lauantai 28. toukokuuta 2011

Zombie Zest


Oliivi-kultainen lakka jossa on seassa paljon kultaista pientä glitteriä. 3 kerrosta. Enpä ole käyttänyt sitten Halloweenin mutta sopiihan tämä sävy kesällekin. On niin kimaltava ja katseet vangitseva :)


Kiitos vaan Kimalle muistutuksesta että näitäkin pitäisi käyttää :D 


Sopiiko Halloween lakka kesällä käytettäväksi, noudatatteko yleensä orjallisesti tälläisiä sääntöjä?

13 kommenttia

 1. Itse en yleensä välitä vihreistä lakoista, mutta tuo on kyllä komea ! Ja miksei Halloween lakkaa voisi käyttää kesälläkin, tuskin sitä kukaan lakoista kamalaa tietämystä omaava huomaa, että "jahas tuo lakka ei olekkaan virallista kesälakkaa". Itse en henkilökohtaisesti osaa näitä tämmöisiä "sääntöjä" mikä väri sopii ihoosi tms. Ostan lakkoja yksinkertaisesti perusteella, mikä miellyttää silmääni ja käytän ihan miten sattuu. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä ihana lakka, onneksi löytyy itseltäkin! En todellakaan noudata mitään lakkasääntöjä, jos talvella haluaa käyttää pastellisävyjä ja kesällä vampyja niin voi käyttää. Sekin on mun mielestä lähinnä vanhanaikaisen näköistä jos paita, huulimeikki ja kynnet on tarkoituksella samaa sävyä.

  VastaaPoista
 3. ^Eikun maksat sen siinä samalla, se ehkä ohjasi verkkopankkiin tai lasku tuli mailiin. En nyt tarkkaan muista mutta samalla se maksettiin :) eivät lähetä laskulla :)


  Et ollut vastannut tohon yhteen postaukseen tähän mutta siis eikö se paketti (siel on 1 kynsilakka :D) sitte tuu postilaatikkoon vai? ;/

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Mulla ehkä jää tietyt tummat värit käyttämättä kesällä. Jotenkin sitä aina kallistuu vaikka neon lakkohin vaikka itsekin olen sitä mieltä ettei säännöistä tarvitse välittää :)

  SuperHottis: Minä en mätsää, ei mulla ole edes niin paljoa eri värisiä vaatteita että voisin mätsäillä. Mätsään yleensä vaan pinkin mutta toisaalta mulla on vaan mustia, harmaita tai pinkkejä vaatteita :D

  Anonyymi: Niin enhän minä täällä yötä päivää päivystä kommentteja. Vastailen niihin sitä mukaa kun julkaisen.
  Julkaisin ne nyt aamulla ja vastasin aiempaan kysymykseesi eli kyllä, tulevat laatikkoon/luukkuun/haet postista ;)

  VastaaPoista
 5. En edes tiennyt, että lakkoja pitäisi käyttää kausittain. :D Kyllähän sitä tulee käytettyä jossain kokoelmassa ilmestynyttä lakkaa juuri silloin kun kokoelma on julkaistu, mutta muuten käyttö kyllä menee oman pään sisäisten "kausien" mukaan. Tuo Zombie Zest on kyllä ihana lakka!

  VastaaPoista
 6. Tuo löytyy itseltäkin ja kerran olen sitä käyttäny... talvella. ;) Eli eipä tule noudatettua mitään sääntöjä. Olis aika tylsää jos käyttäisin keväällä vain kevät kokoelmien lakkoja kesällä kesän ja syksyllä syksyn ja talvella talven... vain jouluna joulun ja aina vain jonkun juhlapyhän lakkoja tiettyinä juhlapyhinä.

  Tuo Zombie Zest on minusta todella kaunis ja sopii kaikkiin vuodenaikoihin. :)

  VastaaPoista
 7. :D Zombie Zest on tosiaan vihreistä kaikkein ihkuin. <3

  VastaaPoista
 8. I don't speak a word of Finnish (well, maybe one or two, Hej!), but I still subscribe to your blog because the quality is so high. I use the translate feature, and OMG, it's so funny to read!
  Anyway, that's off topic. This polish is absolutely to die for! It will go on my wish list :)

  VastaaPoista
 9. Anna G.: Kyllä se on totta että se lakka kiinnostaa eniten juuri julkaisun jälkeen. Sitten se jää mutta siihen hurahtaa uudestaan :)
  ZZ on aivan mahtava :)

  Minna: Mietin yksi päivä kehtaako nyt käyttää Dear Santa nimistä lakkaa :D no en vielä ole kehdannut...

  Kimalle: Kyllä se kärjessä on ;)

  The Nail Buff: Hei :)
  Thanks for the comment!

  Diva: Thanks :)

  VastaaPoista
 10. It's Alive, it's alive!!!

  Juu, tää lakka on u-p-e-a, Halloweenin ulkopuolellakin.

  VastaaPoista
 11. Zombie Zest on niin namu <3 Pitäisi itsekin hankkia ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥