lauantai 17. syyskuuta 2011

Topless & Barefoot

Essie Topless & Barefoot on kolmas Essien nudelakka ostokseni. Eiköhän nämä nyt riitä...


Tätä on hankala kuvailla kun tämä on vaan "nude". Mutta jos vertaan Sand Tropez lakkaan niin tämä on vaaleanpunaisempi eikä taita yhtään harmaaseen. Tämä myös peittää vähän paremmin.


Ihan ok levittää, meinaa vähän raidoittua kuitenkin. 2 kerrosta peittää mutta kolmas peitti viirut jotka jäivät vähän huonosta levittyvyydestä. Kyllä mä kuitenkin annan tämän anteeksi, lopputulos on niin kiva ja luonnollinen.

13 kommenttia

 1. Heips! Haluisin hirmuisesti nähdä sinulta enemmän nail art-juttuja (Konad, koristelut jne.) niinkuin sulla aina ennen oli. Ne olivat niin upeita, ja nyt tuntuu että ne ovat jääneet swatchien varjoon... :(

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään erittäin paljon! Viime kesän lempparilakka!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Tottakai niitä on tulossa ihan ensi viikolla. Käsinmaalauksia yms. välillä vaan muutakin ja syksyyn kuuluu uusien lakkasävyjen esittely.
  Monia ei Nail art kiinnosta ja he haluavat katsoa mieluummin swatcheja ja meikkijuttuja. Kaikille jotain :)

  Martina: Niin on :)

  milipili: Sopii ympäri vuoden kaikille :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on upea lakka! Nudekin voi olla sellainen =D
  Mä taas tykkään näistä tavallisista lakkaswatseista hirmuisesti. Kaikille jotain=)

  VastaaPoista
 5. Kaunis nudesävy. Näihin sopii ihanasti koristelut voimakkaallakin kontrastilla ja silti ne on tyylikkäät :).

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Kävin shoppaamassa sen Lancomen Dolls eyesin ittelleniki ku kehuit ja se on kyllä todella hyvä! Hauskat nukkesilmät saa aikaan kun se erottelee niin kivasti. Ei ehkä toimi parhaiten jos on kovin harvat ripset kun se ei juurikaan tuuheuta mutta itselläni on aika hyvin noita karvoja niin lopputulos on kiva.

  Joskus aikaisemmin kyselin Queen Helenen Mint Julep maskista. Nyt olisi käyttökokemusta kertynyt muutamalta kerralta. En nyt ole vielä ihan täysin vakuuttunut onko maski hyvä vai ei. Se nimittäin tekee mitä lupaa, eli puhdistaa ihoa mutta mun tapauksessa se nostaa epäpuhtauksia jostain syvemmältä pinnalle ja aina sen käytön jälkeen iho kukkii jonkun aikaa. Eli tavallaan liiankin tehokas. Toisaalta, sen jälkeen kun niistä finneistä on päästy, niin iho on pitkään todella hyvä, eli vähän ristiriitainen tuote.

  VastaaPoista
 7. Misty: Lakkaswatchit on aina hyödyllisiä. Niitä itsekin haen blogeista :)

  Sannu: Mustat koristelut olisivat sopineet tähän täydellisesti :)

  Anna: Kiva kuulla kokemusta. Himottaa nyt kyllä ostaa sitä seuraavaksi.
  Mullakin nousee epäpuhtaudet enemmän pintaan syväpuhdistavien naamioiden jälkeen. Toisaalta sehän on hyvä, eivätpähän jää muhimaan. Kyllä noita tehokkaita on hyvä käyttää välillä jos iho kestää :)

  VastaaPoista
 8. Tämä on todella kaunis sävy :)

  VastaaPoista
 9. Hups, kuulostimpa tuossa aiemmassa kommentissani hieman töykeältä, vaikkei ollut tarkoitukseni :D Rakastan siis blogiasi ja upeita lakkauksiasi ja koristeluitasi, joten toivon, että näkisin upeita luovuudennäytteitäsi myös jatkossakin :)

  VastaaPoista
 10. jansku: Kiitos :)

  Anonyymi: Et kuulostanut :) ja tottakai näet, välillä voi olla kiireempää elämässä ja ei ehdi koristella ja joskus on taas vain aikaa...

  VastaaPoista
 11. Ihana toi lakka! Mistä oot ostanu sen

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥