sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

My Beauty Diary kokemuksia


Luxyry line Plantinum HydraTämä oli jotenkin eri muotoinen kun muut, onhan pakkaus jo isompi. Kuuluu luxus linjaan. Tämä on aito, tuli 13 boxissa Facialista. Ilmeisesti tämä on anti-age juttuja/kosteuttava? Oikein google ei kertonut mitään.
Kuitenkin tämä asettui kasvoille paljon paremmin kuin muut, oli tosi kostea ja ihan naama imaisi tämän paikalleen Smile tämä oli jotenkin kummallinen, oli hyvän tuntuinen n.20min mutta sitten rupesi kirveltämään ja ihoa kutitti sen jälkeen kun otin tämän pois. Naama oli vaalentunut ja hyvä aamulla mutta sellainen punainen verinen näppy oli tullut naamaan. Ei finni mutta näppy, ihan kuin verenpurkauma. Tosi outoa. Onko kukaan tätä kokeillut? Smile

Natto
Tästä on kyllä joku aina kun tätä käytin mutta jäi hyvät fiilikset. Tarkoitus on kiinteyttää, virkistää ja kosteuttaa ihoa.
Tuntuu että päällimmäisenä huomaa aina sen vaalentumisen ja kuulauden. Käytin tätä valvotun viikonlopun jälkeen kun iho oli rasittunut ja kaipasi jotain hoitoa.
Natto naamio poisti väsymisen merkit iholta kuten odotinkin. Nenä on sileä, ihohuokoset pienentyneet ja mustapäitä ei näy ollenkaan. Iho on tosi virkistynyt!
Loistava krapulapäivään. Itse tykkään käyttää näitä aina iltaisin että naamion rippeet pystyvät imeytymään iholle kunnolla eikä niitä heti peitetä meikillä. Aamulla sen sitten huomaa ihosta että illalla on tehty jotain ;)Black pearl mask
Hyvin kostea ja imaisi itsensä kiinni ihoon. Tuoksu ei ollut mitenkään voimakas. Pidin puoli tuntia, otin naamion pois ja tapani mukaan hieroin loput naamiot ihoon.
Aamulla peilistä näkyi hyvinvoiva iho jossa ihohuokoset olivat huomattavasti pienentyneet ja nenän mustapäät tasaisempia ja huomaamattomampia.
Menee siis ehdottomasti lemppareihin, tämä tuntui olevan todella tehokas. Suosittelen siis sinulle jos ihohuokoset ovat ongelmasi.

4 kommenttia

 1. Heippati CN!

  Hitsi mutta himottaisi tilailla noita kokeeksi! Vähän vaan epäilyttää kun tulevat niin monen kappaleen pakkauksissa, jos eivät sitten miellytäkään tai sovikaan. Käyvätkö nuo myös ihan suht herkälle iholle (herkästi punoittaa, kutisee ja kirvelee tuotteet)?

  Ostitko jossain vaiheessa Nfu Oh:n kynsiöljyn, vai muistanko ihan väärin? Millainen se on ollut käytössä? Itsellä tällä hetkellä OPI:n Avoplex, mutta en jotenkaan pidä siitä ja sen löyhkä on sietämätön :P

  VastaaPoista
 2. tiesitsä että natto on myös ruokaa?

  VastaaPoista
 3. Vitsit, että haluaisin kokeilla My Beuty Diary -naamioita! Vanhempani ovat juuri Shangaissa ja voisin kuvitella, että sieltähän noita saisi. Harmi vain, että unohdin muutamaa innostunutta hihkumista lukuunottamatta esitellä äidilleni seikkaperäisesti mitä tahtoisin ja kuinka paljon. Taitaa siis jäädä naamiot saamatta :/
  Mistä sinä olet hankkinut omat MBD-naamiosi?

  VastaaPoista
 4. Verililjapuu: No heipat :) eBaystä noita saa muistaakseni yksittäin tai viiden pakkauksissa, sieltä kannattaa ostaa. Mullakin on melko herkkä iho mutta harvemmin mikään kutittaa tai kirvelee.
  Mä olen tykännyt Nufun öljystä. Mulla oli se mango ja tuoksu on ihana. Imeytyy nopeasti mutta ei ole niin tehokasta kuin Creativen Solar oil. Tykkäsin kyllä OPI öljystäkin, minusta se haisee hyälle ;P

  Jenna: Olen luullut/tiennyt sen olevan juomaa tai ruokaa :)

  Shania: Facial-shopista tai eBaystä recitalmac myyjältä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥