torstai 26. elokuuta 2010

Ranskalainen manikyyri


Color club Sugar baby, Pretty in platinum ja Covered in diamonds


Koko kynnellä Sugar baby x2. Kärjissä Pretty in platinum x2. Konad laatalla m36 kukkaset ja kaiken kuorruttaa Covered in diamonds x2.


Ihana harmoninen manikyyri vai mitä olet mieltä? 

Sugar baby on kaunis maitomainen nudelakka joka peittää keltaisuuden kynsiltä tosi hyvin. Tämä on sellainen jota minä pystyn käyttämään pelkästään nudekynsillä. Jos haluat taittaa pois keltaisuutta, valitse tämä. Kaikki nudet eivät peitä kunnolla.

Pretty in platinum ja Covered in diamonds ovat uudesta Untamed luxury kokoelmasta. Kuten aiemmin mainitsin, platina on aika hieno manikyyrin kärjissä. 
Covered in diamondsin sanoin sopivan manikyyriin varmasti ja kuten nyt kokeilin, se on kuin tehty siihen :) monikäyttöinen lakka kun voit käyttää näin tai kuorruttaa tummia lakkoja. Rakkautta!

Edit. Sugar baby kuuluu myös Nailfixin valikoimiin!

16 kommenttia

 1. Ihana!
  Covered on tulossa ja muutama muukin CC uutuus.

  VastaaPoista
 2. I love your French manis,especially this one! So pretty!

  VastaaPoista
 3. Nice! very delicate and elegant :) Perfect for a romantic dinner!

  VastaaPoista
 4. Ouuh toi on kyllä ihan törrrrkeen siisti ranskis! Me wants! : DD

  VastaaPoista
 5. Hei! Olen vastikään löytänyt blogisi ja lueskellut sitä innookkaasti. Mistä tilaat nuo OPI ja Color Club lakkasi?...vai saako niitä ostaa jostain Suomesta...marketeissa en ainakaan ole törmännyt näihin.

  VastaaPoista
 6. ^Tervetuloa :)

  Color clubia saa suomesta Nailfix verkkokaupasta:
  http://nailfix.valmiskauppa.fi/color-club-tuotesarja-c-31.html

  OPI lakkani tilaan ulkomailta:
  http://charmingnails.blogspot.com/2008/11/mist-nit-ihanuuksia-sitten-saa.html

  OPIa saa myös Sokokselta, Kicksistä :)

  VastaaPoista
 7. Hyh, kuinka monta kerrosta lakkaa oikein on ? useampaan kertaan olen kauhulla katsellut.

  Muuten nätti manikyyri (:

  VastaaPoista
 8. ^Kauhulla? Lakkaa täytyy kyllä laittaa useampi kerros manikyyriin, tiedoksesi vain! Eihän vähempi edes peitä ja lopputulos on törkeä.

  VastaaPoista
 9. munkin on pakko sanoa et kyllä mäkin vähän katoin tota lakan määrää miten se näyttää noin paksulta kerrokselta ja oikein pomppaa tosta kynnestä! ja näyttää varmaan johtuen glitter lakasta et noita kynsiä olis kuivumisvaiheessa tökitty jo joka paikkaan, mut muuten tosi nätti, itse olisin varmaan jättänyt vaan ton yhden lakan pois ja laittanut tilalle väritöntä, eli välttänyt ton paksuus- effektin. niitä nätimpiä/ siistimpiä manikyyrejä sullakin on ollut.:)

  VastaaPoista
 10. ^Joo mutta kun tämän manikyyrin idea ei ole laittaa väritöntä lakkaa paitsi päällyslakaksi. Taas yllättäen anonyymi, haukkukaa mieluummin omalla nimellä.
  Manikyyri on tehty itselle ja pääasia että se minulle kelpaa.

  VastaaPoista
 11. Ai että meni se hernepalko kokonaan sitten nenään edellisestä mun kommentista :) Tarkoitushan EI ollut mitenkään haukkua, tässä nyt vaan kun on tämmöinen jätä kommentti kenttä, niin kyseessä oli enemmänkin kommentti, mutta aivan, pääasia että itse tykkäät tietenkin! Ja tämä kommentin jättö myös anonyymina on vaihtoehtona, tietääkseni senkin saa pois, että tänne ei anonyymina voi kommentoida? Ja vaikka nimeni laittaisin, tuskin se sua lohduttaisi sen enemäpää koska ei tunneta. Itse olen käynyt kanssa eri kursseilla liittyen kynsiin, niiden hoitoon ja rakennekynsien tekoon, että en itsekään mikään amatööri ole, mut hei tottakai sä teet itsesi näköiset kynnet ja mikä sua miellyttää. Tulipas pitkä kommentti nyt. huh

  VastaaPoista
 12. Tuota niin, sullahan se taisi nenään mennä? Kun noin pimahdit? Tarkoitus ei ollut haukkua? No huh huh!
  Onko tullut mieleen ettei tuollaisia kommentteja tarvitse jättää vaan ne voi pitää omana tietonaan etenkin kun olet niiiiin "ammattilainen" ja "kurssit käynyt" :DDD
  Joo ja kiitos, pysy kuule poissa täältä blogista kerran olet ammattilaisen tasolla ja parempi!

  Oikeasti, tottakai kaikki anonyymit jotka joka kommenttiin itkee ovat aina kurssit käyneitä ammattilaisia ja osaavat tehdä niin paljon parempia. Pitäkää asiat omana tietonanne. EVVK jos jotkut kynnet on hirveät ja väärin tehdyt. Nämähän on MUN omia kynsiä. Voi yksinkertaisuus...

  VastaaPoista
 13. Mä oikeastaan säälin sua kun joudut lukemaan näit idiottien kommenttei. Varmaan joku kynsien tekijä tulisikin noita haukkumaan tänne. Ei kukaan kehtaisi enkä ymmärrä miten kukaan kehtaa sanoa tuollaista...Minusta makikyyrisi on perfect. Jatka samaan malliin äläkä valita tampioista, sinulla on paras suomalainen kynsiblogi!
  ja ehkä manikyyrissä on haettu tekokynsimäistä ilmettä?

  VastaaPoista
 14. ^En ymmärrä miten viitsitään tulla haukkumaan eikä pidetä mölyjä mahassa. Luuleeko kynsientekijä että jatkossa vähennän kerrosten määrää hänen kommenttinsa perusteella. No en todellakaan. Nudelakoilla haen joskus geelikynsimäistä lookkia, ei sitä ymmärretä näköjään. Ja esittelisinkö täällä pilalle tökittyä lakkausta? En todellakaan.

  Kiitos siis mielipiteistä, keskustelu päättyy tähän eikä haukkumis kommentteja enää julkaista tähän tekstiin.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥