lauantai 27. elokuuta 2011

Orly Nail Armor

Pitkästä aikaa tuotearvostelua aluslakasta! Hyvää aluslakkaa käytän vuodesta toiseen vaihtamatta sitä mihinkään mutta nyt teki meili kokeilla Orly Nail Armor aluslakkaa.


Minullahan on ollut Poshen aluslakka nyt varmaan 3v. ainakin käytössä. Orlyn aluslakasta olen lähinnä kuullut vain hyvää ja oikeastaan kiinnostuin lakasta silkkikuitujen takia. Lakasta kerrotaan näin:

Tasoittaa kynttä, jotta värilakka levittyy ja kiinnittyy paremmin. Sisältää tasoittavia ainesosia, kynttä tukevia silkki- ja Kevlar®-kuituja, jota käytetään esim. poliisien luotiliiveissä. Aikaansaa kovan, mutta taipuisan pinnan kynnelle.

Jos aluslakka sisältää samaa ainetta kuin luotiliivit niin onhan sen oltava hyvä :)

Jotkut sanoivat että tämän päälle ei kynsilakka levity hyvin. Minulla ei kyllä ollut ongelmaa. Olen käyttänyt tätä parisen kuukautta ja kohta koko pullo on kulunut. Olen laittanut tämän päälle useamman merkin kynsilakkoja ilman yhtään ongelmaa!
Vaikka tämä on vaaleaa, tämä ei vaalenna kynttä yhtään. En osaa sanoa kellastaako, ei ainakaan huomattavasti.

Orlyn pullossa on hyvä kumipäällysteinen korkki josta saa hyvän otteen. Suti on pitkä ja hyvä. Lakka on helppo levittää. Ei kuivu yhtä nopeasti kuin Poshe mutta melko nopeasti kuitenkin. Eli jos laitat tätä 2 kerrosta, anna kerrosten kuivaa tosi hyvin!

Nyt pääsemme pääasiaan eli siihen miksi tykkäsin tästä eniten. Silkkikuidut todellakin "liimaavat" liuskoittunutta kynttä yhteen, pinnasta tulee tasainen eikä liuskoittunut kerros kynnessä repsota niin että tarraisi vaatteisiin kiinni. Poshe ei tasoita kynttä näin hyvin! Kynnen pinnalle jää melko huomaamattomia pieniä kuituja mutta eivät ne näy eivätkä tunnu värilakan alta. 
Kynteni ovat kovat mutta joustavat. Liuskoittumia on hieman kun kynnet ovat todella pitkät mutta niitä on aina minkä tahansa aluslakan kanssa. Jos haluan täysin ehjät kynnet niin en pystyisi kasvattamaan näin pitkiksi.

En keksinyt tästä pahaa sanottavaa, päinvastoin, olin erittäin tyytyväinen. Ostan ehdottomasti lisää. Ja kaverini F siellä, sanoit että uskallat kokeilla jos mulla ei katkea yhtään kynttä tämän takia. Ei katkennut :) joudut nyt ostamaan! Mutta en voi vannoa tai luvata että kenelläkään ei mene kynttä poikki tämän kanssa. Jos napsahtaa johonkin tarpeeksi pahasti niin poikki se menee. Itse kuitenkin tunnen tämän antavan kynsille turvaa joten uskallan käyttää ;)

Minä tilasin oman lakkani Nail De Royalelta. Orlyä olen nähnyt ainakin Stockmann Beautyssä, onkohan tätä siellä? Tai Stockmannilla?

Jos sinulla on kokemuksia Nail Armorista niin kuulisin mielelläni :)

15 kommenttia

 1. kuinka paljon tommonen maksaa? (:

  VastaaPoista
 2. Olenkin tässä pohdiskellut, että kunhan nykyinen aluslakkani loppuu, niin voisin kokeilla jotain muuta, mikähän olisi hyvä. Tässähän sain vastauksen, tämän voisin hankkia. Kiitos arvostelusta :)

  VastaaPoista
 3. Mä en saa lähetettyä sulle kilpailukuvia... :( Ne ei tule perille. Onx sulla loota liian täysi vai mitä? Mä lähen reissuun ja en pääse lähettää niitä ennen 12 sunnuntaina. :'(

  Kokeilenko laittaa sulle FB:n kautta? :)

  VastaaPoista
 4. hei miten levitän halkeilevat lakat, sillä itse en saa niitä halkeilemaan kauniisti. Voisitko tehdä vaikka postauksen tästä aiheesta?

  Ja minkä hintainen tuo pullo oli?

  VastaaPoista
 5. Mulla on ihan samanmuotoisessa pullossa Orlyn Nail Defence. Huonoa siinä on, että mun on yksikolmasosa lakkaa jäljellä niin alkaa lakkaaminen käydä todella vaikeaksi. Kaadoin lakan vanhaan värittömään mavalan pulloon ja nyt taas käyttökelpoista =)

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut tämä jo jonkin aikaa, kun vakuutuin kovasti mainospuheista. En kuitenkaan oo ihan näin paljoa tykännyt, mutta taidan antaa pullolle uuden mahdollisuuden! Laitoitko aina sen 2 kerrosta? Kun ite laitoin vain yhden, koska oon jotenkin laiska oottamaan jotain aluslakan kuivumista... Ehkä se ei siksi ole ollut ihan parhaimmillaan?

  Nyt otin NailTekin testiin vähän säännöllisempään käyttöön, mutta seuraavaksi testaan tehokäytössä tätä Orlyä, sait käännettyä mun pään :)

  VastaaPoista
 7. Rosa: Nyt en löydä tätä NdR sivulta joten en osaa varmaksi sanoa...ei paljoa kuitenkaan :)

  Bronwyn: Suosittelen kyllä ehdottomasti :)

  Minna: Ei ole loota täynnä, kilpailukuvia tulee normisti sinne. Mikähän mättää? Sain kyllä Facen kautta kuvat, kiitos :)

  Anonyymi: Valitettavasti en pysty kuvaamaan toisella kädellä ja lakkaamaan samaan aikaan toisella. Kannattaa lukea Crackle postaukseni, niissä kerron miten eri Cracklet käyttäytyvät. Se pitää vaan itse kokeilla mikä on hyvä tapa levittää jolloin ne halkeilesivat parhaiten :)

  Tämän lakan hintaa en pysty tarkastamaan koska ei ole enää NdR sivulla.

  Raspberry: Tämä ei ole yhtään paksuuntunut vielä, toivottavasti ei niin tapahdukaan :)

  asetonihuuruja: Kannattaa aina laittaa pari kerrosta, eihän sitä kuivumista nyt niin pitkään tarvitse odottaa. Pari minsaa vain :) NailTek II on myös tosi hyvä, vuosia sitten käytin sitä ja on siitäkin juttua blogissani.

  VastaaPoista
 8. Aattelin kommentoida tähän uusimpaan postaukseen et löydän ite helpommin oman kommenttini :D mut siis et usko sitä ilon määrää ku huomasin ton että tuo sun laattas on nyt tulossa myyntiin!

  Oon vieläkin ihan hulluna Halinalleihin... varsinkin niihin ekoihin liiloihin :D♥

  VastaaPoista
 9. Siis tarkotin et suti on lyhyt ja kun laittaa kerroksen niin loppuvaiheessa siit ei enää tuu tasasta.

  VastaaPoista
 10. strange: Ensi viikolla toivottavasti saadaan laatta suomeen!

  Raspberry: Ok :) mulla tulee ihan tasaiset ja kyllä ne kuivuu ihan nopsaan kunhan ei kiirehdi.

  VastaaPoista
 11. Niinii mut sit ku on enää ykskolmasosa pullossa nii käy noin.

  VastaaPoista
 12. No voishan tuota nyt (EHKÄ) kokeilla :D
  t. F

  VastaaPoista
 13. Raspberry: Siinä vaiheessa olen heittänyt jo roskiin ja ottanut uuden pullon käyttöön. En rupea tappelemaan paksuuntuneen aluslakan kanssa :)

  F: Okei, synttärilahjatoive muistetaan :D

  VastaaPoista
 14. Onko mitään tietoa tuon sisällysluettelosta? Sisältääkö formaldehydia tms?

  Eri alus/hoitolakat kiinnostaisi kovastikin, Orlyt ja Opin Nail envy jne, mutta pitäisi ehdottamasti olla "big 3 free"... Saisitko näistä jonkun jutun aikaiseksi?

  VastaaPoista
 15. ^Olen jo pullon ja pakkauksen heittänyt pois. Googlella varmasti löytyy lisää infoa :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥