keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Nubar Nu Nails

Kynsille tapahtui pieni lyheneminen. Ihan vaan huvikseen, en tällä kertaa repinyt niitä mihinkään. Samalla vaihdoin uuden aluslakan käyttöön.
Halusin kokeilla Nubar Nu Nails aluslakkaa koska sitä on kehuttu tosi paljon. Sitä saa tilattua Looks Designiltä. Lakassa ei ole formaldehydiä, tolueeniä eikä ftalaatia.

Ennen käytin aluslakkana Poshen Treatmentiä, siinä ei ole mitään vikaa ja sitä minulla on vielä jemmassa jos Nubar ei toimi. Poshea saa nailfixistä.Lähtötilanne eli ylhäällä oikean käden kynnet ja alhaalla vasemman käden kynnet. Ei liuskoittumia, repeämisiä mutta kynnet kellertävät.
Aluslakalta toivon hyvää pysyvyyttä kynsilakan kanssa sekä haluan sen estävän kynsien liuskoittumisen ja repeilyt. Keltaisuus ei haittaa mutta toki on suuri ilo jos sen saisi pois.

Käytän Nubar Nu Nailsia normaalin aluslakan tapaan eli vaihdan sen joka päivä / joka toinen päivä lakkauksen yhteydessä. Laitan Nu Nailsia aina 2 kerrosta. Kerron myöhemmin miten tämä on toiminut!

Jos joku on kokeillut Nu Nailsia niin kuulisin mielipiteitä erittäin mielelläni!


13 kommenttia

 1. Innolla odotan arvostelua. Mulla on uuden aluslakan etsintä, kynsillä joku kriisi. Nubar foundation esti tehokkaasti värjäytymät, muttei sitten tehnyt muuta. Kynnet ovat ohuet, heikot ja liuskottuvat -> tosi lyhyet :(

  VastaaPoista
 2. Weezer ihana kun olet aina heti lukemassa ja kommentoimassa :) joku muukin jo hereillä :)

  VastaaPoista
 3. Pitäis itsekkin ostaa kunnon aluslakka, mutta koska äiti ei tykkää ostaa netistä se pitäisi etsiä kaupasta. Ja nyttenkin käytän vain jotain ei oikeasti aluslakkaa.

  Mavalaa en kehtaa ostaa, mutta kai se on joku pakko hankkia. Saiskohan Cesarista jonkin tyyppistä aluslakkaa, koska olen suostutellut puolivuotta äitiä ostamaan Konadit ja nytten päivämäärä lähestyy. Nytten on tilauksia 200 euron edestä, mutta kyllä äiti aluslakan ymmärtäisi. Tai sitten suostuttelen vielä seuraavat puolivuotta aluslakkaan :D

  VastaaPoista
 4. Itsellä ei ole kokemusta Nu Nailsista, mutta tilasin pullon äidilleni Looks Designistä (hän innostui, kun kuuli, ettei siinä ole formaldehydia). Hän on sitä vasta vähän aikaa käyttänyt, joten en ole vielä hänen mielipidettään kysellyt.

  VastaaPoista
 5. ei millään pahalla mut sun kynnet näyttää oudoilta ku ne levenee tolleen ylöspäin, näyttää jotenkin liiskatulta :D

  VastaaPoista
 6. BBP: Tekstissä vinkkaan nailfixin verkkokauppaan josta saa Poshen aluslakkaa :) tai ostat kaupasta, onhan Lumene tai Nivea ihan ookoo :)

  Bronwyn: Jos muistat joskus kysyä niin kerro mitä tykkäsi :)

  Anonyymi: Olipa taas yllättävää että tämä kommentti on taas anonyymiltä. Mahdanko mä itse geeneilleni mitään? Netti tuntuu olevan niin hyvä paikka haukkua muiden kynsiä tai kulmakarvoja. Huoh. Oliko itselläsi täydelliset kynnet?

  VastaaPoista
 7. Kaikilla anonyymeillä on täydelliset mitkä vaan, daa! Onneksi koulut alkaa pian niin on lapsilla muuta tekemistä =)

  VastaaPoista
 8. Heh, mulla kasvaa ihan samanlaiset "liiskatut" kynnet, ku sulla. :D Mulla vaan on tällä hetkellä pidemmät ja vielä rumammat, koska ne kieroutuu pidentyessään!
  Mutta siis oikeasti, kuka mitään kynsiensä muodoille voi. Mun mielestä on tärkeämpää, että ne näyttää hoidetuilta ja hyväkuntoisilta. Itse en ainakaan voisi sietää omien sormieni päässä minimimittaan jyrsittyjä kynsiä viisi viikkoa vanhoissa lakoissa, sellaisiakin näkee..

  Oon vähän aikaa sun blogia tsiiguloinu, hyvä blogi ! Paitsi niinku muutki kosmetiikkaan painottuvat, vaarallinen, jos on yhtä herkkä pienille shoppailureissuille ku minä. ;) Mutta siis oikeesti, tykkään ! On itellä vielä jotain tavoiteltavaa, kun en ole koskaan kokeillut konadeja ja koristeinakin vain kynsitarroja, jotka sopii tällaiselle ei niin taidokkaalle. :)

  Kiitos paljon siis ! :-)

  -mmmarya

  VastaaPoista
 9. milipili: Juu viime aikoina villiintynyt tämä touhu, taitaa helle aiheuttaa :D

  mmmarya: Ole hyvä ja kiitos kommentista. Nuo kynnet näyttää liiskatuilta myös sen takia kun ne on juuri leikatut ja jotenkin lyhyenä aina pyöreämmät ennen kuin asettuvat muotoonsa :)
  JA toisen käden keskisormi on vahingoittunut joten sen kysi kasvaa aina vinoon. Kasvaa leveämmin kuin muut ja sitä saisi aina olla viilaamassa :D

  VastaaPoista
 10. Tuli tässä mieleen tuosta kynsien lyhentämisestä, että kun aikaisemmin olen kirjoittanut, että kynnet on älyttömän liuskoittuneet eikä millään kasva.
  Ostin O.P.I:n kalliiden hintojen takia Trindin vahvistajaa ja sun muita balsameita :D jotka kyllä hieman toimi.
  Olen nyt kuitenkin löytänyt itseni Piimax-tabujen ihmeellisestä maasta ja todennut, että jumankekka nehän toimii :D
  En ole kynsiäni näin pitkinä nähnyt koskaan!
  Olen ehkä hieman liian kiintynytkin kynsiini, kun päiväkoti harjoittelun takia pitää niitä ny sitten lyhentää.. Meinasi itku päästä :D

  VastaaPoista
 11. Tui: Onnittelut pitkistä kynsistä :) kyllä ne tabletit aan toimii. Mä olen nyt kalkkitableteista pitänyt taukoa mutta en huomaa eroa. En vaan ole muistanut niitä ottaa! Mulla kynnet kasvaa tällä hetkellä niin kovaa vauhtia että jo kahdessa viikossa ne ovat liian pitkät.
  Mutta töissä lakkaukset repeää ja se saattaa aiheuttaa liuskoittumista, pitää vaan yrittää lakata mieluummin joka päivä :)

  VastaaPoista
 12. Soittelin eilen äidilleni ja samalla kyselin mitä hän on Nu Nailsistaan tykännyt. Ja näin viikon käytön perusteella on tyytyväinen, tarkempaa arviointia tulee myöhemmin.

  VastaaPoista
 13. ^Kiva kun viitsit kysyä :) itsekin olen tykännyt, kynnet on pysyneet hyvänä ja kasvuvauhti on huima!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥