perjantai 13. toukokuuta 2011

Depend Cracked Effect

Sorruin ostamaan Helsingin reissullani Dependin pinkin Kräkle lakan. Kun muillakin on...

Nyt en enää muista hintaa, veikkaan n. 3 e. Vieläkö näitä on Kicksissä vai onko jo loppuneet? En muista mitä värejä oli, ainakin mustan tiedän olevan. Mutta nämä on jo niin nähtyjä.


Yllätyin vähän tämän koostumusta, ihan lirua. Tuli se tuttu paniikki mikä aina kräklejen kanssa. Vedin äkkiä toisen paksun kerroksen ja ihan hyvin onnistui. Näitä kuitenkin pitää laittaa paksummin kuin muita.


Yhdistin tämän Lancomen Piha black lakkaan koska aiemmin pinkki + musta yhdistelmä oli erittäin kaunis. Varmasti yksi kauneimmista Kräkle lakkauksista. 


Ihan mukavat, pitää testailla huomennakin tätä pinkkiä :)

7 kommenttia

 1. Beautiful, beautiful. What good taste, perfect.
  I loved it!

  http://unascolores.blogspot.com/

  xx

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa, että oon ihan samaa mieltä. Nää on niin nähty. Loppujen lopuksi näissä ei värinä toimi mikään muu kun musta koska kaikki muut näyttää epämääräiseltä sotkulta kynsillä kun kuultaa läpi. Eikä niitä pysty edes koristelemaan nätiksi :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on musta dependin kräkel lakka ja oon kyl niin vihanen jos ne on loppunu Kicksistä ku ne on just kivan halpoja opiskelijabudjettiin (3,90) ja sen mustan totesinkin ihan hyväksi :)

  VastaaPoista
 4. Ite kun kävin Helsingissä n. kk. sitten löysin Kicksistä tollasen Dependin mustan cräckle-lakan jota en tosin ole vielä kokeillut :D Se vois olla aika jännä jonku neon-lakan kanssa omnom ;D

  VastaaPoista
 5. Evelin Chicarolli: Thank you :)

  Mims: Hauskaa sisällään että vaikka nämä on jo nähty, tykkään näistä nykyään enemmän kuin silloin kun olivat uusia. Ehkä siksi että nyt minulla on paremman laatuisia kräklejä ja siten enemmän valinnanvaraa.
  Mutta joka blogissa näitä nyt on...

  Pia: En tiedä yhtään onko ne loppuneet, älä panikoi :D osta kuitenkin toinen varastoon, eiks nämä ole Limited edition eikä jää vakkareiksi?

  Jonsku: Mustahan käy ihan joka värin kanssa joten se on hyvä valinta :)

  VastaaPoista
 6. Kittos, että muistutit mullakin olevan tuo dependin pinkin cracklen tekemällä sitä käyttäen todella kauniin lakkauksen!

  VastaaPoista
 7. ^Onhan se nätti ja onneksi kuluu äkkiä kun pieni pullo :P

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥