keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Crushed candy


China glaze Crackle Crushed candy feat Color clubit Positively posh ja Ms.Socialite.En oikein osannut valita laitanko turkoosin kanssa ruskeaa vai luumua joten sitten molempia :) kumpi sinusta sopii paremmin turkoosin kaveriksi?Ja pieni kysymys johon toivoisin mahdollisimman monen vastaavan.
Ovatko kuvat blogissani liian pieniä? Minua asia on häirinnyt tosi pitkään, kuvat saisivat olla isompia. Mutta miten? Neuvokaa, auttakaa, saako niitä mistään Bloggerin sivulta isommaksi vai pitääkö ladata muuta kautta? 

Ja jos pitää niin sen latausjutun pitäisi olla helppo eikä sellainen jossa on joku rajattu kuvatila. Haluaisin kuvien olevan vähän isompia, ei paljoa koska en tykkää itse liian isoista kuvista :)

Olisin tosi kiitollinen mielipiteistä/avusta. Tuntuu että pienet kuvat hukkuvat blogin keskelle :)

37 kommenttia

 1. Love the nail effect!

  Follow me, if you still aren't ;)
  http://ladyfashionoui.blogspot.com/
  Have a fashionable day! <3
  XOXO
  IT *

  VastaaPoista
 2. En ole oikein asiaan kiinnittänyt huomiota. Näin on aina ollut. :) Isommat kuvat voisivat olla kivat, etenkin meikkikuvien kohdalla. Neuvoa en tosin osaa :)

  VastaaPoista
 3. Minusta tuon turkoosin kanssa käy paremmin tuo luumun värinen lakka :)
  Kuvat voisi ehkä tosiaan olla himpun verran isompia..

  VastaaPoista
 4. mun mielestä sun kuvat on hyvän kokosia, koska ne saa klikkaamalla isommiks jos tahtoo jotain yksityiskohtaa vaikka nähä paremmin!

  VastaaPoista
 5. kylhän ne vois olla isompia :) mutta pienenäkin ovat kivoja <3

  kuvat ovat kumminkin blogissa se yksi tosi tärkeä juttu :)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä kuvat ovat nyt sopivan kokoisia. Luen blogit yleensä kännykällä, mutta välillä katson joitan postauksia myös koneella ja minun silmääni kuvien koko on hyvä.

  VastaaPoista
 7. Melkeen tykkään enemmän luumusta, vaikka jotenkin värit "riitelee" - toisaalta siitä tulee just yhdistelmän juju ^_^!

  Kuvien lataamisesta, itse en ole bloggeroinut niin en tiedä sen säädöistä, mutta jos haluat / osaat lisätä kuvat ulkoisesta lähteestä, niin kokeilepa http://imgur.com/. Kuvat vedetään suoraan tuolle sivulle, sit painetaan upload, jonka jälkeen pääset kattomaan jokaisen suorat linkit ja esikatselut (sekä myös esim. lähettämään itsellesi e-mailin, jossa on kuville "Deletion links", jos joskus haluatkin poistaa kuvat netistä). Koko lysti on täysin ilmaista, erittäin yksinkertaista ja kuvalinkeistä tulee kivan lyhykäisiä. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet :) Ite tykkään enemmän turkoosi-lila yhdistelmästä. Se on jotenkin maukas !

  Noista kuvista sen verran, että musta ne on ihan sopivan kokoisia, mutta voit myös muokata niiden kokoa. Kun kirjoitat tekstiä bloggerissa ja liität siihen kuvan, kuvaa klikkaamalla esiin tulee toimintovalikko, minkä avulla voit esim. vaihtaa kuvan kokoa pienestä erittäin suureksi. Voit myös siirtää kuvan paikkaa tai lisätä siihen kuvatekstin.

  VastaaPoista
 9. Mielestäni kuvat on ihan sopivankokoisia, tai siis itseäni ei ole ainakaan missään vaiheessa häirinnyt kuvien koko. Jos siis haluat muuttaa jatkossa postausten kuvat isommiksi, niin bloggerissa siinä kun kirjoittelet tekstiä ja lisäät kuvia, niin kun kuva on jo teksti-kentässä näkyvillä ja klikkaat sitä kerran, niin sen alapuolelle pitäisi tulla joku pieni-keskikoko-suuri-valintajuttu. Muuta keinoa en oikein keksi, paitsi tietysti kuvakoon näpelöiminen juuri halutunkokoiseksi html-koodista.

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä ovat kyllä just hyvän kokoisia :)

  VastaaPoista
 11. Kuvista en tiedä, ku omist kotisivuist on semmoset 7 vuotta ;D Mut kynsilakast: ruskea on parempi!

  VastaaPoista
 12. ehdottomasti ruskea on parempi c: minusta ruskea ja turkoosi on niin syötävän ihananvärinen yhdistelmä ihan kaikessa!

  VastaaPoista
 13. Mun mielestä kuvat on ok tällaisinaan, kun ne saa kuitenkin klikattua isommiksi. Jos esim. Scrangieen vertaa, niin suht samankokoisiahan nuo ovat, ja mun mielestä hänen bloginsa on kuvien osalta aika täydellinen.

  Tietty mulla on ehkä pienempi näyttö kuin nykyään suurimmalla osalla, joten senkään takia ei tule vaikutelmaa, että blogissa ois hirveesti ylimäärästä tilaa tai että kuvat hukkuisi.

  VastaaPoista
 14. Minun mielestäni kuvat ovat juuri sopivankokoisia :)

  VastaaPoista
 15. Minun mielestäni kuvat ovat oikein hyviä, ne saa kuitenkin klikattua isommaksi, tai ainakin on saanut kaikkina niinä kertoina kun olen isompaa kuvaa halunnut katsella. :D Henkilökohtaisesti inhoan blogeja, joissa on joku 15 megasuurta kuvaa minkä latautumista pitää odotella, varsinaista tekstiasiaa saa etsiä tikun kanssa eikä niihin kaikkiin kuviin jaksa kuitenkaan keskittyä.

  Vastauksena toiseen kysymykseesi: luumu. :)

  VastaaPoista
 16. Turkoosi ja luumu näyttää musta kivemmalta :)

  Mun mielestä kuvat ei ole liian pieniä. Ja jos jotain haluaa nähdä tarkemmin, niin kuvan voi klikata isommaksi. Pienissä kuvissa on ainakin se hyvä puoli, että ne latautuu nopeesti.

  VastaaPoista
 17. Kun kirjoitat kommenttia, paina kuvasta. Siihen alapuolelle pitäisi tulla semmoinen valikko, josta saa valita esim. kuvatekstin. Siinä on ensimmäisenä Pieni - Keskikoko - Suuri - Erittäin suuri. Siitä voi valita sitten kuvan koon.
  Toivottavasti oli apua!

  VastaaPoista
 18. Noi molemmat lakat sopii ton turkoosin alle mut jos jompikumpi on valittava niin ehkä ruskee :) Ja toiseen kysymykseen ett mun mielestä nää kuvat on just sopivan kokosia, tai ainakaan en ite tykkää jos kuvat on hirveen isoja, ja saahan ne aina klikattua isommaks.

  VastaaPoista
 19. Luumu sopii mun mielestä paremmin jotenki, ja ne kuvat saa isommaks siinä vaiheessa kun oot kirjottamassa sitä tekstiä. Ja sitte ku oot lisänny ne kuvat (siis vielä siinä vaiheessa kun et oo julkassu sitä tekstiä) nii klikkaat sitä kuvaa, niin että se muuttuu sinertäväksi ja sitte siinä tulee sen kuvan alapuolelle ne vaihtoehdot et pieni keskikoko suuri jne. :) Ainakin mulla ne menee niin! :D

  VastaaPoista
 20. Munmielestä sun kuvat on ihan hyvänkokosia :)

  VastaaPoista
 21. Itse tykkään enemmän turkoosin ja luumun yhdistelmästä! Ja blogin kuvat ovat mielestäni sopivan kokoisia.

  VastaaPoista
 22. Luumu sopi mielestäni todella hyvin lakkaukseen! Tahtootahtootahtoo!! :) Mielestäni kuvat ovat sopivia. Pienempiä niiden ei ainakaan tarvitsisi olla, hieman isompia ehkä, mutta tykkään kuvista näinkin. Ympäripyöreä vastaus, mutta... :D

  VastaaPoista
 23. violetti ja turkoosi ovat ehdoton yhdistelmä ainakin omaan silmääni :) Hieman murretumpi turkoosi voisi käydä ruskeaan paremmin.

  Kuvia saa skaalattua kun teet postauksen ja liitat kuvan, klikkaa kuvaa jolloin kuvan reunoille ilmaantuu "rajat" kulmissa pienet valkoiset neliöt, joista sitten voit venyttää kuvaa haluamaasi kokoon. Minusta kuvat eivät ole liian pieniä sillä kuvia klikkaamalla ne saa uuteen välilehteen isommiksi, mikäli joku haluaa niitä nähdä tarkemmin. Myös kuvia lisätessäsi siinä on vaihtoehoja pieni, keskikokoinen ja suuri kuva koko, en tiedä oletko ikinä kokeillut niitä?

  Yksi asia mikä voisi kanssa vaikuttaa kuvien hukkuvuuteen on blogin tausta, yksinkertaisempi tausta voi saada kuvat tulemaan enemmän etualalle näkyviin :)

  VastaaPoista
 24. hankala juttu tämä kuva asia, sillä itse luen blogiasi kännykällä ja kuvien koko on täydellinen tähän näyttöön. Monissa muissa blogeissa on liian isot kuvat..
  Ps. Nuo turkoosi-siniset kynnet on kivemmat, sillä tuo ruskea jotenkin katoaa sinne sinisen alle:)

  VastaaPoista
 25. Kiitos kaikille kommenteista!

  No niinhän se oli siitä kuva kohdasta, nyt mulla on tosi typerä olo kun en ole sitä hoksannut. Sitä aina kirjoittaa ja lataa kuvia niin vanhasta muistista ettei mitään uutta huomaa ikinä tai siihen ei enää kiinnitä huomiota. KIITOS kun sanoitte tällä typerykselle :)

  Ja sain nyt kuvat isommiksi ja heti on paljon kivemman näköisiä :)

  SugarRatin kommenttiin viitaten: Otanko leoparditaustan pois? Viimeksi kun otin niin siitä nousi iso kohu :D

  VastaaPoista
 26. mun mielestä noi kuvat on juuri sopivan kokoisia :-)

  VastaaPoista
 27. Kuvat ovat ainakin minusta juuri mainion kokoisia tällaisenaan - kaikki olennainen erottuu hyvin. Väriyhdistelmistä tykkään ehdottomasti enemmän ruskeasta, mun silmiini violetti ja turkoosi riitelee aivan armottomasti :)

  VastaaPoista
 28. Molemmat käy hyvin, ruskean kanssa se on kuitenkin klassinen =)

  Mulla ei ole kuvien koosta mitään valittamista, kännykässä ne ainakin toimivat priima.

  VastaaPoista
 29. Sanoisin että tuo luumu on kivempi, mutta kyllä ruskea sopii myös. :)

  Ja kuva/tausta ym. ulkonäköseikkoja haluaisin myös kommentoida. Mielestäni tärkeintä on, että blogi on omannäköisesi ja itse pidät esim. kuvien kokoa hyvänä. Tietenkin jos jostain asiasta saa paljon palautetta, niin kannattaa muutosta miettiä. Jokainen tykkää kuitenkin eri asioista. :)

  VastaaPoista
 30. Voin hitaalla nettiyhteydellä varustettuna sanoa että näin on hyvä! Isommat kuvat latautuu ihan törkeen kauan! :)
  Ja tykkään ite enemmän tuosta violetti-turkoosi yhdistelmästä :)

  VastaaPoista
 31. Kuvat ei ole minun silmiin liian pieniä :) Sopivia ovat.

  VastaaPoista
 32. Hei, täysin asian vierestä.....eli
  mitä suosittelisit kynsille jotta eivät liuskotu, repeile, halkeile ja kasvu jatkuisi silloin kun ei voi käyttää normaalisti mitään lakkoja työn takia. Mikä suojaksi kynsille? (jotta juhlana ja vapaalla voi sitten taas lakkailla ja kaunistella)

  VastaaPoista
 33. voithan sie kokeilla esim pienempää leopardi printtiä? tai vastaavaa kun näin graafisen suunnittelijan näkökulmasta tausta on yks tärkeimmistä jutuista kaiken kanssa mitä teen itse, se ei sa hukuttaa etualalla olevaa sisältöä mutta ei sen tarvitse olla pliisukaan. Kokeile eri vaihtoehtoja ja jos tuntuu huonelle niin saahan tämän taustan takaisin? :D itse olen muutamiin blogeihini täältä hakenut taustani en tiedä mikä maku sulla on layouteissa mutta täällä on ainakin valikoimaa! http://blo64rt.blogspot.com/

  VastaaPoista
 34. moikka! :) voisitko mitenkään linkittää postaustasi siitä helsingissä sijaitsevasta kaupasta missä myydään konadeja ja essien lakkoja yms.? Yritin sitä epätoivosesti etsiä (sitä postausta siis :D ) mutta en löytäny :-(

  VastaaPoista
 35. Kuvien kokoon vaikuttaa tietenkin myös katsojan monitori ja sen koko ja tarkkuus. Minulla on kotona iso ja hyväresoluutioinen näyttö ja muokkaan kuvani sen mukaan sopiviksi. Kun sitten katson blogiani jollain toisella koneella jossa on erilainen, pieniresoluutioisempi näyttö, niin kuvat ovatkin paljon suurempia kuin omalla koneellani. Minusta sinun kuvasi ovat oikein sopivia.

  VastaaPoista
 36. Mun mielestä kuvat on just sopivan kokosia, eli ei tarvii suurentaa =)

  VastaaPoista
 37. Anonyymi: Ehdottomasti hyvä aluslakka. Sillä pärjää jo pitkälle. Oma suosikkini on Poshe Nail Treatment:

  http://charmingnails.blogspot.com/2010/04/kynsienhoito-rutiinini.html

  On myös tärkeää että käytät suojahanskoja aina töissä etkä räpellä kynsillä mitään. Kun kynsillä ei ole kynsilakkaa suojaamassa niin pelkän aluslakan varassa ne ovat heikot iskuille ja kosteudelle --> liuskoittuvat ja katkeilevat.
  Kotona kannattaa öljytä kynsiä, laittaa käsivoidetta ja pitää aina huoli että aluslakkaa on pari kerrosta. Sitä voi lisätä päivittäin kuluneisiin kohtiin eli pääasiassa kynsien kärkiin :)

  iiriss: Tässäpä se on, löytyy aina sivupalkista ;)

  http://charmingnails.blogspot.com/2011/04/viikonlopun-reissu-part-1.html

  Kiitos muuten kaikille mielipiteistä. Olen kaikki lukenut ajatuksella vaikka en yksittäin nyt vastaakaan.
  Kiitos SugarRat linkistä, mietin tuota taustan vaihtoa. En vaan ole löytänyt pienempää lepardia taustalle, voisin kyllä sellaisen vaihtaa :)

  Ja mielipiteitä saa siis antaa jos tuntuu että joku asia on pielessä. Korjataan jos se ärsyttää monia ihmisiä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥