keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Yodel Me On My Cell

OPI Swiss kokoelman Yodel me on my cell on vihertävä sininen shimmerlakka. Sain peittävyyttä jo kahdella kerroksella, hyvä OPImainen koostumus.


Vaikka väri on kaunis lisäsin lakkaukseen jotain piristystä Viva la Nailsin Water Decals tarroilla. Tarra-arkista leikataan tarra pois ja laitetaan pieneen kulhoon jossa vettä. Ihan hetki kulhossa, tarra pois ja se lähtee arkin pinnasta kevyesti jolloin sen saa laitettua kynnelle. Ei jää mitenkään koholle eikä reagoi kummallisesti pikakuivattajan kanssa.

Oletteko kokeilleet Water Decal tarroja?


Ja uusia karkkiostoksia :) Smash patukat on ihan hyviä, ehkä ostan jatkossa pussin kuitenkin. Kellogg`s Squares patukoita kannattaa maistaa jos tykkää riisisuklaajutuista. Nam. Ben & Jerry PBCD on ihan parasta. Ei tule nyt enää niin paljon jätskiä syötyä kuin kesällä mutta joskus harvoin. Onneksi suomessa ei ole mitään B&J maapähkinäjäätelö purkkeja, en voisi vastustaa, söisin niitä varmaan joka päivä...pahimmasta B&J koukusta olen jo päässyt, olen kyllästynyt niihin. Ehkä pitää Discshopista tilata karkkia joskus.

Muista Smash faneja :D ?

12 kommenttia

 1. Ai kun upea väri! Ja nuo water decalsit on tosi nätit.

  VastaaPoista
 2. I think that water decals are great! WEll detailed and easy and quick to apply! :)

  VastaaPoista
 3. Kellogg`s Squaresin sama patukka joka on sinisessä muovipakkauksessa on hävyttömän hyvää! Siis nomnom riisisuklaa ja se suklaan määrä >:D. Kalorimäärää en uskalla edes katsoa, ehkä kerran kuukaudessa uskallan sellaisen ostaa :D.

  VastaaPoista
 4. Enoni tilasi Discshopista nameja ja popcornia. Osa oli ihan kunnon eksoottista jenkkinamia ja osa ihan tavallista, ei niin erikoistakaan. Cittari voisi laajentaa jenkkiruokiaan, siellä on kiva tehdä löytöjä!

  Ja kiva lakkaus!

  VastaaPoista
 5. Noi Water decallsit on kyllä tosi käteviä! Poistaminenkin on huomattavasti helpompaa kuin tavallisten tarrojen. Itse suorastaan rakastuin niihin :)

  VastaaPoista
 6. Bronwyn: Kiitos :)

  Alice: I think so too :)

  Panda: Enpä uskalla edes laskea kaloreita viikon aikana. Mutta kyllähän tuota kuluttaakin. Ja järkevästi kun yleisesti syö :) en ole sinisiä maistanut, tokihan voin maistaa jos tarjotaan ;D

  milipili: Jotain olen Cittarista katsellut mutta en ole ostanut. Paitsi se RR jäde ja en tykännyt :D

  Nina: Mä luulen kanssa ettei jäänyt ainoaksi käyttökerraksi ;)

  VastaaPoista
 7. aaaa B&J:sin jätskin on möksmökspäivien pelastus!:) Harmi vaan että ne on suhteellisen kalliita muihin verrattuna, mutta on se sen arvoista :)!

  VastaaPoista
 8. Cittarista kannattaa ostaa Reese's Peanut Butter Cupseja jos vaan löytyy ja Reese's Pieces karkit ovat HERKKUJA!! Ei malta taas odottaa, että pääsee marraskuussa rapakon taa lastaamaan matkalaukun täyteen kosmetiikkaa ja herkkuja :D

  VastaaPoista
 9. Lili: Onhan ne vähän kalliimpia mutta ehdottomasti hintansa arvoisia :)

  Polishaholic: Siis en ole nähnyt tuollaisia? Onko ne karkkihyllyllä vai siellä Ameriikan osastolla? Mahtuukohan matkalaukkuusi tuliaisia CN:lle :D

  VastaaPoista
 10. Ameriikan osastolla on ainakin täällä Peanut Butter Cupseja. Joskus Behnfordsilla on Reese's Pieces pusseja, mut Cittarissa en ole niitä nähnyt.

  VastaaPoista
 11. Meidän Cittarista saa buttercups:eja siitä hyllyltä muitten jenkkituotteiden kanssa, hevi-osaston vierest.
  Hyviä ovat, mutta superimeliä.

  VastaaPoista
 12. Kiitos infosta, se on Cittarin keikka joku päivä :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥