sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Arvonnan voittajat!

Onnea voittajille, arvonta on suoritettu :) odottelen loppujen palkintojen saapuvat ensi viikolla joten postittelen sitten :) ottakaa yhteyttä mailiin osoitetietojen saamiseksi. charmingnails@suomi24.fi

Voittaja 1 Laura joka jätit kommentin:
1. Kynsistä. Koristeluista ja swatcheista, ja kaikesta niiden välillä :)

2. Meikkikuvat ei niinkään itseni kiinnosta, koska en paljonkaan meikkaile meikkivoiteen, ripsarin ja eyelinerin lisäksi. Toisaalta niitä kuvia on kyllä ihan kiva katsella :)

3.Teet todella hienoja lakkauksia ja kuvat ovat hyviä ja laadukkaita. Joistain monimutkaisemmista lakkauksista olisi kiva joskus saada tarkempia ohjeita, vaikka kuvien kanssa. Ja on ihan mahtavaa että jaksat kirjotella juttuja meidän luettavaksi joka päivä. Ei taida olla kovin kehittävä kommentti, mutta ei ole mitään valittamista :P

Voittaja 2 Laura joka jätit kommentin:

Eniten pidän blogisi kynsi postauksista! Tottakai meikit ym. kiinnostavat, kuuluvathan ne melkein joka tytön maailmaan, mutta eniten kynsi ispiraatioita haen. :)

Vähiten.. Hmm. Kaikki aiheet ovat mielenkiintoisia ja kirjoitat niin kivasti! :D Ehkä kuitenkin jotkut pelkät lakka esittelyt tuntuvat välillä turhilta, vaikka ovat nekin tärkeitä!

Mielestäni blogissasi ei ole oikeastaan mitään kehitettävää sisällöllisesti. Pidän tyylistäsi ja ajatusmaailmastasi. Sen verran voisin kuitenkin sanoa että välillä blogin tausta häiritsee. Se on muuten tosi kiva ja pirtsakka, mutta vie välillä huomion tärkeimmästä, eli kynsistä ja meikeistä. Se voisi olla ehkä vähän hillitympi. :) Muuta en keksi.. Tosi hyödyllinen kommentti kaiken kaikkiaan..

Toivottavasti voitan! :D

Voittaja 3 oikosulku joka jätit kommentin:

1. Kynsijuttujen takia tätä olen alkanut alunpitäen seurailemaan. Myös kaikki teemaviikot ovat olleet oikein ihania ja niiden tuloa odotettu aina kuin kuuta nousevaa. Ihanaa että taas alkoi uusi (Ja aivan sinun takiasi raahauduin tänään kauppaan ostamaan pari kappaletta varastoon muutaman kappaleen Ben & Jerry'sejä).

2. Vähiten pidän ehkä luomivärijutuista. Onhan niitäkin postauksia välillä oikein kiva lukea ja yrittää saada vaikutteita omaan meikkaamiseen, mutta olen yksinkertaisesti enemmän huulipunien, kuin räikeiden luomivärien tai huulikiiltojen perään.

3. Kirjoitat mieleiseeni tyyliin. Usea kosmetiikka-/kynsiblogi mitä seurailen, tuntuu silloin tällöin menevän enemmän tai vähemmän lifestyle(?)-blogiksi. Pysyt asiassa etkä höpise turhuuksia. En ole tainnut juuri huomailla kirjoitusvirheitäkään, mitkä ärsyttävät joissain bloggaajissa hyvin paljon. Ja vaikka moni tuntuu aina narisevan siitä, kuinka Konadin leoparditäplät on niin nähty, eivät ne varmaan tule koskaan menemään pois muodista ;3

Eli tänään oli Laura nimisillä onnea :D

8 kommenttia

 1. Oliko tää oikeesti arvonta vai valitsitko voittajat? Mietin kun noilla voittajilla niin pitkät vastaukset

  VastaaPoista
 2. Arvonta tietty. Minähän pyysin kaikkia jättämään pitkät kommentit ja kaikki jättivät.

  VastaaPoista
 3. Oho, olen tuo ensimmäinen Laura. Ihana yllätys viimeisen lomapäivän piristyksesi. Kiitos :)

  Lähetänkö nyt vain osoitteeni sähköpostiisi?

  VastaaPoista
 4. Hei! Voisitko antaa hyviä kynsilakanpoistovinkkejä? Miten ite yleensä poistat? Tää on tietysti ihan simppeli juttu ja oon ainut joka ei osaa.. =D Yritin äsken poistaa mustaa lakkaa ja en mitenkään saanu sitä kokonaan pois =/ Muutenki kaikista voimakkaista väreistä jää aina vähän vaikka hinkkais kuinka kauan. Mulla on käytössä joku halpis poistoaine. Kiitos etukäteen =)

  VastaaPoista
 5. Laura: Juu laita osoitteesi mailiin :) onnea vielä :)

  Minna: :)

  Anonyymi: Dependin vihreällä. Saa Kicksistä. Mulla on noita halpoja Konadointiin. Pitää vaan hinkata ja siistiä kynsinauhat vanupuikolla jota olet kastanut kynsilakanpoistoaineesee. Jotkut lakat tosiaan on hankalia poistaa :/

  VastaaPoista
 6. love it!!!
  great post!!!!
  amazing!!!=D
  xx

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥