tiistai 8. maaliskuuta 2011

Nfu Oh 66

Pitkästä aikaa Nufun lakkaa :) tänään vuorossa 66. Minttuun taittava hopea. 3 kerrosta.Alla Poshe Nail Treatment x1 ja Color club Stuck on you x1. Päällä Sally Hansen Insta-Dri.

9 kommenttia

 1. Pitäisi ehkä siirtyä elämässä eteenpäin, kun jäin miettimään, että mikäs jäätelö tämä muka oli. :)

  Hieno ja kaunis holo. Mulla ovat Nfu-oh:t jääneet vaille lähempää tuttavuutta, vaikka aina tasaisin väliajoin tulevat mieleen. Saa nähdä, milloin saan tilattua.

  VastaaPoista
 2. Mä täs yks päivä mietinkin, että ootko haudannu Nufut? ;D Mulla ei oo yhtää Nufua, mut oon täällä sun blogissa katsellu. ;) Huisin upean näköinen lakka!!!

  VastaaPoista
 3. Moi, miks tästä ei ollu mitään omaa kommenttia? Tykkäsitkö, etkö tykännyt? Ja sit yks kysymys, mihi sun on vastattava. Kuin aikasin heräät, jos oot jo kuudelta saannu postauksen julkastua?:)

  VastaaPoista
 4. kutistaako instadri sulla lakan pois kynnen kärjistä? oon käyttänyt tota sallyn pikakuivattajaa nyt jokusen kerran, ja aina sama efekti. teenkö jotain väärin? :/

  VastaaPoista
 5. Ihana lakka! Nufuista on tullut yks mun lempparimerkeistä, kun ovat niin kauniita lakkoja jo valmiiksi, etteivä tarvi päälleen välttämättä mitään koristeluita. Ja koristelun kanssa niistä saa tosi upeita yhdistelmiä.

  VastaaPoista
 6. .Nekku.: No niin ja minä mietin että täh, oisko jädeviikon pitänyt vielä jatkua hihih :D kannattaa näihin holoihin perehtyä, muut sävyt ei niin erikoisia ole paitsi lastulakat tietty.

  Minna: En ole haudannut, harvakseltaan tulee käytettyä :)

  laiiza: En ajatellut että kaipaatte kommenttia lakan laadusta tai pidätte sitä niin tärkeänä. Joskus se unohtuu kun luulen että kaikki katsoo vaan kuvat :D ja sitä varmemmin se unohtuu jos olen lakkaa jo aiemmin kommentoinut:

  http://charmingnails.blogspot.com/2009/09/nfu-oh-66-seka-blondeilua.html

  Ajastan postaukset etukäteen. Olen kyllä muutenkin hereillä siihen aikaan :)

  lotta: Ei kutista minulla. Voi kuitenkin kutistaa jos lakkaat liian paksuja kerroksia kynsilakkaa tai laitat pikakuivattajaa paksun kerroksen märän lakan päälle. Kannattaa kokeilla ohuempia kerroksia jos siitä olisi apua :)

  Vauhtimamma: Koristelut Nufulakkaukset on tosi upeita! Heti tekisi mieli koristella mutta ei nyt kerkee :)

  VastaaPoista
 7. Saanko taas syyttää sinua? Itsessänihän ei ole mitään vikaa. Tämän blogin kautta olen yleensäkin kuullut merkistä nimeltä Nfu Oh. Jos en olisi kuullut, en olisi kokenut tarvetta käydä ostamassa niitä ja kaikkia niiden kavereita viikonloppureissulla Tampereella :D Lompakko on taas paljon kevyempi ja lakkakokoelma kymmenellä lakalla suurempi.

  Sinullahan on itselläsi Nufun kynsiöljy käytössä? Kertoisitko miten sitä olisi tarkoitus käyttää. Voiko käyttää lakatulle kynnelle vai onko parempi öljytä aina lakan vaihdon yhteydessä? Itse sain sormetkin hyvin öljyttyä samalla kun kokeilin ensimmäisen kerran :D Vähempi määrä siis lienee parempi.

  VastaaPoista
 8. Jäinen disco Studio 54:sen tyyliin tulee mieleen =)

  VastaaPoista
 9. Jane: Sitä tulee melko reilusti kerralla :) voit laittaa lakatun kynnen alapuolelle ja siitähän ne valuu hyvin kynsinauhoille. Hierot sitten vielä imeytymään. Tai sitten lakan vaihdon yhteydessä puhtaisiin kynsiin molemmin puolin. Puuvillahanskat käteen ja käsivoidetta. Olen pahoillani että jouduit ostamaan monta lakkaa. Todella "ikävää" ;))

  milipili: Huh, se elokuva. On tullut katsottua ainakin sata kertaa.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥