perjantai 1. lokakuuta 2010

Oh My Kräkle

Hihih. kiitos KK ihanasta otsikosta :) naurattaa kyllä :D

Sarjassamme kohtaukset. Kävin kaupungilla pyörimässä IsaDoran Graffiti Nails lakat mielessä ja ehkä vähän ne Sally Hansenit. Sokoksella Kräklet oli myyty jo loppuun, pölyt vaan oli hyllyssä jäljellä. Pah. Carlssonilla oli 3 enää, otin sitten vihreän Subway greenin ja keltaisen Yellow crewin. Pakko oli ostaa edes jotkut ettei jää harmittamaan.

Sally Hansenin valikoima suomessa on ihan p*ska. Tylsät mummovärit, mummomaiset pullot sekä järkyttävä hinta! Pitäkee lakkanne! Voisi vähän niitä erikoisempia värejä tuoda tänne eikä samoja mitä löytyy kaikilta muilta merkeiltä.

Testailin eri yhdistelmillä, mikä on teistä paras?

Subway Green
Näyttää ihan siniseltä mutta on siis vihreä :)
Pikkurilli - Color club Take me to the chateau
Nimetön - China glaze  White on white
Keskisormi - Nubar Hot lime green
Etusormi - Essie Mint candy apple


Yellow Crew
Pikkurilli - Color club Revvvolution
Nimetön - Color club Pink flame
Keskisormi - China glaze High hopes
Etusormi - Snowcrystal 447

21 kommenttia

 1. Joku muukin on innostunut näistä lakoista :D Itse meinasin samantyyppistä kuvakollaasia,koska oon Graffitista niin tohkeissani että oikein Kicksiin soitin ja varasin itselleni mustan ennekuin pääsivät taas loppumaan..

  Ja nyt mulla sitten on musta ja sähkön sininen ;)

  Eniten tykkään tuosta keltainen-violetti tai valkoinen-vihreä.

  Itselläni tällähetkellä Metallinen violetti ja musta Graffite.

  VastaaPoista
 2. hienoimmat kyntes in my opinion :)! kaikki paitsi lila-keltanen, puna-keltanen ja vihreä-keltanen on mun mielestä maseita

  VastaaPoista
 3. Subway Green - kaikki muut näyttää hyvältä paitsi keskisormesta en oikein tykkää.

  Yellow Crew - etusormi on mielestäni paras.

  Itse löysin juuri tuon Subway Greenin Sokokselta, täytyy ottaa se pian testaukseen.

  VastaaPoista
 4. Mä en nyt vaan oikein lämpene näille krakkeleille. Mikä on sinänsä hyvä, koska täällä pääkaupunkiseudullakin on enää pelkät pölyt hyllyissä jäljellä. :-) Ja muuten niin samaa mieltä noista Sally Hanseneista: kipitin innoissani Anttilaan, kun täältä huomasin, että niitä saa Suomestakin, vaan pah, hyllyyn jäivät. Boring ja hintaa ihan liikaa!

  VastaaPoista
 5. Haa otsikkoa! ;D Onpas erikoisen näköistä. Pystyykö syntyvää halkeilua mitenkään itse säätämään vai tuleeko vaan mitä tulee? Vuosikymmenen takainen Max Factorin vastaava kräkle teki pienempää halkeamaa, sellaista seittimäisempää, josta aluslakka vain pilkotti. Tuo Isadora taas näyttää tekevän tosi leveää halkeamaa, melkein näyttäisi kuin päällä olisi täpliä tms.

  Vieläkö sinulle katsellaan pinkkiä versiota vai riittävätkö nuo? :)

  VastaaPoista
 6. Love love love this craqued effect!!

  VastaaPoista
 7. Hitsi, näyttäväthän noikin vaihtoehdot ihan hyviltä! Hesassa käydessäni jätin turhautumisessani kauppaan, kun himoitsin vain sitä mustaa, ja juuri sitä tietenkään ei ollut (olin ensin kahlannut läpi stockat ja muut löytämättä mitään...). Hirveä Graffitti-mania menossa, kaikki menee heti kun uudet saatu hyllyihin! Paras yhdistelmä mielestäni on ehkä Subway Green yhdistettynä CG:n White on whiteen mutta tuo keltainenkin näyttää yllättävän hyvältä missä tahansa noista yhdistelyistäsi! :)

  VastaaPoista
 8. Läpi lasien: Hihih, sinähän olet riehaantunut ;D pitää käydä kollaasi kurkkimassa :) kiva saada vinkkejä näiden käyttöön.

  Elisabeth ja Heidi: Mun mielestä lila-keltainen on tosi ihana yhdistelmänä :)

  Bronwyn: Onhan nuo vähän sellaisia kamalan ihania :D

  Sara: Mä en oikein osaa sanoa, tykkään ja en. Osalla kynttä ehkä kivempia ja varpaissa :) voi näitä aina kokeilla eri lakkojen kanssa...

  Fairy: Kai sitä voi säätää ehkä? Voiko? Mutta toisaalta kunnon efektiä ei synny jos kynnelle ei laita yhtä todella paksua kerrosta. Mutta mä kyllä laitoin tosi paksusti, liiankin paksusti kun tuli kunnon kraattereita, ehkä olisi voinut vähemmänkin laittaa, olisi ehkä ollut näitmpi.
  Se on jännän näköinen kun se alkaa heti halkeilla. Voi sitä pinkkiä katsella ja ehkä mustaakin ;) voi voi minua...

  Alice: :D

  Anonyymi: Onhan nuo tehneet kauppansa. Mä mietin haluanko mustan ja pinkin vielä. Jos joku bongaa jostain mulle :) täällä niitä ei tosiaan ole...

  VastaaPoista
 9. http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/09/30/graffiti-at-night/

  Sannilla on myös kivat Graffiti kynnet joissa Graffiti lakkaa on laitettu paljon vähemmän kuin mitä minä laitoin. Siksi Sannin efekti on paljon kauniimpi kun mulla se on enemmän kraatterimainen ;) eli kräklemäinen ;P omk...

  VastaaPoista
 10. kelta-violetti -yhdistelmä on upea!

  VastaaPoista
 11. siis noil voi tehä muihiki ku isadoran lakkoihin? näin näit kaupois ja tajusin nii et pitäs ostaa 2 :D

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Niin on :)

  Anonyymi: Voi toki ihan kaikkiin lakkoihin :)

  VastaaPoista
 13. ekasta kuvasta pikkurilli ja tokasta nimetön on parhaita yhdistelmiä (;

  VastaaPoista
 14. Mä olen varmaan tylsä, mutta en ole ollenkaan innostunut näistä graffiteista. White on whiten päällä subway green näyttää kyllä hyvältä, mutta jotenkin en vaan näe tuollaisia kynsiä itselläni.

  Sally Hansenista oon ihan samaa mieltä, mikä tuntuu vähän hassulta kun ulkomaisissa blogeissa on viime aikoina väki tykännyt Sallyista niin paljon. Mutta hyllyyn jäivät multakin!

  VastaaPoista
 15. Oho, sullahan on ihan erilainen crackle-jälki kuin mulla! Miten sä oot tuollaiset saanut? Paljon makeemmat kuin mulla! Johtuukohan se väristä? Mun mustalla tulee ihan sellaista pientä lohkeamaa. Kun laitoin useamman kerroksen, ei efekti enää jäänyt edes näkyviin vaan tuloksena oli pelkkä samea, viiruinen mössö.

  Subway Green näyttää TOSI hyvältä, vieläköhän pitää sekin hankkia.....

  VastaaPoista
 16. Sannille: Nuo graffitilakat ei toimi useina kerroksina, koska uusi kerros ei osaa käyttäytyä samalla tavalla, kuin edellinen kerros, tietenkään.

  Noilla graffitilakoilla kun laittaa ohuemman kerroksen, saa enemmän ja pienempiä halkeamia. Paksulla kerroksella kunnon lohkeamia, kuten Charming Nailsilla :D

  VastaaPoista
 17. Anonyymi: :)

  Yolanda: Ulkomailla on varmasti paremmat valikoimat ja kaikki uusia värejä. Minusta kanssa täällä oli niin kamalan tylsä valikoima! Ei mitään erikoista ja kaikki vain perussävyjä!
  Ei kaikki innostu Graffiteista, en minäkään innostunut kun nämä tulivat...

  Sanni: Minusta sulla on paljon paremmat! Mä laitoin todella paksun kerroksen mutta voisiko väreissä olla eroja? En tiedä kyllä!

  VastaaPoista
 18. Joo, Sally Hansenit ei tosiaan vakuuttaneet! EBayssä esim. on paremmin tarjolla - ja halvemmalla. Aattelin jotain päällyslakkaa vaikka joskus kokeilla...

  Nuo kirkkaat graffittilakatkin näyttää kivalta. Ite eka aattelin, et mites niillä sais jotain tehtyä.

  VastaaPoista
 19. ^Onhan nuo ihan kivoja, mielestäni tuo keltsi ja violetti on paras :) Sallylla voisi olla enemmän noita holoja ja jotain kivaa! Toisaalta ei niin säästyy kaiken tilaamiselta :D

  VastaaPoista
 20. Anonyymi - itsekin laitoin paksun kerroksen, ja silti tulos oli pieniä halkeamia. Ja toki tiedän, ettei useampi kerros toimi. ;)

  VastaaPoista
 21. Mun on pakko testata seuraavalla kerralla vähän ohuempi kerros mutta ei tosiaan liian ohut. Jos nyt saan pinkin ja mustan ehkä eräältä kivalta lukijalta :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥