torstai 13. tammikuuta 2011

Pop petrol

Lancome Pop petrol. Syvä, tumma petrolinsininen jossa shimmeriä. Laadukas, tosi laadukas lakka! 2 kerrosta.


Joskus ei vaan kuvat onnistu. En olisi tätä julkaissut muuten mutta halusitte tästä swatchin. Lakka on kyllä ihan nätti, olisin toivonut sitä vihreyttä ( sitä kuulema tässä on ) ja shimmeriä näkymään enemmän. Joissakin kuvissa tämä oli vain tumma, joihinkin sain sinisyyttä näkyviin. Luonnonvalossa on kyllä petroli näkyvissä.

Leimauksessa Mango Nails laatta + China glaze DV8. 

18 kommenttia

 1. Olitkohan se sinä, joka joskus kertoi, että sinulla eivät tarrat toimi pikakuivattavien lakkojen kanssa? Kun itse olen kanssa huomannut vastaavaa ja mietin, että johtuukohan se tosiaan niistä pikakuivattavista vai mistä.

  VastaaPoista
 2. Mä oon yrittänyt niin monta kertaa tehdä tosta lakasta postausta, mutten ikinä saa onnistuneita kuvia :D Pullossa on tosiaan vielä upeampi kuin kynsillä.. Mutta kamerassa näyttää aina vaan melkein mustalta, eikä shimmerikään näy kunnolla, nyyh.

  VastaaPoista
 3. Sonne: Jos sen pikakuivattajan laittaa tarran päälle niin tarra sulaa sinne sisään ihan oudosti. Lakkasin juuri tänään pikakuivattajan ja tarrojen kanssa...meni päin prinkkalaa joten huomenna ei tule postausta :)
  Mutta jos laitat lakan + pikakuivattajan niin laita tarrat vasta lakkauksen päälle niin sitten pysyy. Mutta tarrat alkaa repsottaa kun ei ole päällylakkaa.

  tahma: Niinpä...kiva lakka mutta ei kuvauksellinen :)

  graphology: Thanks :)

  VastaaPoista
 4. Nätti lakka on iliman vihreyttäkin =)

  VastaaPoista
 5. Very lovely...I wished pop petrol was available to the US.

  VastaaPoista
 6. Voi ei, meni aamurutiinit ihan sekaisin, kun tänään ei ollutkaan uutta postausta! Huomista odotellessa sitten. :-)

  VastaaPoista
 7. KLIPS!: Onhan se ihan kiva :)

  milipili: En tiedä jääkö itselle kun on jo tämän värisiä ;)

  rmcandlelight: It´s pretty but not very unique :)

  Sara: Voi ei, pahoittelen! En oikein ehtinyt eilen tehdä postausta ja kaikki kynnet on tällä viikolla menneet ihan pieleen ;DD

  VastaaPoista
 8. Yhdyn Saraan, silmäni meni suureksi ja sanoin ääneen "täh" kun huomasin ettei normaalia klo 6 postausta ollutkaan. :D

  VastaaPoista
 9. tykkään sun blogista toosi paljon ja itsekkin lakkaan kynsiäni koko ajan ! voisitko tehdä jutun jossa kerrot vaihe kerrallaan mitä teet aina kun lakkaat kynnet !? (= moni voisi innostua ja oppia ! (=

  VastaaPoista
 10. Celia: Nyt pääset lukemaan uutta postausta :)

  Anonyymi: Kiva että tykkäät :) minä mietin mutta en lupaa mitään koska on hankala kuvata samalla kun lakkaa :)

  VastaaPoista
 11. Minkäslaatuisia on Mangon laatat? Näytti ainakin isot olevan halvempia kuin Chez-Delaneyllä! Vai kostautuuko kenties postareissa? :)

  VastaaPoista
 12. ^Tosi hyvä laatu! Postarit Magnolla 30 e joten kannattaa tilata kimpassa :)

  VastaaPoista
 13. Hui! Arvasin että tässä on joku koukku :/ Eipä ole kimppatilaajia tän tytön kaveripiirissä, joten taitaa siirtyä chez-delaneylle tilaus jos vain olis valmis satsaamaan hinnan suhteen. Kiitos avusta! :)

  VastaaPoista
 14. ^Niinpä, samanhintaisiksi ne tulevat. Itse laitoin juuri kimppatilauksen Magnolle joten ei ole niin pahat postarit :)

  VastaaPoista
 15. Moi! Nää kaikki sun kynnet on tosi upeita! Miten noi koristelut on laitettu tohon kynnen kärkeen? Onko tollaset vaikea tehdä itse? Sulla on tosi kiva blogi! :)

  VastaaPoista
 16. ^Moikka ja tervetuloa :) ne on leimattu. Googleta Konad niin saat lisäinfoa :) helppoja on tehdä!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥