lauantai 23. lokakuuta 2010

Military Polish ( For Brave Nails )


Eyekon uutuuksista tuli hankittua Military polish. Ihastuin ensin lakan nimeen ja etikettiin! Olen armykuosin suuri fani ja lakka näytti niin namilta! Ja tuo nimi: For brave nails...voi miten hellyyttävää!

Mutta katsokaa lakkaa pullossa sekä lakkaa kynnellä. Sama väri? Näyttääkö siltä? Olin vähän pettynyt...lakkaa 2 kerrosta. Tosi paksu koostumus joten kuivumisen kanssa oli ongelmia ja sotkin lakkausta pahemman kerran...

Mä en tajua miksi tuo on kynnellä noin tumma. Olisko pitänyt vetää vain yksi kerros? Ehkä kokeilen niin seuraavan kerran. Tykkään kyllä lakasta, sävy on tumma vihreä, hyvin tumma ja syvä väri. Muistuttaa OPI Here today...Aragon tomorrow lakkaa.

13 kommenttia

 1. Heei !

  Voisitko laittaa suomalaisien kynsilakka jne... kauppojen linkkejä? tai sellaisten mitkä postittavat suomeen ja ovat luotettavia (=

  Btw. Blogisi on parhain kynsiblogi mitä tiedän!!!! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia leni :) <3

  Voit klikata Nettiostamisen perusopas tuolta Kysytyimmät osiosta ( oikea sivupalkki ) ja sieltä löytyy kauppoja :)

  VastaaPoista
 3. Hihii, mulle oli postilaatikkoon eilen tullut juuri Eyekon paketti, piti myös tilata noita niiden lakkoja kokeeksi. Tuota Military polishia en kyllä tilannut, on kyllä oudon tumma! Lakkojen nimet ja pullot/etiketit on ihania, mutta ehkä itse lakat ei sitten ihan pääse samalle tasolle. Sarjassa ihan jees, mutta ei ehkä tarvii toiste tilata.

  VastaaPoista
 4. ^Minusta se lila on ihana, pinkki mulle tuli myös ja etiketit on kyllä älyttömän söpöjä :) sopivan pienet pullot, saa joskus lakan loppumaan kun ahkerasti käyttää :D

  VastaaPoista
 5. Tuliskohan tuon lakan"oikea"väri esiin jos laitat alle kerroksen tai pari valkoista lakkaa?

  VastaaPoista
 6. ^Hyvä idea, täytyy kokeilla seuraavan kerran :)

  VastaaPoista
 7. Mielestäni se näyttää hienommalta purkissa kuin kynsissä. Olisi kyllä kiinnostava nähdä miltä se näyttää jos on lakattu vain yksi kerros, niin voisi hieman vertailla tulosta. Itse en ihan noin tummanvihreää käyttäisi - en oikein muutenkaan ole tummanvihreän värin ystävä. :) Mutta se onkin makuasia.
  Purkin etiketti on kyllä hauska, vaikka jotenkin tuli ekana mieleen että "Varoitus! Sisältää myrkyllisiä ainesosia jotka voivat olla haitallisia terveydelle!" tms. o.O?
  Mutta millaisia nuo Eyekon kynsilakat muuten ovat? Itselleni tuo on ihan vieras merrki.

  VastaaPoista
 8. Mieki ootin että tuo olisi ollut sellainen kunnon armyvihreä, eikä tuollainen OPI:n Here today...Aragon tomorrow -sävyinen (mikä ei iske sitten mitenkään). Höh!

  Aww, For brave nails :D.

  VastaaPoista
 9. Jännän värinen lakka ja tosiaankin täysin eri väri kuin mitä pullossa antaa olettaa.. Mullakin on muutama Eyekon lakka, molemmat omistamani cremet oli tosi paksuja, mutta glitterisen kanssa oli helpompi työskennellä..

  Kirppislakat saapu perille hyvin pakattuna! Ja kauniita olivat. :))

  VastaaPoista
 10. Ruu: Seuraavalla kerralla kokeilen valkeaa lakkaa alle ja ehkä tätä 1 kerros. Muuten nämä lakat ovat ihan hyviä, ei mulla valittamista ole ollut, ehkä tuntuvat välillä vähän paksuilta. Lilan olen myös jo kokeillut, se pysyi usean päivän kynsillä. Laitan siitä kuvaa myöhemmin :)

  Panda: Jos löydät hyvän armyvihreän niin ottaisin vinkin vastaan!

  For brave nails :DD

  Annie: Ole hyvä :) ne glitteritset oli tosiaan vähän helpompia mutta kyllä näillä lakkaa kun malttaa laittaa lakkaa ohuesti ;)

  VastaaPoista
 11. Ahaa, täytyypi sitten muistaa katsoa kun kuvaa ilmestyy. Voisihan sitä itsekin kokeilla Eyekoa joskus jos kerta on ihan hyvää lakkaa ja mieleinen sävy löytyisi :) Kiitokset vastauksesta!

  VastaaPoista
 12. Paljonko tossa lakkapullossa on lakkaa ja kauanko noitten toimitus kesti suomeen? :) Harkitsin itsekkin, että jos pitäis tilausta menemään, oli nimittäin vähän herkillusia sävyjä ja ennen kaikkea pulloja! :)

  VastaaPoista
 13. Ruu: Ole hyvä :)

  Tiikeriankka: 8,5ml ja ehkä meni vaan viikko että saapuivat...ne kyllä on tosi houkuttelevia :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥