lauantai 14. toukokuuta 2011

Pinkki-kulta Crackle

China glaze It´s my turn + Depend pinkki Cracked effect lakka


Tälle manikyyrille kiitokset pysyvyydestä! Päällyslakkana Sally Hansen Insta-dri joka on kyllä kelpo tavaraa :)


Chinan Crackleja kannattaa muuten vähän tarkkailla. Katsokaa miten alkavat erottua. Olen oston jälkeen ravistellut näitä pariin otteeseen mutta silti menevät tosi helposti tälläisiksi.
Nämä kannattaa muutenkin käyttää äkkiä pois, en usko että tällä menolla säilyvät vuosia...onko muut huomanneet samaa ongelmaa?

17 kommenttia

 1. Kävin jo toissa iltana kommentoimassa edellistä postausta, mut nehän katos...

  Olen miettiny noista crackleista, että ne ei varmaan säily pitkään, esimerkiksi kun ne kuivuu niin nopeasti, niin suti on pikkurillin kohdalla jo aika köntsänen. Oon ajatellu, että näitä lakkoja ei varmaan pysty käyttää ihan loppuun, vaan ne ehtii "kuivua" pulloon ennen sitä. Itse en ole huomannu vielä ainakaan erottumista.

  VastaaPoista
 2. Tosiaan kommenteista...

  Arvonta suoritetaan huomenna! Jos olet osallistunut siihen nyt parin päivän sisällä, TARKISTA arvontapostauksesta onko kommenttisi siellä ja laita uudestaan jos ei ole. Ainakin muutaman osallistujan kommentit ovat kadonneet. Valitettavaa mutta ei johtunut minusta..

  VastaaPoista
 3. Sally Hansenin insta-dri on kyllä tosi hyvä pikakuivattava päällyslakka. En tiedä miten olen joskus pärjännyt ilman pikakuivattavaa päällyslakkaa ;) Muutenkin kiva lakkaus jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 4. tosi nätti yhdistelmä. Viimepostauksen kommentit ilmeisesti katoavat, niin kysy uudelleen: mikä on lempilakkasi (pinkki) China Glazen valikoimista?

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana lakkaus, tosi hyvin käy.

  VastaaPoista
 6. Kiva lakkaus! itteäni himottais hirveesti hommata hopeinen crackle-lakka muttei vielä oo tullu missään vastaan eikä nettitilailu hirveesti innosta... :D

  VastaaPoista
 7. Karoliina: Kiitos! Insta-Dri on kelpo tavaraa mutta siitä puuttuu pintaa tasoittava ominaisuus joka on Poshessa :)

  Nunanna: Ja minä vastasin että koska pidän Shimmer koostumuksesta eniten niin 100 Proof pink ehdottomasti :) kylmistä creme vaaleanpunaisista Second-hand silk ja Pink unferground myös ihania ja paljon käytettyjä :)
  Mikä on sun lemppari pinkki Chinalta?

  milipili: Kiitos :)

  Heini: Kyllä ne OPI Pirates lakat tulee suomeen ja siitä saat hopeisen Kräklen. Joku niistä kysyikin kadonneissa kommenteissa ja OPI kokoelmia myy Sokos ja Sokos Emotion, Kicks ja Stockmann ? Stockmann Beautyt :)

  VastaaPoista
 8. Congratulations, your art is always perfect. I admire you!

  VastaaPoista
 9. Mulla on varmaan myöskin Second hand Silk kuorrutettuna Pom Pomilla :)

  VastaaPoista
 10. Joo, oon huomannu tuon värien erottumisen :( Harmaasta erottuu semmosta mustaa pullon yläosaan. Ainakin vielä on ollut ok, kunhan ravistaa. Ois kiva, jos ainakin musta pysyisi hyvänä, koska CG:llä se kräklelakkapullo on iso ja musta on semmonen kaikkien kanssa toimiva.

  Itse ostin saksasta paikallisen halpamerkin hopeisen ja kultaisen kräklen :) Kultainen oli hassu yhdistelmä vaaleanvihreän kanssa, mätä sammakko tms :D

  VastaaPoista
 11. Insta-Dri alkoi minulla paksuuntua jo parin kuukauden aukiolon jälkeen ja nyt on ihan venyvää liisteriä, vajaa puoli pulloa jäljellä. :/ En kyllä osta uudestaan.. Poshea tekisi mieli kokeilla.

  VastaaPoista
 12. Diva: Thank you very much :D

  Nunanna: Pom pom on ihana :)

  norppa: Mätä sammakko? Hmm :D
  Minusta nuo Chinan Kräklet on niin hyviä etten todellakaan halua niiden menevän pilalle. Enkä kyllä ennätä käyttää niitä äkkiä loppuun vaan haluaisin säästää niitä ;)

  Celia: Poshe menee ihan samanlaiseksi alle puolen pullon jälkeen. Aina jää osa käyttämättä.
  Mulla ei ID ole vielä mennyt pahaksi, on ehkä puolessa välissä :)

  VastaaPoista
 13. Oon kans huomannut saman noissa Ch G crackleissä. Mut toisaalta, voi olla että parin vuoden päästä noi cracklet näyttää ihan törkeiltä. :P

  VastaaPoista
 14. ^Voi olla, nyt ne ainakin on hottia ja eri merkit pukkaa niitä koko ajan lisää :)

  VastaaPoista
 15. Mä en ole Sally Hansenin Insta-Drin suurin fani. Mulla ainakin kynsilakka kuoriutuu ihmeellisesti pois, siitä tulee sellaista kumimaista ? :D Ja kun kynnet taipuuu sivuilta niin lakkaan tulee halkeamia, mitä ei yleensä tule.

  En myöskään ole crackle-lakoista oikein innostunut, mutta Opin Silver shatter näyttää aika kivalta.

  VastaaPoista
 16. ^Ethän laita liian paksusti? Kokeile ihan ohutta kerrosta :)
  Silver shatter on ihanan erikoinen ja sitä ei kaikilla ole ;)

  VastaaPoista
 17. Täytyykin kokeilla ohuempaa kerrosta! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥