lauantai 15. tammikuuta 2011

Shawn

Zoya Shawn & Konad plate m73


Taas kerran vihreä joka on kynsillä paljon tummempi kuin pullossa :( why...why?? tumma vihreä creme, nothing special...ei ehkä ole värini. Tai siis vähän pettymys...luulin vihreämmäksi.

19 kommenttia

 1. Hienothan noista tuli :D

  VastaaPoista
 2. Toi kuvio on yks mun ehdottomista suosikeista. Katsoitko muuten se joku sivu mistä ostit xl laattasi, siellä oli mahtava laattojen säilytys systeemi! Tosin tulis varmaan postareitten kanssa sikakalliiksi, ajattelin kehitellä siitä mun seuraavan diy projektin! :)
  Mun suosikki vihreä creme on se bb couture jonka ostin sun kuvien jälkeen. On pitänyt tehdä tilaus sinne jo ikuisuuksia, siellä oli niin täydellinen keltainen kesäksi!

  VastaaPoista
 3. On joo tosi paljon tummempi kynnellä kun pullossa. Mulla on ollu CG:n paper chasing ja toi sama kuviointi valkoisella. Kivan pirtsakka yhdistelmä.

  VastaaPoista
 4. KarzU: Kiitos :)

  Weezer: Niin se tumma vihreä? Olikohan se Green goblin? Mulla ei taida olla sitä enää. Chez-Delaneyllä on myös joku muovitaskujuttu laatoille. Oishan ne tosi käteviä kun laatat on mulla vaan Diorin meikkipussissa ja isot laatikossa.

  Hanna: Kiitos :)

  Minna: Mulla on juuri testissä uusia Snowcrystalin lakkoja ja näissä on tosi samanlainen vihreä. Katsotaan onko se kynnellä parempi kuin tämä ;)

  VastaaPoista
 5. Näyttää tosiaan siltä että pullossa ja kynsillä olisi eri lakka.. Tykkään silti!! :D

  VastaaPoista
 6. Very pretty!

  Hugs

  sarah
  http://spellbindingnails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. No onpa tosiaan paljon tummempi kuin pullossa! Zoyalla on mun mielestä aika monia lakkoja, jotka näyttää pullossa kivemmalta kuin kynnellä. Outo juttu.

  VastaaPoista
 8. Hannavee: Niin näyttää :)

  graphology: Thanks :)

  Sarahlouise1986: Thanks :)

  Sara: Mä en tykännyt siitä harmaastakaan joka tuli tässä kokoelmassa :/

  ritterbraten: Thanks :)

  VastaaPoista
 9. Combinou bem esse carimbo com o verde....parece natureza!
  Lindo, lindo!!!!


  bjus.
  http://useihoje.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Kuviointi on upea, vaikka lakka ei olekaan "oikean" sävyistä. On kyl hurja ero.

  VastaaPoista
 11. Oho, onpas iso tummuusero! Luulin jo, että Shawn ois ollu se täydellinen vihreä, jota yritän etsiä... pitää ehkä harkita tilaamista uudelleen, jos kerran pullon sävy valehtelee noin paljon.

  VastaaPoista
 12. Usei Hoje!: Thank you :)

  milipili: Niin minustakin :/ liian iso.

  Anonyymi: Mä luulin kanssa että nyt tulee ihana lakka mutta petyin. Eyekon Military polish oli myös samanlainen. Lukija ehdotti että kokeile valkeaa alle vaalentaako mutta ei se auttanut. Enkä minä nyt jaksaisi edes kikkailla sillä tavoin ;)

  VastaaPoista
 13. oletko leimannut kuvion kahdessa osassa vai miten saat sen riittämään noin pitkiin kynsiin ? kun nuo konadin kokokynnen kuviot ovat niin pieniä.. :d

  VastaaPoista
 14. Sopivan vihreää on NIIN vaikea löytää...

  VastaaPoista
 15. ^^Tämä kuvio riitti juuri ja juuri koko kynnelle kuten nimettömästä huomaa, kärkiin ei meinannut riittää kukkasia. Peukalot joudun leimaamaan kahdessa osassa :)
  Niissä XL laatoissa on isot kuviot, saapi Magno nailsilta tai Chez Delaneyltä, myös muissa Chez Delaneyn laatoissa on isoja kuvioita :)

  FiF: Sulla on siitä varmasti enemmän kokemusta, onhan se lempivärisi :)

  VastaaPoista
 16. hello!
  nice your blog, and your creation is very pretty!
  I would be happy that you going to take a look on mine, I am French but I installed a translator:) It would be nice to leave a trace!
  and soon ... a competition open to all Europe! kisses

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥