPoista
 8. Oi kun on nätit,ihania tarroja!

  VastaaPoista
 9. nätit kynnet ! Halusin hirveesti water decalsseja !! muttakun mä en saa netistä tilata.. Omistat muuten varmaan kaikkia hienoja työkaluja ? Itselläni on pikkupensseli ja nuppineuladottingtool ;D
  On teillä bloggaajilla mielikuvitusta (: Se on ihailtavaa ! Sunkin blogi on kokonaisuudesaan Tosi hieno ! (:

  VastaaPoista
 10. Ja taas tällaiset ihanat romanttiset kukkakynnet! Tykkään!

  VastaaPoista
 11. Tuo revvvolution on käsittämättömän kaunis musta kyllä. Itsellä oli sitä mummun hautajaisissa. Kun en ihan mustaa halunnut, mutta en nyt ihan halunnut punaistakaan laittaa..

  VastaaPoista
 12. Aivan uskomattoman kauniit kynnet! Tosi upea toi lakka, tekis mieli itellekin hommata. :)

  VastaaPoista
 13. Ompa kauniit kynnet! Täytyy varmaan tuo lakka hankkia itsellekin, kun se on noin upean näköinen! :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥