tiistai 15. marraskuuta 2011

Greippi settiä

Tälläiset nopeat koristelut tänään violetilla ja kullalla, nehän sopii niin kivasti yhteen :)
Lakka OPI Grape...Set...Match !Tässä muuten Inglot palettini josta puhuin jo Facebookissa.Otin palettiin kaikki violetit jotka on jääneet vaivaamaan ;) tosi hyvä ostos tuli tehtyä pelkkien nettiikuvien perusteella! En ole meikannut tällä vasta kuin kerran ja meikkikuvia en saa näin pimeällä ilmalla aikaan. Myöhemmin sitten :)

13 kommenttia

 1. Toi 371 ja 420 luomiväri näyttää ihanan jäisiltä! Tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Violetti on aina hyvä valinta. :-) Mäkin sorruin eilen Inglotin luomiväreihin, piti ensin ostaa sieltä niiden nettikaupasta, kun oli se tarjous, mutta en sitten osannut, on niin paljon helpompaa valita sävyt kun niitä pääsee itse hypistelemään ja näpeltelemään. Ja eilen sitten oli siihen mahdollisuus, niin eihän niitä voinut jättää ostamatta. :-)

  VastaaPoista
 3. SaraCupCakez: Minä myös :)

  Sara: Niin on :) saa kivasti korostettua vihreitä silmiä mutta tuntuu että jostain kumman syystä vaalea turkoosi / Vaaleansininen korostaa mun silmiä parhaiten? Mulla oli tänään sininen meikki ja silmät näytti tosi vetäviltä!
  No joo, olisi kiva päästä itse testaamaan mutta ei ole mahdollisuutta. Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen ostoksiin, ehkä yhdestä paletista tykkään vähiten, en tiedä pitäiskö myydä...

  VastaaPoista
 4. Kynsissä näyttäisi olevan siittiöt sotapolulla xD anteeksi, kyse on vain kierosta huumorintajustani.

  VastaaPoista
 5. milipili: Violetti aina jees!

  Anonyymi: Kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet ja toimiva väriyhdistelmä! (:

  VastaaPoista
 7. Saiskos kysyä ihan mielenkiinnosta, että kuinka paljon sulla suurinpiirtein on eri kynsilakkoja? Ihana blogi muuten, rakastuin ensisilmäyksellä!

  VastaaPoista
 8. Marie: Kiitos :)

  Anonyymi: Kiitos, oisko jotain 400 - 500 ?

  VastaaPoista
 9. Miten toi greippi littyy lakkaan jonka nimi on grape eli viinirypäle? : D

  VastaaPoista
 10. ootko ostanu ite kaikki nuo 400-500 lakkaa:OO alkaa hävettää oma kokoelma joka mahtuu yhteen laatikkoon. OOtko muute kokeillu Models own merkin lakkaa myyään seppälässä ja merkin nettisivuilla oon kuullu hyvää niistä?

  VastaaPoista
 11. ^Melkein kaikki, osa on saatuja. Juu on kai ne MO lakat ihan ok mutta en itse niistä välitä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥