torstai 23. joulukuuta 2010

Joulukynnet

China glaze White on White jonka päällä China glazen Party hearty. Kaikki leimaukset Chez Delaneyn uutuudesta Serie D joululaatta D07.


Nyt alamme hiljentyä joulun viettoon. Teen tänään vähän lyhyemmän päivän töissä, tulen kotiin ja teen pikaisen joulusiivouksen. Pakkaan tavarat, yhden kissan ja otan kaverin mukaan linja-autolta. Olemme nähneet viimeksi lomallani joten nyt on aikaa vaihtaa kuulumiset ja lahjat.
Lähdemme yhdessä joulun pahimpaan menoliikenteeseen, meillä kun on sama suunta. Tiputan kaverini ensin pois ja jatkan kisun kanssa matkaa kahden. Poikakaverini tulee huomenna perässä kahden muun kissamme kanssa.

Joulun vietämme minun perheeni luona. Tulemme sunnuntaina takaisin kotiin. Harmi kun on lyhyet pyhät tänä vuonna :S

Mitä joulusuunnitelmia teillä on?

18 kommenttia

 1. Nätit joulukynnet. :)
  Me taas menemme tänään syömään jo ensimmäisiä jouluruokia avomiehen porukoille ja huomenna suuntaamme miun porukoille ja sunnuntaina menemme puolestaan avomiehen mummolle.
  Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
 2. Anoppilaan pitäisi mennä, mutta uhkaavasti näyttää että alan olla kipeä, niin voi olla ettei tule paljon joulua vietettyä.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit joulukynnet!

  Me olemme aaton kotosalla perheen kesken, miehen äiti ja veli tulevat myös tänne. Joulupäivänä sitten minun vanhempieni luokse, siellä varmaan vierähtää tapanikin. Ja sitten taas arjen aherrukseen...

  Rauhaisaa Joulua! <3

  VastaaPoista
 4. Lämpöistä Joulua! :)

  VastaaPoista
 5. Minä vietän joulun kotona, tapaninpäivän isovanhempien luona ja uudesta vuodesta 2 viikkoa eteenpäin etelän lämmössä. ;)

  VastaaPoista
 6. Oi miten kauniit <3

  Ihania kaikki sun joukukynnet taas tänäkin vuonna!

  Vietä muru oikein hauska ja rauhallinen Joulu <3

  VastaaPoista
 7. Ihana lakkaus! Ollaan siskon luona keski-suomes ja tullaan la takaisin oman joulun viettoon. T: milipili

  VastaaPoista
 8. Ihastuttavat kynnet!

  Hyvää joulua CN!! Harmi kun ei tänä jouluna ehditä näkemään! Viivyn sielläpäin niin vähän aikaa, tosiaan sucks kun pyhät on niin lyhyet. :/

  VastaaPoista
 9. Rauhallista joulua teille kaikille ihanille :)

  Harmi kun et Sanni pääsee manikyyriin mutta tule vaikka kesällä tai joskus kun liikut täällä päin :)

  VastaaPoista
 10. Kuinka monia kauniita kynsiä voi jouluun mahtuakkaan? Vaau. Ensi vuonna sinun täytyy tehdä niistä joulukalenteri, joka päivä uudet kynnet ja tottakai ko päivän numero johonkin kynteen ;D.

  Aamuiltapäivä hurahtaa miehen siskon luona (missä mieheni perhe kokoontuu jouluisin) ja sitten mennään minun vanhemmilleni. Seuraavana päivänä sylikummia, serkkuja + heidän iiihanaa korealaista vaihtaria (mitähän mieltä hän on tapaus Koreasta...) moikkaamaan muutaman sadan kilometrin päähän :).

  VastaaPoista
 11. Mä aion olla aattona ihan kotona miehekkeen kanssa, Tapanina mennään sen porukoille syömään.

  VastaaPoista
 12. Ihanan perhekeskeisiä joulusuunnitelmia teillä. Hyvää joulua kaikille <3

  Panda: Yritän muistaa ensi vuodelle jonkun joulukalenterin :)

  VastaaPoista
 13. Hei,

  Miten sinulla ovat toimineet nuo Chez Delaneyn Serie D:n laatat? Nettisivuillahan on maininta, että kaikki kuviot eivät toimi, oletko ehtinyt testata laattojen toimivuutta? Lähinnä olen kiinnostunut D08 ja D09 laatoista, joissa on aivan mahtavat kuviot! En vain uskalla oikein pistää tilausta menemään, jos juuri niissä on paljonkin toimimattomia kuvioita...

  Kiitos jo etukäteen, sun blogia ei voi lukea inspiroitumatta!

  VastaaPoista
 14. ^Minä en valitettavasti ole kokeillut vasta kuin joululaattaa. Minä tilasin niitä yksittäin, nythän ei saa tilattua kuin koko satsin. Joululaatta ei toiminut täydellisesti ja olin vähän pettynyt kuvioihin...toivottavasti ne loput laatat toimivat.

  VastaaPoista
 15. Hei! Ajattelin kysyä sinulta, että miten tuon "You might also like:" - jutun saa tuohon kirjoituksen jälkeen? :) Kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
 16. ^Sieltä Lisää gadget ja jossain niissä se oli :)

  VastaaPoista
 17. ^Anteeksi mutta neuvoin väärin! Muistelin sen olleen siellä ja jouluhumussa sanoin niin...
  Tästä löytyy:
  http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥