torstai 15. maaliskuuta 2012

Make Up For Ever 92

Ostin Tiahaarilta legendaarisen Make Up For Everin luomivärin 92. Tämähän on sellainen violettifanin Must Have. Matta intensiivinen sähkkä violetti. Ehdottomasti tykkään, saattaa kiilata ikisuosikkini Ben Nyen Amethystin ohi! 

Sitten pari meikkiä 92:lla tehtynä. 


Ekassa meikissä pohjustus UDPP + MAC Bare Study Paint Pot. Kultainen luomella Inglot 474 ( suosikkini ) ja violetti MUFE 92. Kulmaluulla MSCHIC Surf.
92 onnistuu olemaan sinertävämpi yläluomella ja punertavampi alaluomella, jännä juttu! 


Toinen meikki jossa pohjustus UDPP + Gosh Pink puikko. Luomella vaaleanpunainen Inglot 431 ja MUFE 92 ulkonurkassa. MSCHIC Surf taas kulmaluulla. Surf muuten loppuu kohta...tähän väliin ottaisin suosituksia täysin neutraalista ihonvärisestä mattaväristä jota voi käyttää häivytyksiin. Surf oli kuvassa ylempänä.Rajaus Prestige eyeliner ja ripset Snowcrystal kuitumascara jokaisessa meikissä.


Seuraavassa rajaus Prestige ja ripsissä kokeilussa Dior New Look. Meikissä pohjustus Gosh Platinum puikko, violetti MUFE 92, hopea Lumene Natural Code Denim triosta ja lämmin matta suklaanruskea L´oreal HiP Brazen duosta.Mikä meikki oli paras?

17 kommenttia

 1. Mä sanoisin, että kaks ylintä meikkiä oli parhaimmat!!! Aivan ihanasti sulle toi violetti sopii!

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa, että violetti sujuu sinulle todella hyvin :)

  VastaaPoista
 3. http://madminerals.org/item_716/Pizzazz-Mineral-Color.htm onko tuo lähelläkään tuota väriä ? meinaan että tuo pizazz on ainakin munun hg violetti :D

  VastaaPoista
 4. Ite tykkäsin tästä vikasta jotenki eniten, oli ehkä neutraalein :D

  VastaaPoista
 5. Onpas upea, intensiivinen violetti! Viimeinen meikki on eniten mun mieleen, hieno yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 6. Oho, onpa aika säpäkkä toi MUFEn violetti! Kaikki meikit on upeita, taas, mutta tykkäsin erityisesti keskimmäisestä, se on jotenkin ihanan kylmän hohtava ja violetti pääsee hienosti esiin. Ihan ot: mitä väriä/värejä sä käytät kulmissasi? Mulla kulmakynän metsästys on ikuisuusongelma, kun vaaleat on usein liian punertavia ja tummemmat sitten liian tummia.

  VastaaPoista
 7. Eeva: Kiitos :)

  Annika: Se on kyllä paras meikkiväri mulle :)

  Ruu: Hitsit tuo linkki ei toimi :(

  -ttiiasi: Kiitos :)

  BO: Kiitos :)

  Sara: Kiitos :) mulla on yleensä aina Lumenen kulmakynää, sävy on musta tai harmaanmusta ( etiketti tekstin päällä niin en ole katsonut )...

  VastaaPoista
 8. Viimeinen meikki oli eniten mun mieleen, vaikka kaikki olivatkin hienoja. Osaisimpa itsekin noin hyvin häivyttää tummia värejä :) Mitä mieltä oot muuten Diorin uudesta ripsarista?

  VastaaPoista
 9. ^Kiitos, se on MAC 217 joka häivyttää niin hyvin :) uusi Diorin ripsari menee kastiin ok. Tykkään enemmän Diorin Iconicista tai Lancomen Doll eyesisitä. Dior NL tekee ihan pitkät ja siistit ripset mutta en vaan tykästynyt niin paljoa että ainakaan nyt ostaisin :)

  VastaaPoista
 10. 92 on upea! Lähtikö hyvin pois? Mulla jäi luomet liloiksi (kun kerran Sanni meikkasi)vaikka kuinka pesin.

  VastaaPoista
 11. ^Heh jäi kyllä ja tosi pahasti. Taisin meikata tällä pari päivää putkeen ja sitten piti pitää välipäiviä ja meikata jollain muulla että punoitus lähti pois :)

  VastaaPoista
 12. Mufen meikit on ihan parhautta! Ja täytyy sanoa että sulle sopii liila meikki älyttömän hyvin.

  VastaaPoista
 13. ^Kiitos :) mulla ei muita MUFE:n meikkejä olekaan eikä sillee ole innostusta, ostin tämän kun sattui eteen ja tiesin että on haluttu väri ;)

  VastaaPoista
 14. Kylläpä näyttää hyvältä. :) Ihan oikealle ihmiselle meni tämä luomiväri. Tuo eka meikki on vaan niin nätti. Kulta ja violetti sopii yhteen todella kauniisti. (Hmmm.. minulla ei taidakaan olla tuota Inglotin 474 sävyä. ;) Sitten seuraavaan palettiin, kun sen aika tulee.)

  VastaaPoista
 15. ^Kiitos, sai kyllä hyvän kodin täältä :) kulta ja violetti on niin lempparia ja sopii mulle tosi hyvin!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥