lauantai 19. marraskuuta 2011

Boho Mojo

Muistatteko kun kehuin tätä Color Clubin Boho Mojo lakkaa vaikka muut tätä haukkuvat huonoksi? 

En löydä tästä mitään vikaa, levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Värikin on ihana, sopiva talveen vaikka kelit eivät vielä niin lumiset olekaan. Eilen satoi hieman ensilunta, ehkä sitä kohta saamme enemmänkin? Pakkasesta en tykkää, sitä ei tarvitse paljoa olla :)


Leimasin uudella Konad m85 laatalla sekä Color Club Take Me To Your Chateau lakalla tälläiset kivat kukkakuviot :)En ole vielä kokeillut muita kuvioita laatoista. Pelkästään tätä ja eilisiä palleroita. m84 laatassa on ihanat ne suukot ja tähdet. Varmaan niitä seuraavaksi. 

Vähän ihmettelen niitä kukkia, ainakin yksi kukista on lähes samanlainen kuin eräässä vanhassa laatassa. Toivottavasti Konadilla ei lopu ideat, ainakin minä haluaisin nähdä seuraavaksi jotain erikoisempia kuvioita kuin iänikuisia kukkia :D vaikka ei niissä vikaa ole mutta ei niitä aina jaksa leimailla, ehkä kesällä enemmän.8 kommenttia

 1. Lakka on kyllä tosi kaunis! Ehkä muut haukkuvat sitä siksi, etteivät oma kokemus ja taito riitä hieman erilaisemman lakan käsittelyyn. Meillä on myös satanut pikkupikku kerros lunta, kanit oli kyllä tosi onnellisia :D Aamulla vein niille ruokaa, ja siellähän kummatkin pomppivat ja sotkivat lumen kanssa :D Nimim. Kinoksia odotellessa

  VastaaPoista
 2. Kaunis lakka ja hienot leimailut taas! Mä en kovin paljon leimaile, mutta olen kyllä samaa mieltä, että kukat on vähän tylsiä aiheita, varsinkin kun niitä kuitenkin löytyy jo ennestäänkin laatoista aika paljn. Eikö ne vois ottaa sut pysyvästi vierailevaksi suunnittelijaksi, niin tulisi laattoihin jotain vähän uutta ja erilaista? :-)

  VastaaPoista
 3. Tosi upeet :) Oot kyllä taitava!

  VastaaPoista
 4. KaniFani: Tänään tuli vähän lunta! Ei tämä minusta edes ole vaikea tai erikoinen vaan aivan ihana :)

  Sara: Kiitos! Mä toivon että muut NAU tiimin laatat pääsisivät julkaisuun koska niissä oli todella hienoja kuvioita.

  milipili: Kiitti :)

  Saara: Kiitos :)

  Henna: Kiitos :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥