keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Pastellinen vinolakkaus


Koristelin kynsiä tällä kertaa violetilla Sina Nail art kitillä. Selaa alasivuja, kittejä on erilaisia. Hyvä että samassa paketissa on kuivakukkia, strasseja, erilaisia paljetteja ja esim.noita vaaleanpunaisia sydämiä.


Kynsilakkoina OPI Do you lilac it? ja OPI What`s with the cattiude? Rajaamassa koristenauha jonka sain pysymään hyvin vangitsemalla sen Poshen pikakuivattajan avulla paikalleen.
Sinan paletista kuivakukat jotka sattuivat tässä kitissä olemaan ihania violetteja ja kauniin mallisia ( tahtoo lisää ). Myös strasseja joka kynnelle.

Itse pidin näistä kynsistä erittäin paljon koska osasin valita toisiin hyvin sopivat sävyt :)

6 kommenttia

 1. Oih, on kyllä aivan tajuttoman hienot! Eiliset myös. Mä oon ihan kade, kun en oo yhtä luova enkä ahkera koristeluiden suhteen. Menee muka liikaa aikaa, pöh. -sh-

  VastaaPoista
 2. Tosi kivalta näyttää kyllä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan hempeä ja tyttömäinen lakkaus. Tykkään taas kerran todella paljon! (Mun taupet kynnet näyttää varsin tylsiltä noiden rinnalla.)

  VastaaPoista
 4. Hei osaatko sanoa voiko tuolta cesars shopista tilata sillain, että valitsee "nouto myymälästä" jollon maksuvaihtoehto on visa tai electron mutta voiko sillon maksaa ihan käteiselläkin vai onkohan se pakko sillä kortilla..? :D
  kiitos kovasti jos osaat auttaa:)

  VastaaPoista
 5. -sh-: Höpö höpö :) kyllä sitä aikaa liikenee kun ajoittaa kaikien sopivaan saumaan ;) kiitokset :) minusta nää oli kivemmat ko eiliset.

  Mansikka: Kiitos :)

  HeidiB: Taupen kanssa kävisi tuo vaaleansininen tai minttu ;) kiitos :)

  Lilja: Kiitos :)

  Anonyymi: Voithan sä vaan marssia sinne liikkeeseen ja ostaa suoraan sieltä käteisellä tai kortilla. Tai ostaa electronilla ja noutaa vaan :) kai se tilaus on pakko jollain "hyväksyä" jos siellä ei ole käteinen vaihtoehtoa :) muuten kaikki voisi vaan tilailla eikä noutaisi sitten.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥