tiistai 31. tammikuuta 2012

China Glaze Magnetix Collection Swatches

Sain nämä käsiini ja teen teille pikaiset swatchit. Laitan varmaan myöhemmin ihan lakkauskuvat. Nämä toimivat myös L´orealin ja Layla Magneffect magneettien kanssa, en ostanut China Glazen omaa magneettia.


Tähtikuvio L´oreal magneetti ja viivat Layla Magneffect magneetti. Laylan magneetti toimii paremmin.Pull Me Close pikkurilli, Cling On nimetön, Drawn To You keskisormi ja Instant Chemistry etusormi.Oletko innostunut näistä China Glazen magneeteista?


Pull Me Close
Cling On
Drawn To You
Instant Chemistry11 kommenttia

 1. Matkalla ovat minulle. ;) Olen kauan halunnu kokeilla ja nyt minäkin saan omani! Jee! :)

  VastaaPoista
 2. Tilasin just eilen itselleni 2 CG:n magneetti lakkaa :) Ja niin täpinöissäni odotan (ja joudun varmasti odottamaan ainakin pari viikkoa...) Ja sitte ku tilasin magneetti laatat ebayn kautta niin voin joutua odottamaan vielä pidempään, mutta tää postaus helpottaa kummasti :) Ihania ovat :D

  VastaaPoista
 3. Minna: Kiva juttu :)

  Mirja: Onhan ne, hienompi tulee tuolla Laylan magneetilla, Lorkun magneetti on onneton. Pitää yrittää vielä Lancomen magneetillakin :)

  VastaaPoista
 4. Oi upea toi pikkurillin sininen! Saako näitä mistään nettikaupasta?

  VastaaPoista
 5. ^Eiks nämä ole 8ty8, H2T, Nailsupplies...joka paikassa :)

  VastaaPoista
 6. Ei kiinnosta magneettilakat minua. En oikein tiedä mkä niissä on sellaista, että mulla ei värähdä mikään mihinkään suuntaan. Toisaalta hyvä niin, onpahan ainakin yksi rahareikä tukittuna. ;-D

  VastaaPoista
 7. ^Minustakin ne on ihan kivoja mutta ei niin erikoisia :) ehkä pitää tuolla petroolilla lakata ensin, on niin herkun värinen :) en ole siis lakannut näillä nyt vaan ihan muilla.

  VastaaPoista
 8. Onhan nää magneetit ihan nättejä, mutta ei niin etteä itse hankkisin.. tietty jos sais lahjaks..;-))

  VastaaPoista
 9. ^Mä hankin ja kallis hinta niille tulikin :(

  VastaaPoista
 10. Myydäänkö näitä lakkoja missään muualla kun nettikaupoissa?

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥