perjantai 10. helmikuuta 2012

Pusuhuulet suukon saivat


Lisää Benecosin huulipunista. Sain niitä muutaman lisää kun niitä toivoin mutta en pääse livenä kokeilemaan.

Pearl
Nudesävy Pearl, viileä helmiäissävy joka näyttää puikossa taittavan liilaan. Sopii hyvin viileän sävyiselle iholle.
Olen käyttänyt tätä violettien tai vaaleanpunaisten meikkien kanssa. Tässä punassa + Hot Pinkissä koostumus on aavistuksen kuivattavampi kuin Pink Rosessa. Siihen auttaa huulirasvan lisääminen jossain vaiheessa päivää.Hot Pink
Ihanalla tavalla mauton "kasaripuna"! Ei paha ollenkaan, päinvastoin. Pehmeä ja hyvin liukuva koostumus, duochrome sävy vaihtelee viileän punapohjaisen pinkin ja lämpimämmän sävyn välillä valaistuksesta riippuen. Rohkea tyttö yhdisti tämän Benecosin Beautiful Eyes palettiin ja keräsi sekä miesten että naisten katseet ;)Benecosia saat ostettua esim. Hyvinvoinnin Tavaratalosta 


tai Ecodealista


^Pearl, Hot Pink ja Pink Rose, Kuten huomaat, Hot Pink on asteen vaaleampi kuin Pink Rose joka on selkeästi punaisempi. Pysyvyys kaikissa punissa on erinomainen eivätkä ne karkaile suupieliin.

Mikä punista ihastutti eniten?

PS. Muistakaahan osallistua arvontaan jossa voit voittaa Charming Nails Konad laatan! Tervetuloa uudet lukijat seuraamaan blogiani, seuraava arvonta 2000 lukijan kohdalla! Siihen suunnittelen isoa palkintoa joten liittykää lukijaksi ;)

7 kommenttia

 1. Tuo Hot Pink näyttää oikein kauniin väriselle! :)

  http://brainerrorblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Inspiroiduin nyt sitten minäkin tilailemaan tuon Benecosin luomivärinelikon sekä ripsivärin, harmikseni kukkaronnyörit eivät kuitenkaan sallineet uutta punaa tähän tilanteeseen. Mutta tuo Hot Pink jäi kyllä kummittelemaan, luulisi että se näyttää todella "tuksumaiselta glamourilta", mutta sehän on varsin nätti sinun huulillasi! Ei yhtään niin räikeä kun voisi kuvitella. :)

  VastaaPoista
 3. lia: Se on ihana :)

  Misantrella: Ei ole Tuksu eikä Glamour :D en käytä sellaisia ;)

  VastaaPoista
 4. Kuinka peittäviä noi on? Oon yrittänyt etsiä jotain aika nudehkoa todella vaaleaa huulipunaa, mutta mikään ei oikein tunnu peittävän kun omat huuleni ovat tosi tummat. Enkä tykkää käyttää meikkivoidetta, kun se kuivattaa huulia.

  VastaaPoista
 5. ^Eivät ole niin peittäviä kuin meikkivoide. En osaa nyt valitettavasti äkkiseltään suositellakaan mitään joka ei olisi liian paksua tai kuivattavaa...suosikki MACin punatkin ovat kepeitä, ehkä peittävin niissä Matte tai Satin koostumus mutta ne taas vähän kuivattavat.

  VastaaPoista
 6. NYXin matte huulipunat ovat mielestäni hyvin peittäviä. Sävy Natural ois sellainen vaaleitten huulien sävyinen, ei beige.

  VastaaPoista
 7. ^Kiitos vinkistä, ne punat muuten ovat peittäviä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥