keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Matkiapina

Olen ahkeroinut nettishoppailun merkeissä :) ostin toiselta friikiltä ensimmäisen Shu Uemuran poskipunani. Sävy on P Peach ( hassu nimi mutta niin siinä lukee ). Näitä ois kiva ostaa lisää.


Toinen ostos oli Laura Gellerin mineraali bronzer, toinen puoli on korostuksiin ja toinen aurinkopuuteriksi. Kiva, kokeilin jo eilen :)


Balanze-N-Bronze Fair ois sävy.


Idean tai siis lähinnä matkimisen keksin Vanityn lakkauksesta. Oli niin herkku ja Peach-A-Boo! on ollut niin unholassa....laitoin OPI Peach-A-Boo persikkaa microglitter lakkaa kynnelle 3 kerrosta ja kärkiin OPI Suede Suzi skis in the Pyrenees 2 kerrosta.


Tylsähän se oli hetken päästä ja halusin tehdä jotain koristeellisuutta Konadin laatalla m64.


Päällä Konad Top coat.

Ja sitten mä sain vielä eilen Nailetc. postia. OPI Summer flutter lakkojaaaa...ne on ihania!

Wing it! ja Flower-to-flower. Tuntuu siltä että tykkään näistä tositosi paljon.


Ja parit Zoya glass fleck lakat mukaan, nämä oli siitä Sparkle kokoelmasta. Sparkkelit ;D


Ne on mahtavia, en osaa sanoa kumpi kivempi, Gilda vai Alegra :)

20 kommenttia

 1. Wing it on upea! Toivottavasti ne eivät heti mene kaupaksi, jos vaikka ehtisi livenä nähdä. Jotenkin ovat sellaisia etteivät kuvissa tule esiin, paitsi nyt toi Wing it.

  Aina myöskin ihmetellyt miksi en ole Peach-a-poota hankkinut, se olisi kiva kaveri Cozu-melted in the Sunin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Jonna: Sävy on kivan luonnollinen :)

  milipili: Ei tule kuvissa esiin, pitää itse testata :) yllättävän oranssi se on, paljon oranssimpi kuin Scrangien kuvissakaan. Oma silmä ainakin sen näkee niin.
  PAB on nätti, uniikki, ehkä paras aina toisen kaverina, yksinään käytettynä ei ole kellastuneilla kynsillä kovinkaan nätti ;)

  Hippaa muuten jos näet Mavalan uusia lakkoja jossain, ne missä pinkki, vihreä yms. meidän cittarissa ei vielä ollut.

  VastaaPoista
 3. Aivan upeat nuo OPIt ja Zoyat. En malta odottaa lakkauskuvia!

  VastaaPoista
 4. ^^Heti huomenna tulee ekat kuvat!

  ^Äkkiä :)

  VastaaPoista
 5. Oo kesäherkkuja! Eipä tuo pahaa matkimista ole, sulla on vaan paljon hienompi ja viitseliäämpi lakkaus ; ) Toi P tossa Shun poskarissa tarkoittaa varmaan Pearlia, niillä on monesti toi koostumustarkenne, mulla oli esim. luomiväri M Orange, eli matta oranssi.

  VastaaPoista
 6. Vanity: Höps höps :) okei, niin se on muuten pearl. Kuinka tyhmäksi sitä itsensä välillä tunteekaan..........

  VastaaPoista
 7. Todella söpöt kynnet! Mutta sitä mä mietin, että miten maltat odottaa kerrosten kuivumista ja kauan sulla menee suunnilleen tuollaisten kynsien tekemiseen? :)

  VastaaPoista
 8. Ei ei! Kohta en voi lukea tätä blogia kun alkaa rahat hupenemaan. ;) Noi summer flutterit näyttää todella paljon kivemmilta kuin mitä ne nailetc:n kuvat antaa ymmärtää.

  VastaaPoista
 9. ^^Jokunen tunti siinä menee mutta saatan laittaa aluslakan, sitten Pech-a-boo ja sitten menen jumppaan. Kun tulen kotiin, lakat on niin kuivat että voi jatkaa kärkilakalla ja Konadilla :) sillee se sujuu.

  ^Se on totta, kaupan pullokuvat ei ole niin hyviä...

  VastaaPoista
 10. Nailetc:n sivuilta en mielestäni löytänyt mitään tilausinfoa muuta kuin postikulut. :o Osaisitko kertoa lyhyesti esim. maksuvaihtoehdot, sujuuko homma ko. kaupan kanssa hyvin ja kauanko toimituksessa menee? :)

  VastaaPoista
 11. ^Maksu Paypalilla, hommat sujuu todella hyvin, kaikki on aina hyvin pakattu ja tulevat tosi nopeasti. Tilasin nämä 1,5 vko sitten :)

  VastaaPoista
 12. Mutta käyhän yleisimmät luottokortit kuitenkin? Aika jännää kun ei ole mitään sen kummempia ohjeita noilla sivuilla.. :/ Mutta kiitos, taidan kokeilla tuolta tilaamista. :)

  VastaaPoista
 13. Ihana lakkaus! tykkään siitä ilman ja konadin kanssa:)

  VastaaPoista
 14. Toimittaako tuo nailetc myös noita CG:n lakkoja Suomeen? :) Onko tuo Jenkkiläinen firma, eli pitääkö muistaa se joku hintaraja?

  VastaaPoista
 15. ^^Shiny Tack :)

  ^Ano: Juu muista tulliraja ja toimittaa Chinaa :)

  VastaaPoista
 16. noihan on ihan upeita noi konad laatat, mutta sitten tietää ettei kuvioo oo itse taiteillut (:: ja kun toi tossa sulla on tota suede O.P.I lakkaa niin sehän on matta väri eikä siihen päällyslakkaa pitäisi laittaa muuten ei näytä enään matalta. mutta upeat siltiii !!

  VastaaPoista
 17. ^Mutta matta ei pysy pitkään hyvänä ja päällyslakka suojaa kynsiä töissä :) siksi päällyslakka.
  Mutta eikös se Konadin idea olekin leimata kuvioita eikä kuvion olevan itse tekemä?

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥