keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

100% Ice Cream Week - Frutti-laku mixTänään meikki teeman mukaan! Luomella pohjustajana UDPP + MAC Paint pot Pharaoh. Luomen sisäpuolikkaalla Fyrinnae OMGWTF. Loppuluomella ja varjostuksessa MAC Carbon. Häivyttelyssä ja vähän Carbonin päällä MAC Fresh green mixin vaaleampi puoli. Kulmaluulla MAC Shroom.Paksut kissarajaukset Urban Decay Zero kynällä ja ripssä Maybelline Volum´ Express lift-up. Juuri tälläiset rajaukset ovat sopivat raskaille luomille ja itse pidän paljon tästä meikistä.

Haluatteko mieluummin kynsiä vai meikkejä teeman mukaan?


Tässä linkki tuotteeseen.

36 kommenttia

 1. Siis miksi oon jättänyt omgwtfn pois jokaisesta fyrinnaen tilauksesta? Mulla oli jossain vaiheessa ihan hirvee pakkomielle limenvihreisiin luomiväreihin, toi puuttuu selkeesti mun kokoelmasta! Muistatko kun joskus kauan sitten, sillon ku mä olin pieni, myytiin ainakin ärrillä jääkiekkopuikkoja? Ne oli semmosia vaaleen oranssin värisiä ja paperissa oli luistelevia nalleja. Ne oli aivan parhaita!

  VastaaPoista
 2. Vau, tosi makee meikki! Siis makee-sanan kaikessa merkityksessä :D

  Kynnet ja meikit, molemmat kelpaa :)

  VastaaPoista
 3. Kynsistä tykkään enemmän tästä blogista.. Jätän aika usein nää meikkijutut lukematta, oikeastaan vähän petyin kun teitkin meikin etkä kynsiä.

  VastaaPoista
 4. Ihana meikki, toi keltanen on tosi kiva!
  Loppuviikosta vois olla mielummin kynsiä teeman mukaan, ainakin mun mielestä?

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis meikki! Jos ei ole ihan pakko valita jompaa kumpaa niin minusta on parempi että tekisit meikkejä ja kynsiä teeman mukaan :)

  P.S. pitäis itsekin hankkia jostain noita MACin meikkejä kun näyttävät olevan niin hyvää tavaraa ja ah tuota värivalikoimaa..!

  VastaaPoista
 6. Ihana jädemäinen meikki. :)
  Minuu ei haittaa vaikka olisi sekä kynsiä että meikkejä teeman mukaan, tykkään meikkiluomuksistakin.

  VastaaPoista
 7. Silmämeikkeihin tarvitsisin tällä hetkellä enemmän inspiraatiokuvia, om amielikuvitu son tuossa suhteessa tällä hetkellä vähän jäässä mutta nautin myös kynsilakka-postauksista. esim. viimeinen minttu-postaus sai juoksemaan kipinkapin kemppariin hakemaan mintun väristä kynsilakkaa:)

  VastaaPoista
 8. Ompa raikas meikki. :) Mitä minun kiinnostukseeni tulee niin eniten tahdon kynsiä teeman mukaan, mutta on meikkejäkin kiva katella välillä. Eli: Meikitkin kiinnostaa, mutta minulla kynnet vie voiton.

  VastaaPoista
 9. Tästä olis kiva nähdä kynnetkin! :) Jos motivaatioo ja aikaa riittää niin voisit tehdä aina kynnet ja meikin teemaan sopien

  VastaaPoista
 10. hei aivan ihanat silmät ! :- ) mul ois pieni toive postauksen suhteen.. Kuukauden päästä kaverillani on isot synttäri kemut teemana hollywood ja meikkiin ei mitään ideoita. Ajattelin että sä osaat kumminkin keksiä jonkun kivan :- ) kiitos !

  VastaaPoista
 11. OI vähän hieno meikki!! O_O

  VastaaPoista
 12. Ihana meikki, mutta aika hurrrrja! :-D

  Tohon "meikki vai kynnet teeman mukaan"... niin hei, miksei molemmat? ;)

  VastaaPoista
 13. Upea! :D

  Teemaviikot sekä kynsissä että meikeissä on kivoja, eli molempi parempi. :)

  VastaaPoista
 14. Nätti meikki ja kauniit kulmat näissä kuvissa!

  VastaaPoista
 15. Iiiihana meikki! Ja toi Fyrinnaen luomivärin nimi on niin :-D. Mä odotin, että tääkin teemaviikko olisi vaan kynsiä, mut hyvinhän meikitkin sopii mukaan. Varsinkin kun sä oot niin hyvä tekemään molempia!

  VastaaPoista
 16. Molemmat, meikit ja kynnet käy, mieluumin kynnet. :) Tää on niin herkullinen teemaviikko!

  VastaaPoista
 17. eikä miten ihana meikki :)

  VastaaPoista
 18. ite en meikeistä perusta, ja tulee aika useasti jätettyä ne lukemattakin. jos mä saisin päättää, teemaviikot sisältäis pelkkiä kynsikoristeluja :)

  VastaaPoista
 19. Kynnet tai meikki, molemmat kelpaa :)
  Luksusta olis molemmat yhtä aikaa :D

  VastaaPoista
 20. ihan helvetin siisti meikki :D ja muuten, kuinka kauan sul on ollu kulmakoru? :)

  VastaaPoista
 21. Molempi parempi kun oot niin taitava, mutta jos on valittava niin kynnet!

  Eve

  VastaaPoista
 22. Heips!

  Nukuin aamulla pommiin, jos ihmettelit, että miksi ei ole kommenttia Minnalta. ;D

  Upea meikki! Mii laik ö lot!!!

  Mä toivoisin meikkejä, että kynsiä teemasta, että myös muutenkin!!! Monipuolisuus on mun mieleen. Eihän nykyajan työelämässäkään pärjää jos osaa vaan yhtä asiaa. :)

  VastaaPoista
 23. Ihana teema-aihe!

  Vautsikavauvaaau, upeat silmät :). Näyttää ihanalla tavalla härskiltä kun alaluomi ja ripsiraja katoaa melkein kokonaan olemasta ja silmä näyttäisi vain mollottavan yläluomen varassa :].

  VastaaPoista
 24. Nyt tulee aiheeseen liittymätön kysymys eikä edes kynsipostaukseen, mutta onko mun Bundle Monstereissa jotain vikaa, kun en saa niistä laatoista kuvia leimasimeen saakka? Kokeilin kolmen laatan kuvia ja yhdestä kukkakuviosta sain raitoja. Leimasin on tavallinen yksipäinen Konadin ja scraperina käytän vanhaa plussakorttia, sillä Konadin oma scraper tuntuu tekevän pahaa laatoille. Konadin omista laatoista saan kyllä kuviot irti.

  VastaaPoista
 25. Weezer: En taida muistaa tuollaisia :S ei kyllä Ärrällä käyty kun pieniä oltiin...

  Päivi: MAC luomiväreihin jää koukkuun...mä en ainakaan voi lopettaa keräilyä :D onhan ne toki huippulaadukkaita.

  natskuww: Ok, toteutan :) kun kerran on kk aikaa :D

  Anonyymi: Oisko jotain 15 vuotta?

  Hanna: Vastaus on yksinkertainen, BM laatat on paljon huonompia kuin Konadin. Minä en leimaa luottokorteilla koska ei oikein onnistu. Mulla on se pehmeäpäinen scraper, jostain nettikaupasta joskus tilasin.
  Eipä auta kuin yrittää mutta BM kuviot ei yksinkertaisesti onnistu niin hyvin kuin Konadin. Huomisista kynsistä voit todeta sen.

  KIITOS kaikille ihanista ja hassuista kommenteista :) meikkejä tulee tällä viikolla lisää kun yhdet teemakynnetkin epäonnistuivat kokonaan. Lue huomenna miksi ;)

  VastaaPoista
 26. Tavoistani poiketen en nyt vastaa jokaiselle erikseen kun kommentteja on paljon ja tämä on ihan puolinukuksissa :)

  VastaaPoista
 27. kynsiä ehdottomasti mielummin! ;)

  VastaaPoista
 28. Oih, limenvihreä on niin kaunis! Mulle on sama onko kynsiä vai meikkiä, molempi parempi.

  VastaaPoista
 29. Kynsiä paljon paljon mieluummin, kiitos ! :)

  VastaaPoista
 30. Upea meikki ja kulmat on jotenki erityisen ihanat! Meikkaatko muuten koskaan muita ihmisiä?

  Tykkään tosi paljon kynsi- ja meikkibloggauksista, mutta olisi kiva lueskella muidenkin aihepiirien juttuja. :)

  VastaaPoista
 31. ^Kiitos :) mun on vähän vaikea keksiä mistä muusta kirjoittasin? En osaa sellaista tyyliä kuten jotkut kirjoittamalla elämästään. Joskus yritän jotain :)
  Hyvin harvoin meikkaan muita. Kerran olen tehnyt häämeikin, se on ollut paras koko kasvojen meikkaukseni. Sisko ei anna lakata kynsiä tai meikata itseään vaikka häntä ois helppo laittaa :)

  VastaaPoista
 32. Mahtava meikki! Harmi kun vasta nyt huomasin tämän, olis saanut hyvää inspistä omaan vappumeikkiin ! Hieno blogi ja todella hyviä kuvia. Yritän onnistua saamaan itseni lukijaksesi (olen siis vasta uusi näiden blogi-hommien kanssa ;) )

  VastaaPoista
 33. ^Kiitoksia :) tämä oli kiva meikki, tykkäsin itsekin :)
  Liityhän lukijaksi, arvontaa tulossa piakkoin johon vain lukijat voivat osallistua ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥