torstai 22. heinäkuuta 2010

Problems

Innokkaimmat jo säikähtivät mihin blogi katosi. Menin idiootti muokkaamaan HTML koodia ja räpläsin jotain muutakin. Kaikki sai alkunsa pinkistä leopardi taustasta joka poistuu huomenna. Rupesin sitä vaihtamaan mutta ei hyväksynyt koodi rimpsua vaikka näköjään Vanity sait vaihdettua samasta osoitteesta.

Tässä illemmalla löysin kivan sivuston jossa oli aivan ihania taustoja mutta sieltä koodi piti syöttää HTML koodin sekaan. Kun sen menin tekemään ja painoin vielä parista napista, blogi meni nollille eli alkutilaan mistä aloitin pari vuotta sitten. Kaikki katosi paitsi julkaistut tekstit. Säikähdin ja pistin blogin "lukkojen taakse".

Sain blogin palautettua vahingossa mutta ulkoasu on erilainen. Musta pohja on kyllä ihan kiva mutta katsotaan huomenna kun ei nyt jaksa. Aamulla taas klo 6.

Kyllä vähän säikähdin koska pahin painajaiseni on blogin katoaminen kokonaan. Kaikki kuvat menisivät + lukemattomat työtunnit blogin eteen. Jos tämä olisi kadonnut kokonaan...en varmaan olisi jaksanut enää aloittaa alusta. Vaikka blogi näyttää yksinkertaiselta, sen luominen on ollut ihan haastavaa ja en jaksaisi sitä enää rakentaa tyhjästä.

15 kommenttia

 1. Hei ja jos joku tietää mistä saan leoparditausta blogiini niin olisin erittäin kiitollinen!

  Ja tottakai toiveita saa ehdottaa ulkoasun suhteen, musta on ihan kiva mutta ei niin persoonallinen...

  VastaaPoista
 2. toivottavasti saat tämän taas pelaamaan.

  olisiko nyt vähäksi aikaa sopiva vaikka jokin raikas kirkas kesäinen tausta kuva?

  VastaaPoista
 3. Ruun kommentti ei taas näy ( Blogger murrr ) mutta minustakin kuvat ovat paljon selkeämp, huomasin itsekin sen heti!

  Anonyymi: Olisi kiva joku kesäinen juttukin reunoille jos mustan taustan saisi jätettyä :)

  VastaaPoista
 4. Oho mikä shokki kun sivu on ihan eri näköinen! Ainakin tekstikolumni on nyt mielestäni liian kapea, muuten musta tausta toimii sulla kivasti.

  Eikös se sun leoparditausta ollut The Cutest Blog On The Block -sivustolta...?

  VastaaPoista
 5. Weezer: Niin mullakin tosi tosi kova ikävä mutta sitä samaa ei nää saa :( :( jos tiedät mistä saa lepardin niin vinkkaa?

  milipili: No ei hätää ;)

  Sanni: Mä mietin kanssa onko teksti liian kapealla. Ehkä on. Musta tausta on tosi kiva.
  Oli sieltä ja sivusto ilmoitti että taustat poistuu tänään perjantaina. Sivusto ei toimi että pääsisi katsomaan mikä oongelma :( en muista onko sinunkaan violetti tausta sieltä mutta jos oli niin se häviää tänään...

  VastaaPoista
 6. Hei! Ottaisitko pohjaksi jonkun muun värin kuin mustan, minulla on jäänyt moni kiva blogi lukematta mustan taustan vuoksi en jostain syystä pysty sitä lukemaan meinaan silloin silmäni ei jotenkin pysty keskittymään kuviin ja tekstiin. Sulla on muuten tosi kiva blogi, olen okeastaan sinun ansiosta alkanut lakkaamaan kynsiäni :)

  VastaaPoista
 7. ^Kiva kuulla että olet inspiroitunut :) pitäisköhän mun laittaa äänestys asiasta, kukaan muu ei ole vielä ainakaan mainunnut lukuongelmista? Mutta en tietenkään halua laittaa blogiani hankalasti luettavaksi :(

  VastaaPoista
 8. Musta tausta toimii, kun tekstin fontti on tarpeeksi iso ja selkeä. Nykyinen yhdistelmä näyttää hyvältä eikä ole vaikealukuinen. Samaa mieltä Sannin kanssa siitä, että tekstikolumni on ehkä nykyisellään hieman kapea, mutta muuten musta tausta toimii, kuvatkin erottuu sitä vasten jotenkin kivemmin.

  VastaaPoista
 9. ^Tekstikolumni oli aiemmin kapeampi, vaihdoin leveämpään takaisin aamulla. Vitsit kun en nyt osaa päättää musta vai valkea, itse tykkään kyllä mustasta enemmän, kuvat näkyy paljon selkeämmin. Kokeilen isompaa fonttia mutta liian iso näyttää lapselliselta :) pitää vaihdella näitä kohta taas...sori kaikki kun rumppaan :D

  VastaaPoista
 10. Hyvä että kaikki ei hävinnytkään! Minusta tämä nyt oleva valkoinenkin on kivan raikas. :)

  T. Huolestunut Jaana

  VastaaPoista
 11. Mä en tiedä halusitko sä jonkun uuden leopardin, mutta tässä ainakin olisi toi vanha:
  http://thecutestblogontheblock.com/backgrounds/QuickKittycopy-1.jpg

  VastaaPoista
 12. ^Kiitti linkistä! Mä vielä mietin laitanko enää sitä, tykkään tästä uudestakin lookista? Kummasta sä tykkäät?

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥