tiistai 21. helmikuuta 2012

OPI Holland ostokset

Muutama lakka tuli hankittua OPI Holland kokoelmasta.

Pedal Faster Suzi!
Kylmä vaaleanpunainen hopealla shimmerillä. 3 kerrosta. Pysyi kynsissä 3 päivää lohkeilematta.Dutch `Ya Just Love OPI?
Punapohjainen violetti jossa hyvin hentoa shimmeriä. 2 kerrosta. Pysyi kynsillä loistavasti kaksi päivää.Hankitteko mitään Holland kokoelmasta?
Minä rakastan näitä kahta lakkaa, juuri minulle sopivat värit ja ihana koostumus. Olisin ehkä hankkinut enemmänkin jos OPIa saisi jostain helposti tilattua :(

25 kommenttia

 1. Hei, Transdesingilta saa helposti tilattua Opit, kirjoittaa vain yläkulman laatikkoon Opi ja näin Opin tuotteet tulevat esille. On toiminut hyvin.

  VastaaPoista
 2. Transdesign myy OPIa! Laita vaan OPI hakusanaksi ja klikkaa OPI laquers vaihtoehtoa ;) sitä ei mainosteta missään siellä sivuilla.

  VastaaPoista
 3. Huomenta. Siis saako näitä "opeja" tilattua mistään SUOMALAISELTA nettisivustolta?

  VastaaPoista
 4. Kyllä Opi-lakkojen halvat ostopaikat ovat todellakin vähentyneet tässä vuoden kuluessa. Minä tilaan niitä nykyään mbeatylounge-nimisestä paikasta, josta saa muitakin käyttämiäni merkkejä samalla. Olen tilannut myöskin nailderoyalesta, mutta siellä on suppeampi valikoima. Päätin, että en tilaa tänä keväänä mitään uutta, ellei ole jotain sellaista täysin poikkeavaa väriä, jota minulla ei ole valikoimissa. Saas nähdä, kuinka käy. Kevättä toivottaesn!

  VastaaPoista
 5. Ton Pedal Faster Suzi!:n vois hommata, tosi ihana shimmer ja hempee väri muutenki.

  VastaaPoista
 6. Ihanat :) Mulle on tulossa samat kaksi ja lisäksi Kiss Me On My Tulips ja I Have a Herring Problem.

  OPIa saa eBaysta minusta varsin kivuttomasti (ostan 90% OPI-lakoistani kahdelta eri eBay-myyjältä), samoin SaleNail.comista, mutta sinne ei ole vielä tuo Hollanti-kokoelma ehtinyt. :)

  VastaaPoista
 7. Toi vaaleanpunainen on ihana, ehkä vähän kuin Princesses rule, mutta vaikuttaa vähän peittävämmältä? Mä muuten tilasin juuri transdesignilta opeja, eivät olleet laitettu kynsilakat-osastoom vaan joutui hakemaan mutkan kautta...

  -Johanna

  VastaaPoista
 8. Miksi ei saa OPI:a helposti tilattua?

  VastaaPoista
 9. Tuo Pedal näyttää juurikin niin ihanalta kuin odotin, sen aioinkin tilata. Toinenkin on ihan nätti, harmi kun tässä kokoelmassa ei ollut mitään WOW ja UPEUS lakkaa.

  VastaaPoista
 10. Trans Designilta saa nykyisin OPIa, se vaan täytyy etsiä erikseen sieltä yläkulman hakupalkista :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Yritin kerran ja antoi hirveän isot postarit...

  Anonyymi: Kts. yllä...

  Heli: Ihania ovat :)

  Eeva: Ei tule mieleen...

  Reija: Viimeisin Nail de royale tilaus maksoi minulle 60 e kun sieltä ei enää saa halvoilla postareilla joten sieltä en tilaa enää. Mbeautyloungessa on niin huono palvelu ja hidas toimitus että sieltä en tilaa enää ikinä :(

  justme: Se on ihana :)

  Papu: Ebaystä ostan nykyään OPIt :)

  Johanna: Paljon siellä on sitten postikulut kun mulle antaa ihan huimat postarit vaan aina? Juu tämä on peittävämpi, enemmän vaaleanpunainen eikä niin "jäinen".

  Anonyymi: Joka kaupasta hävinnyt tai kalliit postarit...

  milipili: Ei niin, aika tylsiä on nyt kaikki kokoelmat olleet...

  Melli: Valaiskaa minua niistä postareista!

  VastaaPoista
 12. Minullekin selvisi vasta eilen, että Trasdesignilta saa edelleen OPIa. Edellinen tilaus saapui perille viime viikolla ja siinä postituskulut olivat edelleen 20 dollaria eli lisäsin tilausta jättäessäni kommenttilaatikkoon pyynnön "Small Flat Rate Boxista". Halutessaan varmaan kannattaa varmistaa asia vielä sähköpostilla ennen tilausta. Sieltä yleensä vastataan nopeasti. Aurinkoisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 13. meinasin MB beutya mainostaa, mutta olen niin pettyny toimituksiin sielä. Ja palvelu on erittäin heikkoa. Oikeastaan sitä ei ole.. Ne opit, mitä kuitenkin olen kaivannut, oon saanut kyllä. Mutta lohduttavaa, että muillakin on siitä uonoja kokemuksia!!

  VastaaPoista
 14. Ok,Olen ollut jonkun aikaa tilaamatta, en siis perillä OPI tilanteesta. Kun taalan kurssikin on nyt huonompi, on ne siksikin kalliimpia...mutta en tiennyt että myyntiä rajoitettu.
  Onneksi OPI ei kuitenkaan korvaamaton, mm. Misa on minusta hinta-laatusuhteeltaan hyvä lakkamerkki :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Kiitos vinkistä. Olen tiennyt aina että sieltä saa mutta muistelen postareiden olleen jotain 40 dollaria kun yritin tilata :( olen tuota NdR kauppaa käyttänyt niin en ole tarvinnut Transulaa :)

  eerika: On kyllä ja en ole ainut edes!

  Anonyymi: Misa on ihan ok mutta en ole suuremmin siitä innostunut. Nyt on kyllä joku kiva nude kokoelma tulossa josta meinasin tilailla. Tykkään nyt nudelakoista vaihteeksi :D

  VastaaPoista
 16. Trans Designilta saa tilattua 8 lakkaa 20 dollarin kiinteillä postikuluilla, sieltä saa tilauksen lopuksi valita vaihdoehdon "small flat rate box" jossa näkyy samalla tuo postituksen hinta:)

  VastaaPoista
 17. Kovasti tekisi mieli hankkia Pedal Faster Suzi!, mutta yritän vähentää lakkoja, joten sen hankkiminen taitaa jäädä vain haaveeksi... :)

  VastaaPoista
 18. Hei, pakko kommentoida vielä tuota TransDesignin postikuluasiaa! Tilasin nimittäin just eilen vai toissapäivänä sieltä, ja se small flat rate box oli 23 dollaria eikä 20. En tiedä onko se sitten ihan vastikään muuttunut? Mutta eipä silti, kyllä ne mun tilaamani lakat jopa noilla postikuluilla tuli sieltä kaikkein edullisimmaksi tilata :)

  VastaaPoista
 19. BLINGnailss: Totta on että jos yrittää vähentää niin ei se onnistu koko ajan uusia ostamalla :D

  Smirde: Kiitos :)

  Papu: Kiitos tiedosta :)

  VastaaPoista
 20. Voisiko joku vinkata luotettavia e-bay myyjiä, joiden postikulutkaan ei olisi niin tähtitieteelliset?
  Thanks!

  M

  VastaaPoista
 21. BeautyBayssa oli vielä viime viikolla ilmainen kuljetus, mutta en ole varma onko siellä vielä tuota Hollandia... Itse tilasin sieltä yhden lahjapakkauksen, jota ei muissa nettikaupoissa ole ollut (ja Suomessa hinta on ollut kaksinkertainen).

  VastaaPoista
 22. M: Kannattaa hakea vain, en muista yhtään nimiä. Listaan ne vain aina halvimman mukaan :)

  Anonyymi: Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥