sunnuntai 1. elokuuta 2010

Muistatteko?

Hei kaikille lukijoille! Lupailin eilen jotain jännää tälle päivälle :) muistatteko kun aiemmin puhuin siitä miten minulle tarjottiin mahdollisuutta suunnitella oma kynsileimasinlaatta? Olin todella otettu ja lomalla suunnittelin kuvoita kaverini kanssa. Sain lähettyä ideat eteenpäin ja asia lähti etenemään omalta osalta.

Nyt on perustettu blogi jonka kautta kaikki voivat seurata asian edistymistä! Toivon mukaan olette vielä kiinnostuneita asiasta ja  teitä kiinnostaa päästä antamaan ideoita sekä osallistumaan laattojen suunnitteluun?

Mutta pidemmittä puheitta, siirtykää blogiin :) kommentit ja ideat ovat erittäin tervetulleita!

http://blog.nailartistsunited.com/

10 kommenttia

 1. Onnea projektiin! MAhtava tilaisuus todellakin! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ihanaa ihanaa!!! Odotan niin innolla tätä ja sun ideoita! Kuulostaa tosi vaikeelta haasteelta miettiä niitä kuvia :D Lupaan olla ensimmäisten joukossa hankkimassa CN laattaa :D

  VastaaPoista
 3. Weezer: Kiva, arvasinkin että varmaan olet ;) ei se kuvien keksiminen loppujen lopuksi ollut niin helppoa kun olisi voinut kuvitella! Konadilla yms. muissa laatoissa kun on vaikka mitä. Mielenkiinnolla odotan mitä Nailphile on keksinyt :)

  H: Kiva :)

  VastaaPoista
 4. WAU!! Upeaa!! Onnittelut :D Ihan omiaan sulle tuollainen projekti. Tulee varmaan upea laatta :)

  VastaaPoista
 5. Duvessa: Kiitoksia!

  Pollari: Kiitos :) Toivottavasti siitä laatasta tulee monet tykkäämään, itse ainakin olen innoissani että kerrankin joka kuvio laatassa on mieleinen. Konadilla on ihania mutta aina joka laatassa on joku kuvio mitä ei tule käytettyä.

  Aurora`s Nails: That`s nice :)

  VastaaPoista
 6. Kukas se sanoikaan: upeeta, mahtavaa, upeeta!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥