sunnuntai 4. syyskuuta 2011

100% Colorful Week - Princesses Rule!

Tämän viikon toteutti siis lukijani Jane :) toivoit oikeastaan pinkki-mustaa viikkoa mutta mulle tuli mieleen toteuttaa tälläinen värikäskin. Ehkä sen pinkki-mustan otan projektiksi :)

Mutta viikon päättävät nyt ihan Janelle omistetut kynnet ;) lakkana OPI Princesses rule! monelle tuttu jäinen kylmä vaaleanpunainen. 4 kerrosta. Hyytävän ihana lakka! Pienellä vaivalla näyttävää jos ei laittaisi edes koristeluja, on sen verran näyttävä lakka.Mutta ei pinkkiä ilman koristeluja ;) kärkiin pitsiä ja lisäBlingit eri värisillä helmillä ja strasseilla :)Mitkä kynsistä tykkäsit eniten? Entä mistä vähän vähemmän?

26 kommenttia

 1. Vau! Nämä ovat tosi ihanat! Vaivalla tehdyt on aina parhaat! :)

  VastaaPoista
 2. Yhyy, kiva kun sulla on noin hienot pitsikynnet kun just pe tein ja nää on tosi huonot :( Kun ei oo missään oikeenlaista pitsiä. Tänään kuitenkin yritän uudestaan :)
  Ehkä sitten kuitenkin tykkään näistä eniten. Vaikka oli värikäs viikko niin mielestäni olisit voinut käyttää vielä värikkäämpiä (neon) =)

  VastaaPoista
 3. Fanni: Kiitoksia :) joskus vaivalla tehdyt epäonnistuu ja sitten harmittaa. Monet kynnet jää täällä esittelemättä kun mielestäni epäonnistuvat...

  Mirka: No voi harmi. Ohut pitsi on hyvää. Viikon idea oli väriyhdistelmät ja värit. Toki siihen neonit olisi voineet kuulua mutta jotenkin en nyt niitä käyttänyt, ehkä luen ne enemmän kesälakoiksi kun niitä on niin vasta käyttänyt :)

  VastaaPoista
 4. Oi, vautsi! Tosi upeat kynnet, näistä tuli kyllä kertaheitolla koko viikon lempparit. :)

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka kauniit pitsikynnet! Nää taisi kyllä nousta mun suosikeiksi tällä viikolla. Tykkäsin myös violetti-lime-kynsistä. Ja oli kiva, kun olit joinakin päivinä tehnyt myös meikkejä.

  VastaaPoista
 6. No muistelinkin, et olinkohan se minä, joka tätä teemaa sivusi :D Ongelmahan itsellä on se, että sitä jumittuu helposti tuttuihin väreihin ja ajattelin, että ois kiva nähdä, mitä väriyhdistelmiä vois käyttää onnistuneesti.

  Oon viikon taustaillut taas normaaliin tapaan ja käynyt siis kuitenkin päivittäin katselemassa. Hienosti toteutettu viikko!

  Omat suosikit oli ensimmäiset Gulf-kynnet sekä eiliset trio-jäätelöä muistuttavat kynnet :D

  VastaaPoista
 7. Manna: Kiitos :)

  Sara: Kiitos, kiva kuulla :)

  Jane: Sinä sinä :) lupaan palata musta-pinkki aiheeseen.

  VastaaPoista
 8. Vau. Tosi upeet kynnet :)Viikon lempparit :)

  VastaaPoista
 9. Upeat nää pitsikynnet! Mun on pitäny tehdä ihan pitsistä kynnet, kun mulla on maskeerauksista jäänny erilaisia pitsejä. Nyt en vaan ole voinnut, kun mula ei voi nyt olla yhtää mitää ulkonevia kynsillä, koska teen kampauksia, niin kaikki ulkoneva jää hiuksiin kiinni ja hidastaa työtä. :( Mutta teen sitten kun ensi-ilta tulee Cabaretilla ja mulla on muutama päivä vapaata putkeen. :)

  Parhaimmat on nämä kynnet ja vähiten tykkäsin, vaikka kyllä tykkäsin, niin oli Ruottikynnet.

  VastaaPoista
 10. Miten ihanat!!!!!!! Oliko vaikee laittaa pitsiä?

  VastaaPoista
 11. saaks zoyan lakkoja tilattua muualta ku nail de royalesta? entä saaks misan lakkoja muualta kun head2beautystä?

  VastaaPoista
 12. IHANATIHANATIHANAT! Viikon parhaat, eiliset oli kyllä kivat myös. =)

  VastaaPoista
 13. kataja: Kiitos :)

  Minna: Ei kyllä kannata laittaa ulkonevia, nämä ovat seuraavana päivänä jo vähän irrallaan :) sitten ne tulee reivttyä pois. Mutta hienothan nämä kyllä on :)

  Kukkakynnet: Tosi helppo oli laittaa :)

  Anonyymi: Zoyaa saa eBaystä ja Nailetc:ltä. En muista saako Misaa muualta :)

  Anonyymi: Kiitos :)

  VastaaPoista
 14. Nämä on ehdottomat lempparit. :D Todella hienot! (: Hmm.. vaikea valita, mistä pidin vähiten (koska kaikki olivat ihania!), mutta ehkä kuitenkin valitsen ne trio-jäätelökynnet. :D Hehee.. XD

  VastaaPoista
 15. Ihanat!! <3 <3 *marssii huomenna pitsikauppaan*

  VastaaPoista
 16. Tykkäsin eniten tästä pohjalakasta ja vähiten pitseistä, minä kun en ole niiden ystävä koskaan ollut :DD Aivan mielettömän kaunis vaaleanpunainen, just tollasta tarvisin itekkin !

  VastaaPoista
 17. Marie: Kiitos :)

  Sannu: Kiitos :) pitsit on edullisia Nail art tarvikkeita :)

  Jo´s Nails: Kannattaa hankkia, on jäätävän ihana lakka!

  VastaaPoista
 18. Ihanat pitsikynnet, herkät mutta kuitenkin rokit!

  VastaaPoista
 19. Oh my gosh, so so sooo beautiful!

  VastaaPoista
 20. Tykkäsin maanantain, torstain ja (ehkä eniten->) lauantain väreistä, vähiten perjantain kombosta (ihana se violetti lakka itsekseen) :)

  ~ AllAmerican

  VastaaPoista
 21. milipili: Pitsit rok :)

  rockisnext: Thank you :)

  AllAmerican: Kiitos :)

  VastaaPoista
 22. Musta nää hienoimmat :) Ja ihana blogi muutenkin: ihania kynsiä ja meikkejä täynnä ♥
  Hololakoista kyselisin, lauantaina tarttui kaupasta mukaan. Eroaako miten paljon "normilakoista" eli voiko laittaa aivan normaalisti päällys- ja aluslakan vai vaikuttaako tulokseen? :)

  -Lilli

  VastaaPoista
 23. Lilli: Ihan normaalisti alus- ja päällyslakka :) hololakoille on myös omia aluslakkoja mm.Make up storella ( tulossa arvostelu ) sekä Nfu Oh:lla. Niiden kanssa lopputulos on parempi :)

  VastaaPoista
 24. Kiitoksia :)

  -Lilli

  VastaaPoista
 25. nää on ihan mahtavat !!! en oo koskaan nähny näin kauniita kynsiä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥