sunnuntai 8. elokuuta 2010

Nubar Nu Nails - Mitä kuuluu kynsille?


Nyt olen käyttänyt Nubar Nu Nails aluslakkaa kolme viikkoa ja pullo on melkein puolessa välissä :D ajattelin että jos katsotaan vähän mitä tämä on tehnyt kynsilleni. Parin viikon välein saan suunnilleen kynsiäni hieman viilata lyhyemmäksi. 


^Oikea käsi. Kynnet näyttää aika samoilta. Keskisormeen tuli pieni liuskoittuma koska töissä kynsilakat lähtivät päivän aikana repsottamaan ja se tottakai aiheutti sen että kynsilevyt repeävät päällimmäisestä kerroksesta :( :( viilasin liuskoittumaa tasaiseksi ja laitan siihen extra kerroksen aluslakkaa.
^^Vasen käsi. Tässä kynnet on kasvaneet hyvin ja vahvasti. Ei liuskoittumia. Kummankin käden peukalot ovat myös yhtä pitkät ja hyväkuntoiset.

Mielestäni kynnet ovat yhtä keltaiset kuin ennenkin mutta ovat hyvässä kunnossa, sehän oli pääasia! Jatkan käyttöä :) jos aluslakka olisi huono, se olisi jo pilannut kynteni.

Näköjään ensi viikonloppuna kynnet taas lyhenevät, ovat saavuttaneet lähes maksimit pituudessa mitä on helppo pitää.

Kurkkaa vielä mistä lähdettiin:10 kommenttia

 1. Tosi hyvin on sulla kynnet kasvanut, kiva että Nu Nails toimii. Äitini on myös ollut tyytyväinen, ei ole kynnet repeilleet eikä katkeilleet. Saan kuulemma seuraavalla tilauskerralla tilata hänelle uuden pullon :D Ajattelin itsellenikin tilata.

  VastaaPoista
 2. Heippa. Ensimmäisenä on aivan pakko sanoa että mahtava blogi. :)
  Rakastuin tähän ensisilmäyksellä ;) upeita kynsiä sekä silmämeikkejä :)
  Haluaisin kysyä että mistä ostat/tilaat OPIn kynsilakkoja? Olen aina lakannut kynsiäni mutta vasta nyt innostuin asiasta kunnolla, noi markettikynsilakat kun tuppaavat olemaan niiin tylsiä ja samankaltaisia.. :)

  <3 Veera

  VastaaPoista
 3. ^^Mä tilasin itselle juuri 2 uutta pulloa :) kiva että äidilläsi toimii ja toivottavasti sullakin.

  ^Kiitos ja tervetuloa!
  Nettikauppoja on monia ja täällä kattava infopaketti:
  http://charmingnails.blogspot.com/2008/11/mist-nit-ihanuuksia-sitten-saa.html

  VastaaPoista
 4. Vou, tosi hyvältä vaikuttaa! Pitäisiköhän sitä itsekin tuota kokeilla, kun näyttää olevan ihan hyvä. :)

  VastaaPoista
 5. Ehkä munkin sitten täytyy toi hankkia! Joskus vähän ärsyttää se minimiostoraja kun pystyis joskuskin ostamaan vaan yhden jutun :) Miten vertaisit posheen?

  VastaaPoista
 6. Suosittelen!

  En osaa verrata Posheen, kummatkin toimivat yhtä hyvin...Poshea käyttänyt vuoden vai pari, tätä vasta tämän pullon kohta.

  VastaaPoista
 7. Ensinnäkin haluan sanoa, että pidän blogistasi paljon, mutta siirryn nyt oikeaan asiaani.
  Osaatko sanoa mitään neuvoja kynsien kasvattamiseen sekä vahvistamiseen?
  Minun kynteni kasvavat millin ja katkeavat sitten eivätkä kasva siitä enään pitkään aikaan. Haluaisin pitkät kynnet ja vahvat ja terveen näköiset, mutta omani ovat niin lyhyet ja liuskoittuneet ja suorastaan kuivan näköiset että voisin sahata ne irti! Olen kokeillut kaikkia mahdollisia kovettavia lakkoja ja sen semmoisia mutta kynteni eivät vain kasva. Olisin hyvin kiitollinen neuvoistasi. Kiitän ja kumarran.

  VastaaPoista
 8. ^Toivottavasti neuvoistani on apua. Suosittelen alkamaan syömään kalkkitabletteja. Sitten hankit kunnollisen aluslakan, vaikka Nubar tai toinen käyttämäni Poshe:

  http://nailfix.valmiskauppa.fi/poshe-treatment-base-coat-p-1171.html

  Myös OPI on hyvä ja sitä saa Sokoselta yms. Ei kannata käyttää liian kovettavia kuiviin kynsiin, ne vain kuivattavat enemmän. Tärkeää on kynsien kosteuttaminen. Hankit puuvillahanskat ja joka ilta hierot kynsiin öljyä/kynsinauhavoidetta ja käsivoidetta. Laitat hanskat käsiin ja nukkumaan tai katsot tv:tä, luet, mitä ikinä teetkään.

  Et käytä kynsiä työvälineinä ja opettelet varjelemaan niitä muutenkin. Ei mulla oikein muita keinoja ole :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos paljon vinkeistäsi! Pitääpä kokeilla noita !

  VastaaPoista
 10. Täältähän sitä apua löytyikin kynsien vahvistamiseen :) just kyselin asiaa sulta tuolla toiseksi uusimman postauksen kommenteissa.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥