keskiviikko 22. syyskuuta 2010

CN testaa: Pestävä kasvojen puhdistusliina

 Muistatteko vielä suomen vallanneet Rätti villityksen? Sensain spongen? Ostin minäkin sen silloin ja aikani käytin. Ihan kiva juttu oli, ei vaan tullut ostettua uutta mutta nyt se muistui mieleen kun sain kokeiltavaksi Kuitukuu oy:n valmistamat pestävät kasvojen puhdistuspyyhkeet.

 

 Ensimmäisenä näiden ulkonäöstä tulee tahtomattakin vanulaput mieleen. Toki nämä ovat paljon kovempia, kuin kuiva ja kova tiskirätti!

Tuotteen idea on seuraava:

Kostuta liina vedellä ja lisää kasvojen puhdistusaine. Puhdista kasvot ja huuhtele liina tai laita se muun pyykin joukkoon pesukoneeseen.

 Materiaali on puuvilla-selluloosakuitua, jonka voi pestä useita kertoja 60 asteessa. Pitkän elinkaarensa päätteeksi tuotteen voi kompostoida.

 

Otin nämä testiin heti. Poistin kasvomeikin ensin öljyllä jonka jälkeen otin putsaria käsiin, pyörittelin naamaan ja sitten aloin pyyhkimään kasvojani tällä. Tämä on kyllä paljon pehmeämpi kuin Sensain rätti! Ei uskoisi miten pehmeäksi tämä muuttuu kastuessaan. Toinen puoli on pehmyt ja toinen hiukan kovempi.
Eli jos tunsit että Sensai on hieman liian kovakourainen niin suosittelen kyllä mieluummin tätä. Pesee hellästi, liukuu vaivatta iholla ja puhdistaa nenän pieletkin tehokkaasti, iho oli sileä ja hyvin puhdistettu. Paljon paremmin puhdistettu kuin jos olisin pessyt ilman tätä.

Pesun jälkeen huuhtelin tämän, meikin jäänteet lähtivät helposti pois. Tämä kuivaa vaivatta pystyasennossa jotain purkkia vasten. 

Kasvovesilappuun ei jäänyt meikin rippeitä. Meikkinä minulla oli mineraalipohja, poskipunat ja kulmat + ripset.

Pesukoneessa en ole tätä vielä pessyt mutta sinne se pian päätyy :) kyllä uskon vahvasti tämän kestävän monet pesut koska on niin vahvan oloinen.
Lisäksi, tämä on paljon parempi ottaa matkalle mukaan kuin Sensain rätti koska tämä on pienempi ja kuivana kuin vanulappu!

 Puhdistusliinat myydään 12kpl pakkauksessa jonka hinta on 8e. Kuitukuun sivuilta en vielä näitä löytänyt mutta sieltä voi tuotteita tiedustella. Sivuilta löysin myös kivoja joululahjaideoita sekä tuotteiden jälleenmyyjät.

Tykkäsinkö? Aivan varmasti tulen ostamaan näitä!
Onko kukaan muu kokeillut tai aiotko kokeilla?


11 kommenttia

 1. Hei jee, kiitos vinkistä, näitä pitää hankkia heti kun tulevat myyntiin! Mullakin oli Sensain rätti, mutten ole uutta hankkinut ja olen etsinyt jotain vastaavaa tilalle. Nyt varmaan löytyi. :-)

  VastaaPoista
 2. Heiii, tosi mielenkiintoista! Testaan kyllä heti, kun noita saa jostain helposti hankittua. Sensain Rätti nimittäin vetelee viimeisiään ja on kohta roskiskamaa.

  Anttilassa oli muuten vähän samanlaisella käytä, pese ja lopuksi kompostoi -systeemillä tiskirättejä. Aivan ihana oli oma nimikkoliinani: Siivouskeiju! :D Melkein on pakko käydä hakemassa se tänään.

  VastaaPoista
 3. Kuulostavat ainakin kokeilemisen arvoisilta eli voisin kokeilla, jos nuo tulevat joskus helposti saataviksi :)

  VastaaPoista
 4. Sara: Parasta näissä on ympäristöystävällisyys, siksi itsekin ostan ennemmin näitä kuin Sensaita :)

  Fairy: Sehän on sitten kuin sinulle tehty :) kyllä voisin ostaa myös kompostoitavia siivousliinoja.
  Mä heitin sen Sensain rätin jo ajat sitten pois...

  Anonyymi: Suosittelen :) jälleenmyyjät löytyivät Kuitukuun sivuilta ja varmasti jälleenmyyjät voivat liikkeeseen tilata, uskoisn ainakin jos et itse halua tilata netistä :)

  VastaaPoista
 5. Wau kyllä kuulostaa hyvältä! Ehdottomasti kokeilen, jos vaan jostain löydän. Pitääkin tutkia asiaa. :DD

  VastaaPoista
 6. Oi, kuulostaa todella hyvältä. En ole ennen kuullut vastaavista, mutta nyt innostuin sen verran, että otan pitää ottaa jossain vaiheessa kokeiluun.

  VastaaPoista
 7. Kivakiva että oli hyödyllinen arvostelu :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja kokeilunarvoiselta tuotteelta! Voisin kyllä harkita hankintaa.

  VastaaPoista
 9. ^Kyllä tätä kannattaa kokeilla, ei ole mikään yhden kerran rätti. Olen tätä käyttänyt joka päivä ja hyvin kestää :)

  VastaaPoista
 10. kamppiin on avattu sellanen uus liike ku lande josta noita saa siellä ne maksaa kyllä 12e paketti mutta oon niin helppo näissä jutuissa että kun muistin sun kehuneen noita, niin mun oli vaan pakko saada ne tai olis alkanu harmittaa :D

  VastaaPoista
 11. ^Hei kiitos tiedosta! Sisko kyseli mistä noita saa ja nyt voin kertoa että Kampista :) tosi hyvä juttu :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥