tiistai 20. syyskuuta 2011

Stars´n´Rockets

Lukijatoiveena MAC luomivärin Stars´n´Rockets yhdistäminen eri tavoin.


 
MAC Stars´n´Rockets on lila-pinkki jossa sinistä hohtoa. Koostumus Veluxe pearl joka levittyy hyvin ja on pigmenttinen. Hohtaa hillitysti ja on helppo työstää.


Mun paletti näyttää kuluneelta ja rähjääntyneeltä...kovassa käytössä se on ollutkin :)
Tämä on yksi suosikkini matkalle, nopean ja kivan meikin saa tehtyä tutuilla väreillä.

Meikeissä ripset Benecos Multi effect ja rajaus Urban Decay Zero.


Pohjustus UDPP + MAC Big Bounce Count your assets. BB luomivärit ovat täyttä kuraa, en suosittele! Onneksi ostin vain samplet!
Eivät levity eivätkä oikein anna väriä pohjustajina. Tästäkin meikistä tuli hailakka.

MAC värit; Digit sisänurkka ja kulmaluu. Swish luomella, Silver ring varjostuksessa ja Stars´n´Rockets sen päällä.Pohjustus UDPP + MAC Big Bounce Count your assets tässäkin arkimeikissä.  MAC värit; Pink Freeze sisänurkka, Stars´n´rockets luomella, varjostus Silver ring ja Handwritten. MSCHIC Surf kulmaluulla.
MAC Odalisquen kaverina, pohjustus Big bouncet violetti ja sininen.Tässä vihreän kaverina. Pohjustus UDPP + MAC Fluidline Haunting.
Stars´n´Rockets luomella, rajaus ylä-ja alaluomella sekä luomivaossa Inglot 338, Inglot vihreä 331 kulmaluulle asti ja häivytin sitä MSCHIC Surf luomivärillä.Näistä kuvista muuten selviää miksi en tykkää laittaa luomiväriä alaluomelle. Onko teistä liian meikatun näköinen? Mulle tulee itselle epämukava olo, tuntuu että Oho, nyt lipsahti liikaa väriä...Mikä oli suosikkisi?

14 kommenttia

 1. En osaa valita... oon kahden välillä. ;D Violetti ruskea tai violetti sininen. Ne oli minusta parhaat. :) Tuo viimeinen on erikoinen. ;)

  Hienoja meikkejä! :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä ei ole välttämättä liian meikatun näköinen, mutta sun silmissä nostaa katsetta kivasti se että alaluomella ei ole väriä. Kokonaisuus on kevyemmän näköinen :)

  Kauniita yhdistelmiä. Mä aina kadehdin ihmisiä joille lila väri sopii noin hyvin. Mun ihonsävy on liian lämmin ja ainut tapa jolla saan tuollaiset sävyt toimimaan on yhdistää niihin kultaista sävyä :P

  VastaaPoista
 3. Viimeinen oli ehdotomasti mun suosikki. Tajusinkin, että mullahan jopa onkin itselläni samantyyppinen violetti kuin tämä Stars´n´Rockets sekä tuo Inglotin 338..! Perhana, täytyypä kokeilla kunhan ehdin :) Tuo vihreä tuo kivan lisäsäväyksen :)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä sulle sopii meikki alaluomella, jotenkin tasapainottaa... Mut aivan ihania meikkejä taas, sulla on ihanan ennakkoluuloton ja rento tapa asetella noi luomivärit! Ja pelkästään hyvällä siis:P

  VastaaPoista
 5. Minna: Kiitos :) itse en osaa valita suosikkia, nää kuvat on vähän huonoja...ärsyttävää kun koko ajan sataa vettä ja on pimeetä :(

  Polishaholic: Joku siinä on, näytän ehkä vähän...ööh...kummalta alaluomi meikissä :) liila ja kultainen onkin tosi ihana yhdistelmä. Sulle taas sopii paremmin toiset kivat värit jotka ei mulle sovellu :)

  Martina: Niin tuo, en ole sitä käyttänytkään muussa meikissä muistaakseni...

  Anonyymi: Kiitos kiitos :)

  VastaaPoista
 6. toiveena tutorial vaikka harmaasta vanhojentanssimeikistä ! :)

  VastaaPoista
 7. alimmainen oli suosikkini, mutta toivoisin näkeväni silmien lähikuvien lisäksi myös yhden koko kasvoista otetun kuvan, jotta saisi kokonaisilmeestäkin jonkunnäköstä käsitystä:)

  VastaaPoista
 8. Ei ole liian meikatun näköinen ollenkaan, oikein hyvin käy.

  Ihania meikkejä, mää laitan aina Star 'n Rocketsin alle mustaa, tuo sinisyyden siitä esiin kivasti.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Ok, laitetaan listalle, en ole vielä päättänyt millä väreillä teen tuton :)

  Anonyymi: Ymmärrän että se olisi kiva mutta koska haluan pysyä anonyyminä, kasvokuvat ovat harvinaista herkkua täällä ;)

  milipili: Kiitos :) mä en ole kokeillut sillee vaikka Sannin kuvan perusteella on aina pitänyt...ehkäpä huomenna :)

  VastaaPoista
 10. Heii, oon jo pidemmän aikaa kaipaillut noista silmämeikkikuvista semmosta vähän kauempaa otettua, mielellään siten että kasvot näkyis kokonaan. Joudun aina asettaa koneen pöydälle ja katsella kuvaa vähän kauempaa jotta näen sen sillai kunnolla, kun noista lähikuvista ei saa kunnolla käsitystä siitä miltä kokonaisilme lopulta näyttää. En toki tiedä onko sulla joku erityinen syy siihen ettet ota semmosta kokokasvokuvaa, mutta jos se ei ole mikään tahallinen valinta, olisin sellaisista kuvista erityisen kiitollinen!
  Oon saanut sun tutoista paljon kivoja ideoita rohkeamman silmämeikin käyttämiseen - kiitos! :)

  http://janinastar.blogspot.com/
  kynsiblogi

  VastaaPoista
 11. ^Ole hyvä :) koska olen anonyymi henkilö ja Charming Nails on Alter egoni, en halua laittaa tänne tunnistettavaa kuvaa. Joskus laitan kuvia mutta hyvin harvoin.
  Pahoittelen tätä mutta asiaan ei ole tulossa muutosta :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos näistä, tosi kivoja ja nättejä ja tuli tarpeeseen, koska mun Stars'n'Rockets seisoo meikkipakissa ihan turhan vähällä käytöllä! :-)

  VastaaPoista
 13. Kaikki meikit on kyl tosi nättejä! Ja kiitos tästä blogista, on nii kivaa aina kattoa mitä ihanaa oot taas saanu aikaan. :-)

  VastaaPoista
 14. Sara: Nyt otat sen käyttöön :) tänään mulla oli violetti smoky jossa musta pohjustus, luomella S`n`R ja Ben Nye Amethyst. Oli aika kiva meikki :)

  Elli: Kiitos teille kun jaksatte lukea ja kommentoida :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥