torstai 8. syyskuuta 2011

High Society

Color Clubin lakka High Society. Jotenkin tuli sellainen olo että haluan lakata nyt tällä. Syksy tulee ja kummasti tälläiset sävyt nyt kiinnostavat!


Greigen värinen lakka on sekoitus ruskeaa ja harmaata. Eli kun et osaa sanoa onko se ruskea vai harmaa niin se on Greige. Näin olen ymmärtänyt lakkasanastosta :)


Outoudesta huolimatta hillitty ja tyylikäs sävy. 2-3 kerrosta riittää. Creme koostumus on helppo ja nopea, tämä ei kuivu ikuisuuksia eikä raidoitu.

Lakkaa myy Cesarsshop, kurkkaa linkin taa, tämä sattuu olemaan alennuksessa! Kuten myös koko Rebul Debutante kokoelma!

16 kommenttia

 1. Eli sulla on sama juttu kun minullakin. Syksy tulee, niin haluaa harmaita sävyjä. Kaunis lakka! Tuota minulla ei ole, vaikka olen monta kertaa meinannukin sen tilata.

  Btw, kivat kynnet tuli CN-laatalla. ;) Huomenna sitten kuvia ja juttua Glitz & Glamissa. ;)

  VastaaPoista
 2. Hoh, vai että greige :) Mitä eroa on greigellä ja taupella kun taupekin kai on harmahtava ruskea? Hassu nimi!

  VastaaPoista
 3. Minna: Ihana lakka, suosittelen :) varmaan sopisi sulle hyvin!

  Lenita: Eikös Taupe ole sellainen ruskea? Greige olisi enemmän harmaampi. Nää on hankalia, ei saisi keksiä näin monimutkaisia kuvauksia :D

  VastaaPoista
 4. haluaisin tilata opin avojuise käsivoiteista sen omenan tuoksusen ison pumppupullon, mut se maksaa suomessa ihan sairaasti joten haluun sen ulkomailta... voikko kertoo jonku sivun miltä saan sen? ei ebay

  VastaaPoista
 5. Juu, greiget ja taupet innostaa kovasti syksyllä. Talvemmalla sitten ihan ne tummimmat.
  Nätti lakka.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Nailsupplies.us tai Nail de Royale?

  milipili: On se nätti :) mietin just mitä tummempaa seuraavaksi...

  VastaaPoista
 7. nail suppliesissa ei myydä opia ja nail de royalessa ei oo sitä tuoksua minkä haluun eli omenaa. :( onko muita sivustoja?

  VastaaPoista
 8. Tässä muutamia linkkejä, en ole näistä tilannut enkä tiedä onko haluamaasi:

  http://www.beverlybeaute.com/shop/goods/goods_search.php?searched=Y&log=1&skey=all&sword=avojuice&x=0&y=0

  http://www.beauty4nails-body.co.uk/index.php?do=search

  VastaaPoista
 9. Hei!

  Omistaan luonnostaan vahvat mutta pehmeät kynnet, joten haluaisin testata olisiko jonkinlaisesta kynnenkovettajasta apua. Käytän kynnenvahvistajaa, sen ansiosta kynteni eivät liuskoitu helposti, mutta pehmeys ei ole kadonnut. Mitä kynnenkovettajaa suosittelisit? Olen kuullut positiivisia kommentteja Konadin kovettajalakasta, mutta uskon, että jostain löytyisi laadukkaampaakin. Hinnalla ei ole niin väliä, koska olen valmis tilaamaan ulkomailta.

  VastaaPoista
 10. hei !

  oon kuullu paljon erilaisia versioita opin nail envyn käyttöohjeista ja haluaisin nyt varmistaa "kynsiammattilaiselta" mikä niistä on oikea.

  pakkauksen mukana lukevissa ohjeissa lukee, että kun aloittaa kuurin niin ensin pistää kaksi kerrosta ja sitten joka toinen päivä yhden kerroksen ja viikon kuluttua poistaa lakat ja aloittaa alusta. näin olen tehnyt itse ja tämä on tuntunut toimivan.

  karkkipäivästä luin, että sitä pitäis lisätä kaks kerrosta _joka_ päivä. kokeilin tätä alussa mutta niistä tuli niin paksut että oli pakko poistaa jo kolmen päivän kuluttua. :(

  sensaisti taas väittää että sitä pitäisi lisätä joka päivä yks kerros ja poistaa kaikki kolmen päivän päästä.

  mikä näistä on siis oikein?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Poshen aluslakasta tykkään:

  http://charmingnails.blogspot.com/2010/04/kynsienhoito-rutiinini.html

  Orly Nail armoria käytin pullon loppuun ja sitäkin voin vaan suositella :)

  Anonyymi: Minä käytin sitä tavan aluslakkana ja pidin kynnellä aina 2 kerrosta. Vaihdoin kerrokset samalla kun vaihdoin kynsilakan.
  Eli käytä miten hyvältä tuntuu. Mulla se toimi vaikka käytin ihan oman mielen mukaan enkä noiden virallisten ohjeiden :)
  Jos se toimii sulla pakkauksen ohjeiden mukaan niin ei sitä tapaa kannata vaihtaa :)

  VastaaPoista
 12. sullahan on käytössä toi opin lasiviila ? niin mietin vaan että mistä oot sen ostanu kun näin tänään sokoksella ihan samannäköisen, mutta siinä hyllyssä luki että "opi kristalliviila". että olisko kyseessä mahdollisesti sama viila ja onko lasiviiloilla ja kristalliviiloilla yleensäkään mitään eroa?

  VastaaPoista
 13. saako diorin kynsilakkoja tilattua netistä?

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: On sama kuin mulla :) olen ostanut yhdeltä meikkikaverilta sen vuosia sitten. Kristalli ja lasiviila sama asia siis :)

  Anonyymi: Ebaystä varmaan :)

  VastaaPoista
 15. no se oli aika kallis (20 e) et saisko sitä tilattua miltään nettisivustolta halvemmalla?

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥