torstai 13. lokakuuta 2011

0-60 Speedy Top Coat

Tekniset tiedot:

Color club Speedy Top Coat
Pullo 15 ml, hinta 14,72 e ja myyntipaikka CesarsShop.


Tiedättekö että havahduin ihan tähän asiaan yhtenä iltana ja halusin tehdä tästä postauksen. Olen avannut tämän pikakuivattajan maaliskuussa 2010. Nyt on lokakuu 2011. Tämä pullo on ollut avattuna n.1,5 vuotta. 

Kuinka moni päällyslakka mulla on kestänyt uudenveroisena näin pitkään? Vastaus on, ei yksikään.

Olen käyttänyt tätä silloin tällöin. En ole ikinä laittanut tätä suoraan märän lakan päälle koska en tykkää käyttää pikakuivattajaa sillä tavalla. Laitan tämän hieman kostean lakan päälle tai sitten ihan normaalina päällyslakkana. Tässä käytön aikana olen laittanut pari asiaa merkille. Tämä antaa mielettömän kiillon. Tämä kuivattaa lakan hyvin eikä tule kolhuja. Levittyy erinomaisesti. Mutta tiedättekö miksi haluan antaa tälle täyden 10 arvosanan?

0-60 Speedy Top Coat ei ole paksuuntunut yhtään. Lakka on ihan uudenveroista paitsi ottanut pinkkiä väriä jostain lakkauksesta / Konadoinnista. Väriä on mennyt siveltimeen ja sitä kautta pulloon mutta sehän ei ole lakan syytä.

Yksikään pikakuivattaja tai päällyslakka ei ole säilynyt minulla paksuuntumatta. Seche Vite, Poshe, Nubar Diamont tai Sally Hansen Insta-Dri. No okei, Konad Top Coat ei ole ikinä paksuuntunut.

Onko muilla kokemuksia tästä? En ole nimittäin ikinä kuullut tästä puhuttavan. Tämä on oikeasti mielettömän hyvä tuote! Tämä on ollut vähän taka-alalla ikisuosikkieni Sechen ja Poshen rinnalla ja ihan täysin syyttä! Hintansa arvoinen todellakin!

8 kommenttia

 1. Tuota ei ole tullut kokeiltua, mutta taidan kokeilla jossakin vaiheessa.

  Itse vannon China Glazen pikakuivattajan nimeen. Se on saman tyyppinen ja samanlaisilla ominaisuuksilla kuin Seche Vite, mutta China Glaze tuoksuu paremmalle ja on edullisempaa.

  Nyt mulla on ollut testissa Sally Hansen... huomiseen postaukseen tulee sitten siitä juttua.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa hyvältä! Mutta onko tuote tosiaan muilta ominaisuuksiltaan esim. Seche Viten veroinen? Kuivattaako lakan yhtä nopeasti / nopeampaa? Suttaako leimauksia? Kuinka pitkään (noin) kestää kynnellä ennen rapistumista? Jos kaikki ominaisuudet yltävät omankin suosikkisi Sechen rinnalle / ohi, niin vaihdan ehdottomasti tähän. :) Toisaalta tuli mieleeni, että jos olet käyttänyt kyseistä pikakuivattajaa todella harvoin, eihän lakka silloin ole päässyt paksuuntumaan koska pullo ei ole ollut auki kuin muutamia kertoja... No, voihan lakka paksuuntua vain vanhuutensa takia riippumatta avaamiskerroista, mutta silti arveluttaa :) Olen vain niin kangistunut käyttämään Secheä, että etsin vikoja kaikista muista kun en uskalla vaihtaa merkkiä :D Ja taas höpöttelin tähän kommenttilaatikkoon omiani... :)

  VastaaPoista
 3. Minna: Kokeile ihmeessä, parempaa kuin Sally :) Chinan pikakuivattajaa en ole kokeillutkaan.

  Liisa: Itse tykkäsin :)

  KaniFani: Tämä on ohuempaa kuin SV. Kuten sanoin niin en ole kokeillut ihan märän lakan päälle, eihän Sechekään täysin märkää kuivata kestäväksi viidessä minuutissa. Varmasti tulee ruttuja jos painaa.

  Saattaa sutata tuoreita leimauksia, niin tekee kaikki päällyslakat paitsi Konad Top Coat. Vaihdan lakat 1-2 päivän välein ja kestää hyvin. Joskus korjailen lakkauksia tällä koska tämä ei kutista lakkausta kärjistä. On tämä lakka ollut auki kymmeniä kertoja koska pullo on jo ihan lopussa. Mutta kesti siis ehdottomasti parhaiten sen puoleen ettei paksuuntunut ollenkaan, Poshe pikakuivattaja sekä aluslakka paksuuntuu kun pohjalla on 1-2 cm lakkaa.

  En siis osaa sanoa tykkäätkö sinä enemmän kuin Sechestä. Itse pidän Sechen miinuspuolena sitä että saattaa joskus kutistaa lakkausta.
  Color clubista tykkään siksi että se ei paksuunnu eikä mennyt miksikään vaikka oli näin pitkään auki. Kiilto oli myös paras sekä ohut koostumus, kynsissä ei ollut paksua klöntti päällyslakkaa :)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista. Täytyy pistää muistiin. MInulla on nyt kokeilussa Seche Vite ja Sally Hansen joten tällä hetkellä ei ole tarvetta uudelle pikakuivattajelle. Ai niin, onhan minulla Yves Rocherinkin, pitäisikin tehdä jonkin sortin pikakuivattaja-postaus, Mavalan Minute Quick Drykin kun on testattu myös...

  Mutta kiitos taas tästäkin postauksesta, oli hyödyllinen!

  VastaaPoista
 5. Ei oo mahollista ettei paksuunnu! Tuo on jo jotain tähtitiedettä ala NASA =))

  Pakko kokeilla seuraavaksi, kaikki päällys-ja osa aluslakoista paksuuntuvat ennenkuin saan ne loppuun.

  VastaaPoista
 6. Mulla paksuuntui Konadin Top Coat jo puolivälissä :/ Viimeisillä kerroilla oli jo liisteriä. Se on kyllä totta että se ei suttaa leimauksia ollenkaan.

  Seche Viten iso paketti Head2Toesta on ollut tähän mennessä paras sekä laadun, että notkeuden suhteen. Lisäilee uutta sekaan aina kun alkaa edellinen satsi olla lopussa niin notkistuu koko setti samalla. Siihen vielä tippa tai pari ohentajaa niin ihan kuin olisi uusi Top Coat taas käytössä. Toki tämän tytön lakat vaihtuu niin usein että tuollainen isompi paketti on kannattavaa ostaa. Harvemmin lakkaavalle varmaan turhan suuri.

  VastaaPoista
 7. Mohn: Ole hyvä, jään odottelemaan sun testin tuloksia ;)

  milipili: No ei paksuunnu :) joo niin mullakin paksuuntuu aina :/

  Mims: Mulla ei ole ikinä paksuuntunut :) harmi että sulla meni! Joo ne täyttöpullot on varmaan käteviä mutta en ole itse kokeillut kun en tykkää ajatuksesta että pitää lisätä pullosta kun samalla sinne saattaa mennä ilmaa ja jotenkin se ei ole tuoretta :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥