maanantai 16. toukokuuta 2011

St.Tropez itseruskettavat

Sain aiemmin kokeiluun St.Tropezin tuotteita. Sarja ei ollut minulle tuttu ennestään mutta nyt kun olen siihen tutustunut, huomaan näiden olevan tunnettuja.
En vain itse ole kuullut mutta olen nyt kiinnittänyt huomiota St.Tropez mainoksiin etenkin Fitness lehdissä sekä tv-ohjelmissa. Eräs tyttö oli hamstrannut tätä yli 20 pulloa vuodessa. Se oli jossain himohamstraajat ohjelmassa, minä nimittäin seuraan niitä :D
Näin kertoo tuotteiden myyjä Nailfix:

St.Tropez on ollut jo yli 10 vuotta markkinoilla ja vakiinnuttanut paikkansa " maailman parhaana ja laajimpana " tuotesarjana itserusketustuotteiden joukossa.
Nyt tuoteperhe on laajentunut entisestään ja nk. vanhan perustuotesarjan rinnalle on tullut suuri joukko uusia tuotteita jotka ovat erittäin helppoja käyttää.
Nailfix on toiminut sarjan jälleenmyyjänä lähes 6 vuotta joten se puhukoon puolestaan tuotteen  laadusta.


St. Tropez EVERYDAY-tuotteet:
St. Tropez Everyday tuotteet ovat tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Ne kosteuttavat ja hoitavat ihoa ja antavat asteittaisen rusketuksen, joka pysyy tietyllä maksimitasolla vaikka käyttäisitkin tuotetta säännöllisesti.


St.Tropez Everyday Moisturiser for face ( light medium )

Tämä tuote on tarkoitettu kasvoille. Sävy on meille suomalaisille sopiva vaalea. Saatavilla myös toinen tummempi sävy.
Kasvojen ruskettaja on voidemaista ja tuoksuu Dovelta. Hyvä tuoksu joka ei jää liiaksi tuoksumaan. Voide imeytyy myös hyvin nopeasti, yllättävän nopeasti!

Antaa kasvoille vaalean luonnollisen ruskettuneen lookin. Olen käyttänyt tätä satunnaisesti ja kaunis sävy pysyy yllä. Itse en koe että tarvitsen tätä joka päivä, silloin tällöin riittää minulle. Varsinaisia itseruskettavia ainesosia on tässä voiteessa tarkoituksellisesti rajattu, joten voidetta voi käyttää aamuin-illoin, jotta sen anti-ageing vaikutus olisi mahdollisimman tehokas.


St.Tropez Everyday Gradual tan mousse 

Ajattelin ensin että miten levitys onnistuu kasvoihin verrattuna koska vartalon iho on laajempi. Jääkö raitoja kun kuitenkin olen vähän tumpelo levittämään?
Ennakkoluuloni kumottiin heti ekasta käytöstä alkaen! Mousse on todella helppo annostella, levittää eikä jää raitoja! Pumppu on kätevä.
Laitoin tätä toiseen kertaan ja silloin sävy vahvistui ja tuloksena oli kaunis rusketus. Jos haluaisin lisää väriä, lisään vaan päivittäin tätä, lupaa tuloksia jo kolmessa tunnissa!
Tätäkin käytän ehkä joka toinen tai kolmas päivä ja rusketus pysyy yllä. Väri on juuri sopiva, ei oranssi tai liian tummakaan. 
Tämä tuote ON hyvä ja laadukas! Ei tarvitse enää etsiä hyviä ruskettajia kun se löytyi näin helposti.

Kumpikaan tuote ei aiheuttanut raitoja maltillisesti laitettuna. Eivät tuhrineet vaatteita ja etenkin mousse imeytyi ihan minuutissa. Sitä varmasti moni toivookin. Näissä ei ole myöskään voimakasta ja tyypillistä itseruskettavien tuoksua.

Mulla on jäänyt muut itseruskettavat käyttämättä ja olen joutunut heittämään ne roskiin. Joko niistä tulee raitoja tai oranssi tunkkainen sävy. Jotkut suihkutettavat taas sotkevat niin paljon ettei niitä voi levittää kuin pihalla ja sehän ei toimi!
Vaikka St.Tropez tuotteet ovat kalliimpia, niissä ei kuitenkaan ollut edellämainittuja ikäviä ominaisuuksia. Plussaa siitä!

Tuotetta voi ostaa Nailfix verkkokaupasta tai noutaa Helsingistä, Liisankatu 12 on osoite :)


Oliko St.Tropez kellekään tuttu? Vai käytättekö jotain muuta merkkiä?

Kuvat googlesta.


7 kommenttia

 1. Olis ollu kiva saada kuviakin ihosta, tylsää pelkkä tekstiarvio, sillä en jaksanut edes lukea tekstiä, mut semmonen kuva ennen ja jälkeen ihosta olis puhunut paljon paremmin :-)

  VastaaPoista
 2. vaikuttaa lupaavalta ja erittäin houkuttelevalta! se jäi kyllä varmaan mainitsematta, että paljonkos tällaiset tuotteet oikein maksavat? :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Mulla oli tarkoitus ottaa mutta se vähän jäi...

  Noora: Tuossa tekstissä oli linkit Nailfixiin mutta kasvovoide 27,02 e ja mousse 35 e :)

  VastaaPoista
 4. Oon kyllä kuullut että noi olis tosi laadukkaita ja suosittuja. Sun arvio kyllä kuulostaa houkuttelevalta, oot varmaan testaillut enemmänkin itsareita? Voiteita ja suihkutettavia?

  VastaaPoista
 5. Itse en ole huomannut eroja halpojen ja kalliiden ruskettajien välillä =O Sama lopputulos aina haha =DD Tätä on pitänyt kuitenkin kokeilla ^-^

  VastaaPoista
 6. Vaikuttaa ihan liian hyvälle ollakseen totta. Jos näissä ei tosiaan ole sitä tyypillistä tunkkaista itseruskettavien tuoksua, menen heti ostamaan!

  VastaaPoista
 7. NH: Olen minäkin lueskellut että ovat tykättyjä :) olen testaillut, suihkutettavat meni lattialle eikä niitä saanut tasaisesti. Voiteista en ollut vielä löytänyt hyvää, tämä St.Tropez mousse on helpompi levittää :)

  Dudu: Mä olen kyllä huomannut eroa :) mutta ainahan kaikki ei toimi kaikilla.

  Gesi: Näissä on Aroma guard teknologia joten tuoksuvat miellyttävältä. Eivät tyypilliseltä itseruskettavan leijailevalta hajulta ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥