torstai 8. heinäkuuta 2010

100% Green week - Ivanka

Zoya Ivanka jäi vähän vaivaamaan ja hankin sen jälkikäteen eBaystä. Lakka on erittäin kaunis, laitoin 2 kerrosta ja voin vain ihailla upeita kynsiäni.


Glass fleck lakka on väriltään kullanhohtoinen vihreä. Pinta on sileä ja lakka mukavan hohtava jopa vähän hämärässäkin. Eiköhän nämä Zoyan Sparkkeli ostokset olleet tässä, en taida sitä violettia hankkia ( ehkä ).

13 kommenttia

 1. Toi on kyllä ihana!!!Niin mahtava väri ettei mitään koristelujakaan kaipaa! Lila ei ole mielestäni mikään välttämättömyys. Nätti tosin, glass flecksit on kultaisia muistaakseni, joten erottuu vielä paremmin. Syksyn zoyista en kyllä innostunut yhtään. Ehkä syksyllä sitten, joskus on masentavaa katsoa vaan syksyn kokoelmien sneek peekeja keskellä kesää. TOsin viime vuonna en innostunut yhtään rodeo divasta ja kun syksy koitti, niin olihan se ihana :D Nainen on ailahtelevainen...

  VastaaPoista
 2. Siis onhan noi Zoyat oikeasti aivan superihania! Täytyy kohta suunnata ostoksille... :-)

  VastaaPoista
 3. Weezer: On myös tosi erikoista nähdä jo joulukokoelmien kuvia O_O ei oikein vielä kiinnosta :) nämä Zoyat ei kaipaa mitään koristeluja ja en ole jaksanutkaan nyt koristella, yritän taas innostua joskus asiasta. On niin kuuma etten jaksa hiki päässä istua sisällä koristelemassa kynsiä.

  Amabile: Suosittelen :)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä niin upea! Charlan kanssa ihan parhaat lakat! Ja mä kyllä lämpenin niille Zoyan syyskokoelman lakoille jo, ainakin Wickedejä pitää saada muutama, kun ilmestyvät. Lisää kimalletta. :-)

  VastaaPoista
 5. Täähän on ihan täydellisen värinen, ja ihanan kimmeltävä!

  VastaaPoista
 6. Sara: Kimalletta ja glass fleckejä ois tosiaan kiva saada!

  Majayna: Niin on kuten muutkin sanoivat :) vähän väliä taas kyllä ihailen kynsiäni :) harmittaa taas kun kuvat eivät voi toistaa sitä miten paljon kimaltavampi tämä on luonnossa.

  VastaaPoista
 7. Upea!
  Osaisitko vinkata mulle kylmän, viininpuna/liila sävyisen poskipunan? Kylmiä pinkkejä mulla on, mutta kaipaisin jotain tummempaa, kuitenkin raikasta, ei ruskeaa sävyä.

  VastaaPoista
 8. Such a pretty color. Love that frosted look.
  In case you haven't entered, I'm having a new giveaway:
  http://susies1955.blogspot.com/2010/06/enter-my-kiss-giveaway.html
  Susie

  VastaaPoista
 9. Aina pitää violettikin hankkia :D

  VastaaPoista
 10. Basu: MAC Coygirl on viileä lila, kannattaa tsekata ;) muita tuon tyylisiä mulla ei muistaakseni ole.

  Susie: Ok, thanks :)

  milipili: Kiitos ;)

  Ruu: En tiedä tulisko sitä käytettyä :) ?

  VastaaPoista
 11. There's alot of green going around lately.Can't wait to see what other greens you pull out of your hat!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥