keskiviikko 6. lokakuuta 2010

OPI Burlesquet ovat täällä!

Kuka tykkää OPI Burlesque lakoista? Kuka on niihin ihan hulluna? Ja kuka swatchasi ne teille? Tässä siis omat ostokseni ;)
Kaikissa on erinomainen koostumus. Kuivuvat nopeasti ja levittyvät hyvin kynnelle. Ei OPI lakkoja suotta kehuta maailman parhaiksi! Glittereitä en kokoelmasta ottanut kun niitä tulee käytettyä harvemmin.

The Show Must Go On
Kuparinen pinkki? Miten tätä voi kuvailla? Vaihtelee väriään kuin kameleontti :) duochrome lakka jossa pinkkiä ja kultaa shimmeriä, minusta myös kuparinpunainen tietyssä kulmassa. 2 kerrosta. Tykkään tästä, tykkään paljon. Muistuttaa syksyn lehtiä ja sopii vuodenaikaan tosi hyvin. Sopii kylmälle että lämpimälle iholle.Let Me Entertain You!
Fuchsian / magentan värinen viileä lakka jossa seassa glass flecksejä. 2 kerrosta. Erikoinen ja todella nätti! Suosikkini näistä, okay? :D jännä jellylakan näköinen pinta!Ali's Big Break
Viileälle iholle sopiva punainen jossa kultaista glitteriä. 2 kerrosta. Kaunis lakka punaisten ystäville. Ei mitenkään erikoinen kuitenkaan mutta sopiva tuleviin pikkujouluihin :)
Vierastan vähän punaisia lakkoja mutta teen poikkeuksia tälläisissä lakoissa joissa on jotain extraa mukana eli vaikka glitteriä.


Katsokaa mitä minulla on myös! Oma Designer laattani :) laattaprojektista voit lukea lisää Nail artist united blogista :) ehkä minä vilautan hiukan siitä lisää lähiaikoina tai osan tehdyistä kuvioista mutta etupuolta en esittele vielä koska nämä eivät ole vielä valmiit lopullisesti.

Toivottavasti olette edelleen kiinnostuneita näkemään mitä on tulossa laatassani...

16 kommenttia

 1. Missä viipyy mun burlesqueit?!?!? Tilasin vissii noi kaks ekaa ja lilan glitterin, se monivärinen on ehkä myös pakko saada. Laattoja odotellaan oikein innolla! :)

  VastaaPoista
 2. ^Tulispa ne sulle vaikka tänään? Nää on niin ihania, jätin kynnelle Entertainin ja ihastelin eilen koko ajan kynsiäni. Tää on paljon pinkimpi vielä mitä kuvassa.

  VastaaPoista
 3. I love,love,love your swatches.The Burlesque collection is so pretty!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut laatasta, todellakin ollaan kiinnostuneita näkemään se!!! Ja OPIn Burlequet on parhaita! Sain juuri eilen Nailetc:stä ekat kaksi omaani, mun mielestä ne glitterit on upeinta ikinä! En saa silmiä irti kynsistäni. Loooove! :-)

  VastaaPoista
 5. I want all 3! They look awesome, especially The Show Must Go On :)
  And cute cat <3

  VastaaPoista
 6. Mistä tilasit omasi ja mihin hintaan? Ihastelin jo toisaalla The Show Must Go On -lakkaa että miten se voikaan olla kaunis, aivan ihana! Oikein sellainen ruskavärinen :).

  VastaaPoista
 7. MUA KIINNOSTAA! :D Seuraan ihan innoissani tuota projektiblogia, en malta odotaa valmiita laattoja! :D

  VastaaPoista
 8. Starlight: Thank you :)

  Sara: Nämä burlesqit pysyvät hyvin kynnellä. Ihailin koko päivän kynsiäni :) leimasin näihin vielä illalla kuvioita omasta laatastani <3 tällä viikolla tulee varmaan vielä laatan julkistuspostaus :)

  Shiny!: Thank you :)

  Panda: Mä tilasin nämä Transdesigniltä :)
  http://www.transdesign.com/
  n.4e hintaa yhdellä :)

  JLCHARLOTT4: Kivakiva! Se mun laatta on ihana, toivotaan vaan että muutkin tykkää enkä vain minä :))

  VastaaPoista
 9. ali's big break ehdottomasti noista kolmesta oma suosikki!

  VastaaPoista
 10. sain eilen omat Burlesqueni kanssa ja olen ihan rakastunut näihin. Tällä hetellä kynsissä se violettipohjainen glitteri ja rakastan näitä kyllä tosi paljon.

  Tilasitko muuten Transdesignilta? Koska mä tilasin omani, ja kyllä, hullaannuin kokoelmaan täysin, mutta mua ihmetytti kun pullojen korkeista on "viilattu" palanen pois. Eli siis korkki ei ole tasainen soikio (se musta muoviosa) vaan siinä on "narmu" mutta useamman millin leveä? Et varmaan tajua mitä tarkoitan ellei sun korkeissa ole ollut samaa vikaa, mutta itseäni ihmetytti tämä. Mulla kun oli seitsämässä pullossa niin, mutta kahdessa ei. Ja siis on ihan selvää että se naarmu/kolo on tehty jälkikäteen käsin

  VastaaPoista
 11. Ihania, mää otin glittereitä olan takaa!

  VastaaPoista
 12. ida: :) se on ihan nätti.

  S: Tarkastelin pullot ja vain yhdessä korkissa on viilausjälkiä, onneksi on juuri tuo Ali josta tykkäsin vähiten. Hmm...tosi outoa...mutta ei haittaa onneksi käyttöä :)

  milipili: No niin sen minä uskon :DD

  VastaaPoista
 13. I think it's a beautiful color.
  It fits you very well.

  VastaaPoista
 14. Hmm... en olekkaan tuolta koskaan tilanut mitään. Onko siellä kuinka korkeat toimituskulut Suomeen? Ja kauanko toimitusta saa odotella :)?

  VastaaPoista
 15. Ethnimad: Thanks :)
  Panda: 18 dollaria postit ja olikohan max.9 lakkaa mahtuu siihen mutta muista tulliraja. Viikko yleensä menee toimitukseen :)

  VastaaPoista
 16. Mun kaikissa Opeissa eli kuudessa pullossa on tuo viilausjälki, lisäksi osassa pulloja itse pullon reunaa, lasia on karhennettu. Tilasin siis Transulta.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥