lauantai 6. marraskuuta 2010

More Sugarpill

Lisää Sugarpill meikkikuvia...ja muita...
Vihreässä meikissä pohjustus MAC Paint Chartru, luomella Sugarpill Absinthe ja ulkonurkassa MAC She who dares vihreä puoli. Häivytyksessä MAC Vapour.
Pinkissä meikissä pohjustus MAC Shadestick Red velvet, luomella MAC Too Dolly paletin Romping, ulkonurkassa MAC My Dark Magic pinkki puoli. Häivytys MAC Yogurt.


Päivän kynsissä China glaze Adore, turkoosi frostlakka <3

2 kerrosta, helppo levittää eikä jää raitoja. Tämä ilmestyi Romantique kokoelmassa.


8 kommenttia

 1. Ääh kuinka himoitsenkaan noita Sugarpill luomivärejä... :D tuo luomiväri on niin nam! Nuo Macin meikit ovat myös houkuttelevia. :) Hienoja silmämeikkejä kuitenkin! En osaa sanoa kummasta tykkään enemmän kun molemmat on niin hienoja! Tuo turkoosi lakka on myös ihanan värinen - siniset lakat ovat heikkouteni. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, ihania meikkejä <3

  VastaaPoista
 3. Rairuu: Kiitokset! Olen kyllä ihastunut Sugarpileihin, älyttömän pigmenttisiä, eivät tarvitse värillistä pohjustajaa.
  MAC Mineralize luomivärit vähän ärsyttävät silmiäni, muuten ovat kyllä todella kauniita ( ja kalliita ) :D
  Lakka oli kiva ostos myös, kaunis luonnonvalossa, metallinen turkoosi.

  FiF: Kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Tuo vihreä meikki korostaa mielestäni kauniisti silmiesi väriä. Tai vähän huonosti tuosta iiris näkyy mutta se mitä näkyy niin näyttää minusta siltä, että vihreä meikki on edukseen. :) Pinkkikin on ihan nätti mutta nyt vaan toi vihreä iskee enemmän. Adore on ihanan värinen!

  VastaaPoista
 5. ^Vihreät ja turkoosit sopii mun silmiin aina yllättävän hyvin. Pinkki korostaa parhaiten :) ja Adore on niin nam nam!

  VastaaPoista
 6. Lääh mitä meikkejä! Molemmat ovat erittäin kauniita!

  VastaaPoista
 7. ihana sininen!
  ootko ajatellu pitää taas 100% viikkoa ? mun mielestä olis kiva 100% Black & White -viikko tai sitten 100& liukuvärjätty -viikko :)

  VastaaPoista
 8. milipili: Kiitoksia :)

  Anonyymi: Noista toinen on ollut mielessä ja se tulee seuraavana ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥