lauantai 10. joulukuuta 2011

Luukku 10 - Lahjaongelmia?

Ainakin mulla on jokavuotinen ongelma. Mitä isälle? Mitä veljelle tai poikakaverille? Ei aina viitsisi antaa niitä kalsareita...


Miten olisi Bulldog sarjan tuotteet? Vaikka mies ei niin välitä ihonhoidosta niin voiko tätä merkkiä vastustaa? Pelkästään jo nimikin viittaa miesten tuotteisiin, oma poikkis ainakin vähän karsastaa muita kuin pakollisia kosmetiikkatuotteita.

Minulla on esiteltävänä Bulldogin roll-on silmänympärysvoide. Se lupaa vähentää tummia silmänalusia ja turvotusta silmien ympärillä. Tehoaa myös hienoihin juonteisiin ja ryppyihin sekä kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta.

Tiedättekö että kun sain nämä tuotteet niin tuntui vähän tylsältä pelkästään kirjoittaa niistä. Halusin kokeilla itse tämän silmänympärysvoiteen. Laitoin sen jääkaappiin kun tykkään laittaa aamuisin jotain kylmää silmänympäryksille, tuntuu ettei ne silmät muuten aukene. Hyvin tämä toimiikin, viilentää hyvin ja avaa katsetta. Mukavaa että molemmat voivat tätä käyttää, tuote ei ole liian miehinen naisillekaan. Roll-on silmänympärysvoide maksaa 15,50 e.

Jos mies ei niin välitä käyttää tälläisiä tai ne jäävät kaappiin homehtumaan niin tuskin suihkugeeli jää käyttämättä. Tuoksu tässä on mentholin ja Aloe veran sekoitus, aika miehisen ärhäkkä. Suosittelen! Varmasti tulee käytettyä, kivempi tämä on kuin se perinteinen Axe pakkaus ;) hintaa 9,90 e.


Sarjasta löytyy myös balm parranajon jälkeen, putsareita ja voiteita sekä kuorinta.
Bulldog sarjaa myy Kicks.
Voisiko tätä ostaa omalle miehelle?

7 kommenttia

 1. Suihkugeelit varmaan tulee ainakin käytettyä joka mieheltä vaikka niitä tulisikin joka paketista :D ja tuo kyllä menisi varmaan nimensä puolesta hyvin kaupaksi :)

  Ja taas tuo ihana kisu on päässyt kuvaan! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitti ideasta, joka on oikein hyödyntämiskelpoinen!
  Ihana kisuli! Oon hulluna punaisiin kissoihin =D

  VastaaPoista
 3. Isännälle on pukinpussissa jo Bulldog-paketti :) Itse olen lahjahankintaan todella tyytyväinen, mutta toivottavasti lahjansaaja ei pety, kun ei ollutkaan Dioria :D

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos ideasta!!! http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Mun miehellä on jo yli vuoden ollut koko sarja käytössä:) Hän on ihan koukussa siihen:)

  -Marjo

  VastaaPoista
 6. Hei! Ostin blogisi houkuttelemana tätä bulldog sarjaa useampaankin pakettiin... ja lahjan saajat tykkäsivät kovasti..

  Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 7. ^Kiva juttu, meillä molemmilla on käytössä tuo silm.ymp.voide ja tykätään :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥