sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Weledan koivukuorinta

Huomenna tutustutaan itseruskettaviin mutta koska iho pitää kuoria ennen niiden käyttöä, esittelen teille Weledan tuotteen.

Meille suomalaisille koivu on tuttu ja turvallinen. Weleda Virkistävä vartalokuorinta kuuluu koivu sarjaan. 

Koivu vartalokuorinta irrottaa hellästi kuolleen ihosolukon samalla hieroen, pehmentäen ja silottaen ihoa. Pienet vahahelmet karnauba- ja mehiläisvahasta yhdessä risiiniöljyn kanssa kuorivat ihoa lempeästi ja tehostavat ihon pintaverenkiertoa, mikä parantaa solujen uusiutumista. 
Ei kuivata ihoa eikä häiritse sen tasapainoa. Miedot sokeritensidit puhdistavat ihoa hellävaraisesti ja ravinteikas aprikoosinkiviöljy kosteuttaa. Koivunlehtiuute käsinpoimituista koivunlehdistä vaikuttaa virkistävästi ja lisää ihon elastisuutta.


Kuorinta viimeistellään koivu selluliittiöljyllä mutta sitä minulla ei ole. Koivukuorinnan tuoksu oli pirteä ja kesäinen. Kuorivat rakeet olivat isoja mutta hellävaraisia. Jotkut Weledan pullot ovat vähän tylsiä mutta limenvihreä on kesäinen ja raikas! Kuvittelisin tämän olevan hyvä kesäiseen saunaan :D

Selluliitti on varmaan kaikille tuttu asia. Liikuntahan sitä auttaa parhaiten torjumaan näiden tuotteiden kaverina. Itsekin omistan selluliittiä mutta toki treenauksen aloitus on auttanut vähentämään sitä.
En ole mitenkään hysteerinen asian suhteen, sitä on jos on. Naisiahan me olemme. Uskomme mainoksiin taistelussa selluliittiä vastaan. En voi kieltää etten olisi tällä tuotteella hieronut reisiäni muuta vartaloa voimakkaammin ;)

Mutta jatketaan huomenna itseruskettajista. Päivän sanoma oli että jos haluat tasaisen rusketuksen, poista kuollut ihosolukko kuorimalla. Kosteuta iho sen jälkeen kosteusvoiteella. Itseruskettaja levittyy sitten paremmin ;)

5 kommenttia

 1. Ihanan houkutteleva pullo!

  VastaaPoista
 2. Mä kuorin ihon aina ennen itsareita, se on ihan must juttu. Ei ne levity muuten hyvin =)
  Koivukuorinta kuulostaa kyllä hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Voisitko muuten esitellä enemmänkin näitä ihonhoitojuttuja?Eikä aina vaan kynsiä vaikka onhan nekin kivoja.

  VastaaPoista
 4. ^^Ei levity :) jää ikäviä raitoja ja niitä ei varmasti kukaan halua ;)

  ^Toki, niitä löytyy tunnisteita Ihonhoito ja Tuotearvostelut :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥