torstai 20. lokakuuta 2011

Sleek Curacao meikkejä

Pohjustus UDPP + MAC Paints Canton candy ja Chartru. Paletista vihreä, pinkki ja musta. Kulmaluulla MSCHIC Surf.


Pohjustus UDPP + Gosh Dolphin puikko. Paletista vaalea turkoosi ja violetti. Kulmaluulla MSCHIC Surf. Tosi tylsä työmeikki...

Seuraavassa meikissä pohjustus MAC Paint pot Bare Study. Tein värikkään meikin jossa keltaista, oranssia, mustaa ja vihreää. Valkeaa kulmaluulle. Tästä meikistä taitaa alkaa paletin talvilepo, odottakoon kevättä, silloin tekee mieli värikkäämpiä meikkejä.

Curacao menee kastiin ihan kiva. Tässä saa paljon laadukkaita värejä vähällä rahalla. Löytyy metallista tai mattaa väriä. Minusta ei tullut älytöntä Sleek fania mutta kiva että omistan nämä ;)

Vielä kokeilin pikkujoulumeikkiä...en taida tälläistä laittaa vaan tekee mieli kultaa, vihreää ja punaista... sen näkee sitten, tänä viikonloppuna ovat :)
Mutta siis tässä UDPP + MAC pp Bare Study, Ben Nye Iced gold sisänurkka ja Ben Nye Ice kulmaluulla. Curacao paletista violetti ja musta luomella.
Rajaus Lumene Blueberry eyeliner ja ripset Oriflame.


9 kommenttia

 1. Rakastuin näistä jokaiseen!Ihania meikkejä! Taidanpa näpytellä itselleni tuon paletin. Enpä omistakaan niitä kuin joku kuusi ennestään :)

  VastaaPoista
 2. Toi keltane on aika villi ! tykkäsin :)

  VastaaPoista
 3. Ihania meikkejä!

  Tuo pinkki-mustaharmaa näyttää upealta sulla! Tai kaikkihan ne näyttää, mutta paras sulla taas on tuo viimeinen sini-violettinen. :) Ihana! :)

  VastaaPoista
 4. goshilla on tullu uus meikin pohjustajapuikko nii ootko kokeillu jos nii miten laatu eroaa Urbanista?

  VastaaPoista
 5. Weezer: 7 on hyvä luku ;)

  Runotyttö: Kiitos, se oli kiva meikki :)

  Minna: Kiitos :) näyttääkö värit eriltä eri näytöillä, eka meikki on vihreä-pinkki-musta ja vika violetti-musta ;) pinkki-vihreä-musta oli kiva mutta ei sovi näin ryppyiselle iholle...

  Anonyymi: En ole kokeillut enkä varmaankaan kokeile koska ei ole tarvetta. Ellei se ole värillinen pohjustaja?
  UDPP on niin paras että en usko minkään olevan parempi :) mulla on tuossa Too Faced, Kat Von D, erilaisia UDPP ja Smashboxin pohjustajia avaamattomana joten en tarvitse ostaa uusia pitkään aikaan :)

  VastaaPoista
 6. Hyvän värinen paletti. Onko Sleekin koostumus miten verrattavissa niihin kiinalaisiin paletteihin, 88 ja niihin? Mua häiritsee niissä liian pehmeä koostumus ja ettei kaikki sävyt tartu toisten sävyjen päälle.

  VastaaPoista
 7. voitko tehdä tuutoriaalin miten tehdään rajaukset eyelinerillä?

  VastaaPoista
 8. Toinen toistaan ihanempia meikkejä! Kelta/oranssi/vihreä-meikki sai mut himoitsemaan sitrus-hedelmiä xP *huokaus*
  BTW, taannoisen kirppiksen lakat (Live from NY... It's OPI yms.) tuli ehjinä ja onnellisina perille - suuri kiitos! Ovat juuri niin ihania kuin toivoinkin! :D <3<3<3

  VastaaPoista
 9. milipili: Hmm...aika samanlaisia. En oikein huomannut eroa. Sellaisia helposti pöllyäviä ainakin jos pullukalla siveltimellä ottaa väriä.
  Ja juuri tuo sävyjen kerrostus, sitä ei oikein voi tehdä näillä. Ei siis mitenkään verrattavissa MACiin mutta siis ihan kivoja silti. Ei parhaita.

  Anonyymi: Sanni on tehnyt mahdottoman hyvät tutot, valitettavasti en ennätä nyt lähiaikoina :(

  http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/09/03/silman-rajaus-osa-1-perusteet/

  http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/09/12/silman-rajaus-osa-3-nayttavia-rajauksia/

  Eve: Kiitos :) ja ole hyvä :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥