lauantai 25. kesäkuuta 2011

Japanilaista jälleen


Toinen japanilainen manikyyrini...


Käytin lakkoina OPI Fair dinkum pinkumia ja Color clubin Red velvetiä. Paljon erilaisia timantteja koristeluun.Pisteet Color club Art liner sävy Plush lush joka on btw samanvärinen kuin Red velvet. Näyttää mustalta mutta pilkuissa välkehti kiva punainen sävy auringossa.


Antaa tulla taas suora mielipide, ne tuntuvat aina vähän jakaantuvan ;)

12 kommenttia

 1. oi miten kivat, nuorekkaat ja söpöt kynnet! tossa tummassa kun olis viel joku silkki rusetti niin :D no ei ihan... toi on just hyvä tuollanen noin, ihanan näköiset ovat!

  VastaaPoista
 2. Lakkaus on tosi nätti mutta noi timantit on ihan kaameat. Sori :D (Sen siitä saa kun pyytää suoraa mielipidettä ;) Mutta mulla onkin ihan kauheat antipatiat kaikenlaisia strassirykelmiä kohtaan, ja ylipäänsä kaikkia kovin ulkonevia kynsikoristeita kohtaan - tässä suhteessa taidan olla sekä a) kalkkis että b) poikkeava :)

  VastaaPoista
 3. no olen mäkin suora eli IHAN MAHTAVAT nuo TIMANTIT, ilman niitä lakkaus olis toki paljon tylsempi =DDD Nätit kynnet kaiken kaikkiaan, eikä niissä nyt ainakaan ole mitään liikaa >> lisää koristeellisuutta suomalaisillekin, kiitos *__*

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat! Sopivasti kimallusta, mut kuitenkin aika yksinkertaset... Rakastan ♥ : DD

  VastaaPoista
 5. Näissä on jotain kivaa... minua miellytti. ;)

  VastaaPoista
 6. SugarRat: Rusetti tosiaan olisi sopinut :)

  Papu: Ei tarvitse pyydellä anteeksi, kaikki ei tykkää näin ulkonevista koristeista :)

  Dudu: Suomessa ollaan vähän pliisuja välillä ;P

  Silja: Kiitos :)

  milipili: Niin on :)

  SujperHottis: Kiitos :D

  Minna: Kiva juttu :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Itse taas pidän noista timanteista :D Nää taitaa olla vähän hillitymmät mitä edelliset "japanikynnet"?

  VastaaPoista
 8. ^Vähän hillitymmät japsikynnet on :) katsotaan mitä seuraavaksi :)

  VastaaPoista
 9. Moikka, Millä sä kiinnität noi timantit? Käytätkö oikein jotain liimaa vai laitatko kosteeseen lakkaan? Ite oon yrittäny kiinnittää top coatin avulla (eli siis ensin alle,siihen timantit ja sitten lopuks viel päälle kerros), mutta ei ne oikein tahdo pysyä. Vai remuunko sitten vaan huomaamattani niin paljon, et timantitkin lentelee.. :D

  VastaaPoista
 10. ^Laitan juurikin noin eli Top coatin kanssa. Kyllä ne pysyvät parikin päivää. Varovastihan niiden kanssa pitäisi olla eli ei saa räplätä kynsillä mitään :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥