sunnuntai 21. elokuuta 2011

NeoBio Puna-apila kasvovesi

Tämä sai vähän jonottaa ja odottaa vuoroaan mutta nyt pääsen kertomaan tästä tarkemmin. 

NeoBiolla on 4 erilaista sarjaa ihotuotteista. Cotton Bloom herkälle iholle, Cherry Blossom kuivalle iholle, Magnolia rasvoittuvalle iholle ja Red Clover vaativalle iholle.


Stockkalla tutkailtuani päädyin tähän Puna-apila kasvoveteen vaativalle iholle. 
Uudistavaa puna-apilaa ja antioksidanttista luomu vihreää teetä sisältävä kasvovesi kirkastaa ja raikastaa vaativaa ihoa stimuloiden samalla ihon toimintoja ja kiinteyttäen ihoa.

Olen tätä käyttänyt jonkun aikaa ja ihan rakastunut olen. NeoBiolla on ihania tuotteita joista olen kertonut aiemmin mutta nyt tämä kasvovesi sai minut himoitsemaan sarjaa enemmän lähinnä ihonhoidon puolelta. Tätä ainakin haluan ostaa lisää ja Cotton sekä Red Clover sarjan naamiot :)

Neliön muotoinen pullo on hauska poikkeus pyöreiden kaveriensa seurassa. Yksi hyvä asia pitää myöskin mainita, tämä on tärkeä juttu! Pullosta on tosi helppo kaataa vettä vanulapulle. Tiedättekö kun kasvovettä saattaa aina hulahtaa liikaa jos pullossa on liian iso suuaukko. Tässä ei ole, tätä voi vähän puristaa ja ainetta tulee sitten sopivasti.

Puna-apila kasvovesi on iholla miellyttävän tuntuista, tuoksuakin on piristämässä eikä tämä jätä ihoa kuivaksi puhdistuksen jäljiltä. Tämä myös tuntuu vähän viilentävältä. 

Mun mielestä tämä sopisi hyvin vähän elvytystä kaipaavalle samealle iholle. Tuntui että oma ihoni hieman piristyi. En tiedä onko oma ihoni erityisen vaativa, tarkoitetaanko sillä vähän vanhempaa ihotyyppiä? Ostin tämän kuitenkin omaa alkavasti ikääntyvää ihoani ajatellen ja uskalla suositella jos kaipailet pientä piristystä ihollesi. 

NeoBion tuotteissa lukee käytettävä 6kk sisällä avaamisesta mutta kyllä nämä on mulla olleet auki pidempäänkin enkä ole huomannut pilaantumista. Toki sitä ei pitkällä kannata ylittää mutta ei kannata ihan hysteerinenkään olla päivämäärien kanssa. Maalaisjärjen käyttö sallittua :)

3 kommenttia

  1. Kiitos tästä tuotearviosta, vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta. Hauska tosiaan tuo pullo! Voi että, kun onkin niin paljon kaikenlaisia mitä haluaisi kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Ai niin, unohtui kommentoida tuota vaativaa ihoa (sama pää kesät talvet...). Minulla on kosmetologin mukaan vaikea ja vaativa iho ja lähinnä hän ymmärtääkseni tarkoitti sillä sitä, että se on ohut ja herkkä, kuiva mutta kerää kuitenkin helposti epäpuhtauksia ja tukkeutuu todela herkästi epäsopivista tuotteista. Mutta ehkä tuotakin sanaa voidaan käyttää kuvaamaan monenlaisia eri tavalla vaativia ihoja, myös ikääntyvää.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa muuten ihan minun iholtani! Himottaa kyllä paljon kokeilla lisää NeoBiota, pikkusisko asuu Helsingissä, pitäisi antaa sille ostoslistaa kun se seuraavan kerran tulee tänne :)

    VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥