torstai 3. kesäkuuta 2010

Wing it!

Tarkastelin tätä lakkaa hyvin että osaan kertoa tämän sävystä oikein. Näen ensin tässä oranssia ja punaista. Seassa on pinkkiä glass fleck tyylistä glitteriä. Ihan heti tuli mieleen OPI DS Sensation lakka. En tiedä johtuuko ihonsävystä miten sävy käyttäytyy ( kylläpä puhun hienoja ) mutta minusta sävy on aika lämmin ja enemmän kyllä oranssin-punainen.

Koostumuksen puolesta suosittelen, 3 kerrosta peittää melko hyvin. Kärjet kuultavat hieman läpi. Erittäin helppo levittää ja kerrostaa.

5 kommenttia

 1. Erittäin kaunis sävy <3 Rakastan blogiasi, perusteet : 1. Kynsijuttuja 2. Kosmetiikkaa 3. PÄIVITÄT USEIN <3 Kiitos tästä postauksesta, kun muut blogit ei tunnu päivittävän (ymmärrän kyllä kiireet) mutta se pitkästyttää minua. Silloin lueskelen TÄMÄN blogin vanhoja merkintöjä, joita en ole vielä lukenut. (Varmaan ainakin 200) :D

  VastaaPoista
 2. ^^: Kiitos ihanasta kommentista :) joskus on kiireitä mutta joskus kun on enemmän aika,a kirjoitan pidempiä stooreja :)

  milipili: Jeah!

  VastaaPoista
 3. Jaa vai senseissöniä muistuttaa.. onhan sekin hieno lakka,mut voisvatten keksiä jotain uutta > : I. NIINKUN IHAN OIKEASTI PINNNKIN SUPERGLITTERGLASSFLECKPLÄJÄYKSEN. Niin, senseissönhän on aika kylmä, jos tämä on lämmin niin sitten ovat ainakin sillä lailla erilaisia..

  VastaaPoista
 4. ^Kyllä se aika vahvasti sitä muistuttaa. Mutta kuitenkin nuo lämpötilat mahdollistaa näiden olevan kaksi erilaista lakkaa :) tykkään molemmista!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥