keskiviikko 10. marraskuuta 2010

High society

Kirppisostajat huomio :) 
Postitan kirjeitä tänään. Niiden pitäisi olla teillä seuraavana päivänä. En tiedä miten postin lakko vielä vaikuttaa koska oma postikeskus kuuluu vielä hidastelevien piiriin.
Tänään postitukseen kaikki ne jotka maksoivat viikonloppuna/alkuviikosta.

Color club High society on kuin tehty näihin töpsyköihin. Kaksi kerrosta peittää ja lopputulos on luonnollinen. Kuivuu nopeasti ja on kynnellä tasainen. Parhaita Color clubeja laadullisesti!
Halusin kokeilla miltä lakka näyttää mattana ja mattasin sen Essie Matte about youlla.


Konad laatta m62 sekä kärjissä Color club Revvvolution leimauksessa.

---------------------------------------------------

Jatketaan taas maanantain aiheesta. Nyt käsitellään Creme lakat, miksi ne sopivat Konadin kanssa leimaukseen?


Cremen koostumus on hieman paksumpi kuin vaikka shimmerlakassa. Siksi cremelakkoja on yleensä helpompi käyttää leimauksessa. Monilla varmaan on joku vanha kynsilakka, pullonsuu ollut hieman auki ja lakka on nyt hankala leittää kynnelle? Kokeile leimaukseen! Creme on yleinen koostumus ja sitä kyllä löytyy joka sarjasta.  Cremen tunnistat tasaisesta ja paksun näköisestä koostumuksesta. Katsotaan vaikka näitä kahta eri Color club lakkaa. Sama koostumus molemmissa. Pinkki lakka on ollut 2-3 vuotta pidempään avattuna ja käytettynä. Se on paksumpaa kuin keltainen. Keltaista Almost famous lakkaa olen käyttänyt leimauksessa, tein sillä Pantterin keltaiset pilkut.


13 kommenttia

 1. Tekeepäs mieli kaakaota ja kermavaahtoa o___o Ihanan värinen tuo beessi lakka ~

  Tuohon creme-lakkoihin liittyen, itsellä aina Mavalan lakat muuttuvat paksuiksi mössöiksi, joita olen joskus yrittänyt epätoivoisesti liuottaa kynsilakanpoistoaineella. Eli sellanen mössölakka kelpaisi konadeihin? :---)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo High Society ja mattana vielä!
  Olisi ihan mun värini =D

  VastaaPoista
 3. Vitsit, miten upea tuo keltainen! kesällä etsin keltaista lakkaa ja sorruin johonkin seppälän halpikseen - ei muuten ollut kynnellä todellakaan tuon näköinen, kuin color club ;) vaikka pullossa siltä näytti. Kolme kerrosta ja yhä näkyi läpi. Jäi viimeiseksi seppälän lakaksi mun kokoelmissa. Wild'n'crazy taisi olla merkki.

  Tuo High society on kaunis! upeat leimaukset :) ja hyvin sopii matta tähän. yleensä en siitä hirmusti tykkää, mutta tässä kyllä miellyttää kovasti silmää.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka himoitsenkaan tuota keltaista lakkaa... *kuolaa*
  Vaikka pidän ruskeasta ja beigestä, jotenkaan tuo lakan väri ei silti napannut. :s Ehkä se mattamaisuus voi vaikuttaa siihen myös. Kuviot kärjissä ovat kyllä kivat. :)
  Tuli mieleen noista leimauksista että itse olen saanut kuviot leimattua Elfin kynslakalla, Royal Purple sävyllä. Se ei ole ihan niin intensiivinen se väri leimatessa mutta koko kuvion saa helposti kynteen ja ihan näkyvä lopputulos silti. :) Mattamaisempi siitä ainakin tulee.
  Nuo pantterikynnet ovat kyllä aika kovat! :)

  VastaaPoista
 5. Sini: Kannattaa kokeilla, kyllä mä käytän Konadin kanssa paksuuntuneita cremejä ;)

  Misty: Se on ihana lakka <3

  Heini: Kiitos! Jotenkin itsekin tykkään todella paljon tuosta lakkauksesta.
  Kommentissasi kävi ilmi syy miksi minä en osta mitään halpislakkoja. Koska ne ovat huonoja :)

  Riaruu: Mikä merkki on Elf? Saa sen matan onneksi aina kiiltolakalla kiiltäväksi ;)

  VastaaPoista
 6. Elf on semmone halpis kosmetiikkamerkki Englannissa. Kerran olen tilannut kun törmäsin muiden blogeissa elfin meikkeihin. Jotkut ovat saaneet ihan hyvääkin palautetta. Tässä on linkkiä sivulle: http://www.eyeslipsface.co.uk/

  VastaaPoista
 7. www.eyeslipsface.co.uk

  Tuolta näet Elfin tuotteita. Tilasin kerran meikkejä ja lakkoja halvan hinnan houkuttelemana (miks aina sortuu...) ja olispa saanut jäädä sekin tilaus tekemättä... Osa jutuista meni suoraan roskiin ja lakatkin niin surkeita jos on tottunut käyttämään esim. OPIa tai China Glazea.

  VastaaPoista
 8. Okei, on ihan houkuttelevan näköiset sivut...mutta jos ne on ihan kuraa niin ei kiitos sitten...

  VastaaPoista
 9. Eivät ne elfin meikit kyllä parhaita olekaan, jonka pystyy arvaamaan halvasta hinnasta. Esim. duo eyeshadow cream luomiväriä olen käyttänyt vain pohjustuksena. Mineraalihuulikiillosta kyllä tykkäsin kun ei tuntunut liian tahmealta. Ainoastaan vain yllätti miten elfin kynsilakalla pystyi leimaamaan kuvioita sillä ajattelin ettei se toimisi. :) Että jos varaa on parempiin meikkeihin kuin elf niin kannattaa sitten niihin sijoittaa, se on totta kyllä.

  VastaaPoista
 10. Mulle tuli sama mieleen kuin Sinillä, nami nami =)

  VastaaPoista
 11. Rairuu: Minua olisi juuri houkuttaneet nuo voidemaiset luomvärit pohjustukseen. Pitää harkita mutta en tiedä viitsinkö tilata vain niiden takia...

  milipili: Minä en edes ole ikinä maistanut kaakaota ja kermavaahtoa :D

  VastaaPoista
 12. Sun täytyy maistaa, pikkasen chilin makua joukkoon niin tulee extra-hyvää!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥