lauantai 13. elokuuta 2011

Mrs.RobinsonKyllä tämä Color Clubin lakka Mrs.Robinson on sitten hankala tapaus kuvata! Ihan hyvät kuvat sain mutta tämä on enemmän punapohjainen purple kuin sinertävä kuten kuvat hieman väittävät. Hieno shokkiväri! 
Kuivuu todella nopeaan, 2 kerrosta riittää. Tätä lakkaa saa ihan suomesta, CesarsShopista.

Cesarista myös timantit kynsien koristeluun!


Hopeisena kromilakkana China Glaze Millennium jolla tein myös pisteet Dotting toolia apuna käyttäen. Rajauksessa hopeista Nail art lineriä.


Olen kyllä tehnyt liikaa Dotting tool koristeluja viime aikoina, ehkä jotain muuta seuraavaksi? Jumiiko kukaan muu pidemmäksi aikaa johonkin tiettyyn koristelutyyliin?

13 kommenttia

 1. Aah, Color Clubit ovat aina pop :) Minulla on sama ongelma jumittumisen suhteen, viimeisin juuttumiseni tapahtui liukuvärjäysten kanssa... Nyt onnistuin kuitenkin jättämään liukuvärjäykset pois päivän manikyyrista. Useammin kyllä jumitun johonkin tiettyyn väriin ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, jumitan aina kans johonkin tyyliin, ja monesti varsinkin johonkin uuteen ihanaan lakkaan.. :D

  VastaaPoista
 3. no kyllä jumitan, juurikin käsinkoristeluissa, konad on taas jäänyt :D

  VastaaPoista
 4. Mikä ois hyvä koristelemisen aloittajalle (lähinnä tekniikka)? Dotting Tool, vai? Manikyyri onnistuu ja kynsitarrojen laitto mutta tahtoisin tehdä jotain hienoa ja vesimarmorointi ei onnistu, kun vesi ei oo ikinä oikeen lämpöstä. Ja mistä "tavallisesta" (ei nettikauppa) kaupasta noita dotting toolei tai jotain muuta koristeluu sais?

  VastaaPoista
 5. KaniFani: Mulla on helposti pinkki jumitusväri sekä kesällä kelta-vihreä jos teen vaikka fimokynsiä tai laitan kuivakukkia :)

  Jo´s nails: Voi että kun ehtisikin jumittaa uusiin lakkoihin O_O

  Mirka: Mullakin on Konad jäänyt mutta tekee kyllä vahvan paluun :)

  Raspberry: Dotting tooleja olen nähnyt vain nettikaupoissa. Tiimarista voi löytyä jotain pieniä helmiä ja akryylivärejä niin niillä pääsee jo alkuun. Marketissa on myös koristelulakkoja sekä kynsitarroja :) niillä pääsee harjoittamaan eri tekniikoita.

  VastaaPoista
 6. Nätsyt, kuten aina. :)

  Mä ainakin jumin tietyn aikaa johonkin koristelutyyliin. Joskus ne on leimailut, joskus timantit & helmet, joskus fimot ja joskus tarrat. Käsinmaalausta ei ole ollut aikoihin... jospa se on sit se seuraava.

  VastaaPoista
 7. Itekki jumitan aina välillä, viimeksi jumitustilanne jäi vesimarmorointiin kun olin tehnyt sen vaikka kuinka monesti jo peräkkäin. :DD Sitä ennen oli kynsitarrojen vuoro (ja muun pikku tilpehöörin) mutta nykyään yritän käyttää eri tekniikoita kynsissä, ei kaksia samoja peräkkäin. :) Konad on kyllä aika kovassa suosiossa tällä hetkellä...

  VastaaPoista
 8. WOW! Looks great! I like silver color in this design and rhinestones are perfect! it sosososo beautiful!

  VastaaPoista
 9. Minna: Minäkin ajattelin maalata jossain vaiheessa, on eräs teemaviikko suunnitteilla :)

  Marie: Marmorointi on kivaa mutta hidasta ja sotkuisaa...

  SCSE: Thank you very much :)

  VastaaPoista
 10. Ehkä vähän liian monta on joo tullut tälläsiä samantyylisiä lyhyen ajan sisään, etenkin ne missä oli mustaa/pinkkiä tai dotting toolia. :P Hienoja oli, ei siinä, mutta ensin katsoi uuden postauksen tultua "eikö tää lakkaus just nähty". :)

  VastaaPoista
 11. Todella upean ja jännän näköiset kynnet. Kivat värit ja sopii tosi hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 12. Kivat kynnet! Jag gillar :))

  Itte en jumiudu kynsijuttuihin vaan yhteen tyyliin, mutta pukeutumisessa kylläkin. Samantyylisellä ylä- + alaosa yhdistelmällä saatetaan mennä parikin viikkoa ennekuin tajuan että mullahan olis muunkinlaisia vaatteita käyttää :DD

  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. celia: Kyllä näitä on nyt nähty jo liikaakin :D

  I´m Lacking: Kiitos :)

  Hannavee: Kiitos :) niin tosiaan vaatteissa jumitus...en taida uskaltaa edes tunnustaa :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥