tiistai 16. marraskuuta 2010

Plugged-in Plum

OPI Brights kokoelman Plugged-in Plum. 2 kerrosta, shimmer purple väri. 


En ole tätä ikinä mitenkään himoinnut mutta kerran Transdesignin tilaukseen piti ottaa täytettä ja klikkasin tämän mukaan.

Tykkäätkö luumuisista lakoista?

11 kommenttia

 1. Hmm, jos se olisi pikkaisen sähäkämpi niin pitäisin siitä enemmän. Tuosta tulee mieleen joku hedelmäkarkki joka tuntuu vähän sitkeältä pureskellessa. :,) Mutta on se kuitenkin ihan nätti, sähäkämpi jos olisi niin vähän parempi. ;)

  VastaaPoista
 2. Oikein kaunis! Vähän luumuisempi kuin Parlez-vouz Opi?, joka on yksi lemppareistani.

  VastaaPoista
 3. Lilat ja luumut on suosikeita. Yleisimmin tulee varmaan käytettyä liloja ja pinkkejä lakkauksissa. Todella kaunis tämäkin väri!

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään luumuisista lakoista kuin muutenkin meikkiväreissä. Itse en osaa noin voimakkaita sävyjä käyttää, mutta mauvet ja muut hempeämmät menee paremmin. Tuo on kyllä kaunis sävy. :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään luumuisista kynsilakoista ja luumun sävystä muutenkin! eli kelpuuttaisin tämän ilman muuta itsellenikin, kaunis sävy.

  VastaaPoista
 6. Oho, minusta tuo on tosi ihana sävy. En pidä näistä suosituimmista lilan sävyistä jotka kaikissa kynsiblogeissa pyörii, mutta tuon voisi klikkailla seuraavaan lakkatilaukseen.

  VastaaPoista
 7. Mä pidän tästä lakasta. Jotenkin erikoinen ja erilainen muihin verrattuna :) yksinkertainen mutta silti näyttävä.

  VastaaPoista
 8. Mulla on jokin violettifiksaatio, luumuja yms lakkoja vaan tuntuu kertyvän koko ajan lisää. Uppoo mulle, nam.

  VastaaPoista
 9. Ihan kauniin värinenhän se on mutta...en tiedä, jotenkin se on mun silmääni ehkä vähän tylsä. Mulla ei selkeästi ole mitään yksi ylitse muiden väriä, ei edes yhtä jotain selkeää suosikkia. Tykkään kaikista väreistä tasapuolisesti. =) Tai siis en kaikista kaikista, mutta niistä joista tykkään. ;-)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥