sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Glitzerland

Kun OPI Swiss kokoelma ilmestyi, en kiinnostunut tästä lakasta ollenkaan. Kokoelma muuten oli loistava ja hankin siitä usean värin. Paikallisessa Emotionissa on aina kivoja aleja jotka pitää käydä tarkastamassa. Milipilin innoittamana minäkin hain oman Glitzerland lakkani. 


Glitzerland nimi on hauska! Lakka on myös kovin kaunis, ihmettelen etten aiemmin tähän ihastunut. Sopii kuitenkin jokaiseen vuodenaikaan. Lakassa on paljon shimmeriä ja foil pinta. Väri on shampanja. 
Lakkaa piti laittaa 2-3 kerrosta ja laatu on erinomainen, ei tarvitse odotella kuivumista ikuisuuksia kerrosten välillä.Eli veikkaan tätä lakkaa näkevän kynsissäni pitkin vuotta, enimmäkseen varmaan erilaisissa koristelakkauksissa mutta näyttävä myös paljaanakin :)

13 kommenttia

 1. Uuuh, se on upea! Muakaan ei yhtään napannut, kunnes aika oli kypsä.

  VastaaPoista
 2. Nätti lakka, ei tosin ihan mun tyylinen mutta sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on sama lakka enkä myöskään ole pitänyt sitä kummoisena. Silti se on kaikkein kulunein lakkani, puoli pulloa jo mennyt! Ja se on aika harvinaista, kun multakin noita lakkoja löytyy kuitenkin ainakin sata.

  VastaaPoista
 4. milipili: Heh :D

  twihead: Aika oli kypsä tälle lakalle :D

  shekerim: Niinpä, ei näytä ihmeelliseltä mutta on kynnellä älyttömän hieno :) ei liian kulta ettei tule joulufiilis mutta silti sopii jouluun!

  VastaaPoista
 5. Kaunis lakka!
  Blogissani ois tommonen haaste/palkinto, tosin en oo yhtään varma ootko tehnyt tän jo joskus..?
  http://korkokengiss.blogspot.com/2011/07/kosmetiikan-top10.html

  VastaaPoista
 6. ^Kiitos haasteesta, vastasin siihen jo aiemmin mutta niitä saa aina laittaa :) kiva vastailla :)

  VastaaPoista
 7. Miksi kerrot olevasi n. 30-v vaikka syntymävuotesi on 1976?

  VastaaPoista
 8. ^Sori mutta nyt repesin :D mistä keksit tuon 1976?

  VastaaPoista
 9. Hämmästelen kovasti, että mistä hyvä Anonyymi päättelet Charming Nailsin olevan syntynyt 1976??? Missä niin sanotaan? Itse en ole Charming Nailsiä tavannut livenä, mutta tuolla facebookissa ollaan kavereita, missä Charming Nailsillä on niitäkin kavereina jotka ovat hänen ystäviä internetin ja blogien ulkopuolelta, siksi minulla ei ole kyllä minkäänlaista syytä epäillä hänen syntymävuottaan, joka ei todellakaan ole 1976! :D Myös hänen silmämeikkikuvista huomaa, että ikä on siinä about 30. ;) Minä taas näen sen selvästi hänen facebookissa olevista kokokasvokuvista, joita sinä Anonyymi et tietenkään voi nähdä, koska et ole hänen kaveri. ;)

  Kyllä me Charming Nailsin kanssa ollaan kumpikin liki 3-kybäsiä, minä olen about 0,5 vuotta nuorempi. ;)

  Mistä ihmeestä tämä johtuu, että te jotkut hyökkäilette kaikenlaisilla tyhmillä kommenteilla ja väitteillä Charming Nailsiä vastaan? Onko CN joskus sanonut teille mitään yhtä törkeää? No ei ole! Joten kysyn, että MIKSI pitää olla tahaltee ilkeä jollekin, joka esittelee kuviaan ja kirjoittaa juttujaan vain toisten iloksi? Enkä nyt tarkoita pelkästään Charming Nailsiä, mutta en ole kenenkään toisen blogissa nähnyt yhtä paljon törky-kommentteja. Yritettäisiin nyt kaikki käyttäytyä hyvien tavojen mukaisesti myös täällä virtuaali maailmassa, eikä oltaisi törkeitä öykkäreitä anonyymiyden takana piilossa. ;)

  VastaaPoista
 10. Taidan palkata Minnan vastailemaan törkymöykyille tästä lähtien :D
  Mitä järkeä olisi edes valehdelle ikänsä, mitä siitä hyötyisi? En ole edes maininnut täällä usein tarkkaa ikääni, mitä väliä sillä edes on?

  En aina ymmärrä ihmisten mielipiteitä minusta, kellehän olen pahaa tehnyt? Mielestäni esiinnyn täällä mukavana ihmisenä ja omana itsenäni, anonyyminä kuitenkin, kiitos näiden ihme törkyjuttujen.

  VastaaPoista
 11. "Hyvä Anonyymi, kiitoksia mielipiteestäsi. Olemme lukeneet törkypostisi ja nauraneet sille makeasti. Aurinkoista kesää ja parempaa elämää jatkossa sinulle hyvä Anonyymi. Terveisin, Charming Nailsin törkypostiin vastaava Minna"


  :D


  En minäkään ymmärrä miksi joudut ihme hyökkäyksien kohteeksi. :( Samat ihmiset varmasti käyttäytyvät hyvin ja kohteliaasti elämässään koulussa, työssä, kotona, ystävilleen, perheelleen ja kaupankassallekin, mutta netissä toisista tulee tosi törkeitä ja huonokäytöksisiä. :(

  VastaaPoista
 12. ^Mietin tuota että silloin kun olin nuori ( ja nyt siis vm.76 :DD ) niin blogeja ei ollut, saati nettiä kotona. Ei silloin kulutettua päivää netissä ilkeillen. Nyt on kesälomat ja ihmisillä näköjään tylsää :)

  VastaaPoista
 13. Nii se oli sitä aikaa, kun sulla ja mulla oli vielä elämä. :D Nykyää on blogit ja feisbuukit joissa eletään. :D *joke joke*

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥